88

Анонимен

преди 6 години

za ko ni tva ?

87

Анонимен

преди 6 години

"" македонците казаха, че не искат добросъседски отношения с България "".....................ето това е казано в прав текст ... НЕ ИСКАТ добросъседски отношения с България.с добро не искат очевидно ...

86

Анонимен

преди 6 години

Белградския Блиц, подобно на българския е част от русофилската медийна клоака водеща хибридна война срещу свободата и демокрацията. Жалкия вой на сърбоманско - руските *** потвърждава това.

85

до Анонимен

преди 6 години

Русофобе, по цял ден за Русия говориш. Омразата те е деформрала.

84

упс...

преди 6 години

Знаете ли какво ще се случи с марсианска Македония, когато бъде приета в ЕС???Ами, след 20години ще изчезне!Защото марсианците ще се изнесат в Европа, а албанците ще си получат територията на днешна Македония на "тепсия"!Как ще се нарича Македония тогава, вече ще е без значение!

83

маке

преди 6 години

Не им се иска да загубят влиянието си там, че то май само на Македония все още могат да влияят. И колко са били тия македонци (сърби) на протеста???Имаха ли 30 човека поне?И без радикални обобщения "македонците казаха"!След толкова години сръбски терор покрай Вардар, все още са останали български корени, дерзайте!

82

Анонимен

преди 6 години

Руските мееекерета газ пикаяяят,може да е бавен процес но балканите ще бъдат прочистени от руската чума.Свърши се със легендите за турско робство,румънско иго ,омраза срещу сърби ,македонци и любов само към алкохолика от степите,СВЪРШИ.Нито сме по пппрости ,нито по бедни от руските шмешни интриганти

81

Владо дъ драйвер

преди 6 години

Шумадийски бълвочи... изедници проклети!

80

Анонимен

преди 6 години

Браво днесбг, защо не кажете че протестиращите българи от западна България бяха ... 30. :D

79

анонимен

преди 6 години

Сръбите мочат газ! Макетата по-бързо ще влезат в разпадащия се ЕС! А, Блаже, ич не е Блаже!

78

Анонимен

преди 6 години

тогава сърбите да ви дават европеиски паспорти е макета вие вместо да ни целувате ръцете ритате като крастави магарета такива неблагодарници като вас няма и на луната питаите първият космонавт които се е качил на луната и тои ще ви каже същото макар че и тои е македонец ха хаха

77

Феликс

преди 6 години

"Македонски интелектуалци " - звучи като "Монголски екзистенциалци" или "Занзибарски сюрреаляги" :)

76

асдф

преди 6 години

А глупости, били са 30 човека на простеста

75

Македонците

преди 6 години

Тръгват по грешния път. Пожелавам им да влезат в ЕС и НАТО и тогава ще видят кон боб яде ли и де ***.кат гладните. Ще ги опоскат тъй,както опоскаха нас. Е,те поне са непокорни и инат.

74

реалист

преди 6 години

Не им е лесно на македонците-от запад са ги подпрели албанците, от юг-гърците, от изток-ние българите. То нищо не остана от тях... :)

73

в.с.

преди 6 години

Хайде Сърбия да говори за себе си, да не дава коментари за македонците какво искат и кого искат!

72

Анонимен

преди 6 години

Македония бяха 80 г. в Югославия и избягаха оттам, защото беше много добре.

71

СС вафен

преди 6 години

Сръбските скопци и руските бояришници ги сърбят дир.ниците от мощния български ***, който Боко им натърти с подписването на тоя договор! Хак да ви е, *** псевдо-славянски!

70

Анонимен

преди 6 години

Русофилите-сърбофили умират от кеф като четат такива статии...

69

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Сърбите с явен жесток терор над населението на Македония,между двете световни войни и в последствиедо разпадането на СФРЮ,се опитаха да...изтрият всичкото българско самосъзнание в местното население.Частично успяха,но не се...гаси туй,що не гасне.