68

Ванко

преди 6 години

Еми да! Проблем ще е за тях.Няма от къде да цункат история! Разбирам ги.

67

Анонимен

преди 6 години

Който не иска, е свободен да бяга в Сърбия.

66

Историк

преди 6 години

Македонците са ни братя, колкото са ни братя тия от Столипиново.

65

Анонимен

преди 6 години

Сърбия ще загуби и Ниш и Пирот и магистралата Ниш-Скопие ще стане българска.

64

smej

преди 6 години

До всеки малограмотен македонец,който е научил сръбската обида, че българите са татари. Първо татарин значи монголец, а те са се явили векове след българите. И второ първите българи населват празната Македония през 480 г. а после идва братът на Аспарух -Кубер. В една година 680 двамата братя правят две държави, които после се събират в една.

63

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Сърбите са имали някаква...държавица 400 години след създаването на Българската държава на Балканите.Винаги са ни били подмолни и явни опоненти и врагове.Какво да чакаме от тях;братство и...лИбофф -няма да стане.

62

Герчо с тамбурата

преди 6 години

До Анонимен 46.Приятно му е на българския цар кога го посрещате -да го целувате, а защо той днес когато мина при посрещането край македонското знаме се извърна на дясно и не го целуна-както е световната практика? Това как да го изтълкуваме?

61

Анонимен

преди 6 години

Ако някой е ходил в Македония ще разбере, че тя няма да е нито българска, нито сръбска, още по - малко на античните.Тя ще бъде албанска защото така го искат американците. Веднъж завзета от албанците тази територия вече няма да е плацдарм на Белград и Москва.

60

morelini

преди 6 години

Не искали македонците...протестирали...една групичка от около 40..50 сръбски лакеи.....

59

Анонимен

преди 6 години

И ние не ги обичаме нито тях,нито сърбите, ама никой не ни пита. Оставете ги тея югославски тикви да се спихнат от изолация. Скоро Русия ще запали война на Западните Балкани и ще им гледаме сеира.

58

Али Кемал

преди 6 години

Само гледането щети устане

57

Ко?Не!

преди 6 години

Македонците да фащат 14-те члена и да си ги ...

56

Анонимен

преди 6 години

Гледам на живо как подписват договора Заев -бел красивБорисов -црън смръщен после Московски -црън като гюптинин ...егати колко различно са македонците и татарското племе

55

Анонимен

преди 6 години

Абе докато не се направи една българска партия в Македония по подобие на тукашното ДПС, винаги ще има спекулации на подобни титовски "интелектуалци" финансирани от Масква и Белград

54

винаги ще е така

преди 6 години

Винаги съм мислил, че ние българите сме най-тъпите на балканите--аргументи- Балканската война, загубата на Беломорието, изборът на Боко Тиквата---вече съм убеден, че сърбите са по-зле и от нас. Например -известно е ,че бившите републики в Югославия изобщо не искаха да се отделят. Недалновидната позиция на сърбите ги отдели насила.

53

Анонимен

преди 6 години

Сърбия и гадните руснци не искат България и Македония заедно, не македонците.

52

шматка

преди 6 години

До до шматкаТрудно мислиш.Честването на общи личности и събития означава че имаме обща история.НИЕ И ТЕ.Това изключва общата им история със Сърбия.Те казват :Цар Самуил е и наш цар.Разбира се че е и техен цар.Титула на Самуил е бил "цар на всички Българи"Схващаш ли пързалката.Не може да признаваш царя а да не признаваш етноса си.Колкото до езика-това е въпрос на политика и не е свързано с този договор.Този договор е голям пробив във нашите взаимоотношения.Щом сърбите реват значи е добър

51

Али Кемал

преди 6 години

Вече договора си е подписан ,на всички българи,роми,булгарски турци,българо арменци и всички които се чувстат българи и говорят български да ни е честит новия щат на България македония

50

Анонимен

преди 6 години

манете ги сърбето, те от край време само прблеми правят, и понеже са много тарикати останаха без излаз на море :)

49

smej

преди 6 години

Сърбите промиха мозъците на македонците. Толкова са ви силиците, щом сърби могат да ви казват кои сте.