144

Анонимен

преди 6 години

До Беееееееееееее 243Хм.....Знаеш ли, даже да си прав за Пенсионния фонд, макар това да го направиха някакви боядисани "сини", то сегашната кражба от джоба на всички нас е като да сравняваш самолетоносач с рибарска лодка!!!!

143

до 247 БГ

преди 6 години

САЩ искат воини по света за да смучат природни богатства. Те никога не са искали мир а само смърт за останалите народи по света.

142

БГ

преди 6 години

От 1989 г. БГ се управлява от САЩ. Факт е, че БГ е член на НАТО, има 2 чужди военни бази на САЩ, на територията си, БГ е член на ЕС. Къв комунизъм Ви гони не знам?Вие като един бивш шеф на Пентагона, който скочи от една сграда с викове: "Руснаците идват" и умря.Така че лудостта е типична за САЩ, искаха и Луната да взривят - факт.Въпросът е при разпада на Варшавския договор, защо съществува НАТО?САЩ имат военни бази в 152 д-ви. На света му писна, и някоя ще натисне бутона. САЩ прекаляват.

141

Анонимен

преди 6 години

До se 244Абе "умнико"......КАК НЕ ВДЯВАШ, че в сегашния вид на оръжията НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ЩЕ Е ПЪРВИ!!! РЕЗУЛТАТЪТ ЩЕ Е ЕДИН И СЪЩ!!!!

140

Анонимен

преди 6 години

До тролочукач 240Е...ти логиката!!! Че за кво им е тогава въобще преЦедент???? Или и той, като бившия нашия, само да се мота в краката и да прави бели и изцепки? Е и каква е тази "демокрация" в краварията, когато двата "клана" републиканци и демократи си се разбират и си менкат управлението? Алоуууууууу, вие НЕ СТЕ ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА!!!!! Ха-ха-ха....СЪС ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН ВИЖДАМ, КАК ПРОРОЧЕСТВОТО НА БАБА ВАНГА СЕ СБЪДВА! И войната в Сирия и пълния хаос в краварията и много други.....

139

se

преди 6 години

Това което се случва в отношенията между двете велики сили е напълно естествен процес.Янките зациклиха от неразумни войни и натрупаха огромен вътрешен дълг.Руснаците пък все още не могат да преодолеят чувството за вина от комунизма.Но в основата на всички тези процеси на влошаване на отношенията стоят алчните интереси на американските компании.Русия е огромен ресурс и трябва да се разграби но Путин изпревари янките.Сега се мерят кой е по велик.Всичко ще приключи за минути но кой ще е първи

138

Беееееееееееее

преди 6 години

Те наште *** така и не разбраха че им плащат с парите крадени от родителите им!!! Червените предатели окрадоха дори пенсионния фонд и оставиха майките и бащите ни просяци ! Овчия мозък не може никога да го проумее. Дай му само да блее и да търчи подир първата ОВЦА

137

>>>>>

преди 6 години

Или свинари като Другаря Гергов! А Болния Лидерофф избяга от казармата а сега се прави на боец на дърти години. ХАХАХА

136

>>>>

преди 6 години

Как няма да стане като България се управлява от русофилистични предатели! Ако нямат руския гръб отдавна да са чистачи и портиери каквито са били дядовците им!

135

тролочукач

преди 6 години

Путин сбърка. Не проумя, че в САЩ демокрацията работи и няма да позволи даже и на президента да върви срещу страната си. Не случайно одобрението на санкциите в Конгреса е 98:2.

134

ОВЦИ ПРОСТИ

преди 6 години

Другаря Борисов да не мислиш че си е хвърлил Червения Билет ?? Нито пък Цецко и Цецка! Само блеете безцелно и жално да му се приплаче на човек като ви чете!! За 1 лев на коментар трябва доста да се напънете!

133

до 231

преди 6 години

До АнонименИ за децата стана ясно ,че фалита на КТБ е част от хибридната война , която Русия води срещу нашия народ .Целта беше банката да се фалира и купи на безценица от внешторг банк чрез подставени лица,както и стана , но хората започнаха да питат кой стои зад т.н. кандидат купувач на банката и след като лъснаха муцуни с бояршчик ,работата утихна.Засега!

132

>>>>>

преди 6 години

герберите ??? че те са милиционерска партия слуги на рашките! да не мислиш че в България има европейски партиии които могат да вземат властта ?? Който се е опитал го е настигал руски куршум!!

131

Анонимен

преди 6 години

Ще се забави издаването на визи за СПЩ единствено при условие, че потокът на желаещи да пътуват остане същия както досега. Руснаците твърдят, че не изгарят от желание да посещават влезлия в санционна еуфория психодиспансер и визи за там нахрен не са им нужни.

130

до 224

преди 6 години

До AnonymousСъвременните българи н дължат НИЩО на съвременните руснаци-нито благодарност нито омраза ,въпреки че те са потомци на онези които избиха 50хиляди българи в първите окупационни години след 9.09.1944

129

Анонимен

преди 6 години

До AnonymousЗдравей пиндосанонимус, фактите са си факти. И тези войници са загинали с чистата мисъл, че помагат на братя по вяра. Не така обаче стои въпросът с имперската политика на царуващите от тогава до днес! Двете не трябва да се бъркат!

128

беееееееееееееееееее

преди 6 години

овци защо не видите другите поробени от русията държави как я обичат. Финландия примерно !!! Или Полша! само като чуят руска реч и се погнусяват ! само вие тук блеете до полуда гладни и прости и си търсите белята!

127

сибанкя

преди 6 години

До беееееееееАми така е."Освободителите" американци взеха цялото немско злато,барабар с гепеното руско след ВСВ да го "пазят" и сега си траят за връщане.Бай Муй защо не направи нещо по въпроса , да арестува кредитните милионери и да ги вкара в затвора.Отговори си сам.Защото са си дружки.

126

Анонимен

преди 6 години

Докато тези двамата са на власт няма надежда!

125

овчи

преди 6 години

чак хиляди ??? и не войни а роби на империята! румънци украинци и финландци и тук таме някой руснак! после писали 200 000 да се подмажат на руснаците като надъхани със зоб овци! после руснаците ги приколиха! и тавариш георги димитров и людмила живкова и андрей луканков и още милиони който си харесат и айдеее в казана! някой ден ще приколят и овцата василев защото знае прекалено много!!