184

zaw12929

преди 6 години

С това светът не свършва, не свършва и апетита на САЩ да схрускат Русия, само дето зъбите им оредяха и нямат пари за ново чене и за очила. Надеждата е на дъното на отворената кутия на Пандора и потърпевши са всички... Бог ни гледа сеира!

183

8888

преди 6 години

До anti USAПиши на български

182

Анонимен

преди 6 години

Да не забравяме че Путинчо има санкция с която направо унищожава САЩ. Представете си че забрани износа на руски коли, компютри, телевизори и ютии. САЩ направо ще рухнат.

181

Извода е :

преди 6 години

Краварите не искат добри отношения, искат ресурсите на Русия....

180

Анализирай това

преди 6 години

"Пожелали да останат анонимни представители на американския Държавния департамент бяха предупредили, че ще приемат мерките на Москва не като ответни след експулсирането на руски дипломати и запор на дипломатически имоти в САЩ миналия декември, а като самостоятелно действие. Затова са неизбежни нови ответни стъпки на САЩ"Тоест краварите не искат мира - искат секира!

179

Анонимен

преди 6 години

CELIQT SVQT NE MOGAT NAKAZA PUK I BOG GLEDA S KAKVO PRAVO E TOVA S NIKAKVO.

178

Анонимен

преди 6 години

USA BEZSILIE I ZLOBA

177

farel

преди 6 години

Русия и САЩ имат полза от силен но далечен враг. Так се мобилизират обществата вътре в страните. Идеален момент да бъдат орязани правата на гражданите. Ще се увеличи наблюдението срещу потенциални шпиони - опозиция и в двете страни. Направо мечта за двамата велики президенти. Ще имат враг когото да обвиняват за собствените грешки. Ново финансиране на разузнаването. За икономиката и гражданите настъпват трудни времена.

176

Дедовия

преди 6 години

Няколко прокълнати продажника пишат едно и също против Русия денонощно... Все-още този сайт допуска анонимни драскачи, но скоро и тук ще им врътнат кранчето на анонимните герои и тогава ще ми пишат на дедовия...

175

ХАХАХАХХАА

преди 6 години

До Замислете се! И КАТО ИЗЛЕЗЕШ ОТ КАНАЛИЗЦИЯТА И СЕ СЪБУДИШ ПАК КРАКАТА ТИ МОКРИ А ГЛАВАТИ В ТОАЛЕТНАТА ЧИНИЯ.СМЕШНИЦИ ЛИ САМО РАЖДДА ТАЯ НПО БЪЛГАРСКА МАФИЯ ОТ ВРЕМЕНАТА НА РАБ.ДЕЛО.

174

хихихииххихи

преди 6 години

До Striker я да кажеш кво се произвежда в САЩ-освен купони за гладни бездомници /70 млн./ и финансови балони на 1% олигаро мафиоти на фондовите борси друго не се произвежда.Даже хартията за купоните евнос от Китай.А по данни на ФЕД само миналата година /2016г./американските компании са изнесли 2,7 трлн.долара в офшорки далеч далечи извън САЩ.А за русия не се грижи то тя трябваше според дойче зеле да фарви по три пъти на ден.Ама не би.

173

Чудесно !

преди 6 години

Русия разбира само от бой.Тази ,,държава" трябва да бъде унищожена.

172

Анонимен

преди 6 години

Чесно казано, не ми пука за политика. Просто искам да съм на страна от ръководни кадри, които не си изпълняват правилно длъжността, или иначе казоно, всеки политик, който работи зад затворените врати на парламент, конгрес или друга подобна институция. Ако политиците бяха добри и свястни хора, нямаше да имаме войни, кризи, глад и мизерия. Аз не виждам хора, виждам мегаломани, който са готови да запалят света, само и само, да се наложат.

171

Striker

преди 6 години

"което с оглед разликата в икономическия им потенциал може да причини на Русия по-големи загуби, отколкото на САЩ". Неее, не е възможно. Как така разлика в икономически потенциал. В Мужикистан се проивзеждат дърва, нефт, бомби и ***! Долни инсинуации!

170

Анонимен

преди 6 години

До Замислете се!Замислям се,че сащ на никого нищо не дават а само вземат.А и никой не ти е длъжен.Но защо са пуснали пипала по цял свят,без никой да ги е канил.На тях не е нужно сътрудничество ,а владетелство.Кой съм аз,какве сте вие...***.

169

Замислете се!

преди 6 години

Не можеш да имаш нормални добри отношения с Русия. Никога.Тя няма да го позволи.Русия винаги напада, граби, убива, заточва, краде.Русия няма нито една приятелска страна.Поробвала е всичките си съседни държави.Русия произвежда и изнася омраза и нещастия.Винаги е била такава.Нищо хубаво не е сътворено там, всичко добро е внесено от Европа.

168

u4en

преди 6 години

САЩ са велики и защото имат около 500 000 българи с двоино гражданство. живеещи и работещи в САЩ ! ...А Раша в канализацията !

167

?

преди 6 години

руската игра е много жалка! империята им е взела всичко с много кръв и кражби а сега се правят на ангели ?! Ленин който закла царя им и семейството му уж не бил руснак пък доскоро държаха *** му мумия на най-почетното място на червения площад пред кремъл пазен от почетна стража!

166

Анонимен

преди 6 години

САЩ загиват. Благодарение на Путин. Да е жив и здрав.

165

<><>

преди 6 години

Яд ме е че не останах в политиката да си донапълня гушата ! Примирих се с малко капитал .....тц тц ! България е най-богатата държава в света .....толкова много има за крадене че не може да бъде ! Има бая клюпачка и просто при вида на толкова много мангизи няма как човек да не забрави за народа . За това не виня нито един депутат ...и те са хора ! Не бих отказал да работя към някоя партия няколко месеца нали за народа де :) и клетви ще давам и обещания ...то това му стига на народа !