93

СатаНАТО™

преди 6 години

Вече четири години от фиаското на Путин в Украйна.Триторията на Лугандон си е все същата.Хвърлиха се да запушват фронта в Сирия - САЩ окупира половината територия там.Сега хвърлят прах в очите на гладните руснаци с 2-3 кораба и куп дребни катери.Погледнете в какъв състав е парада - преобладават съдове за крайбрежно плаване. С френските Мистрали щеше да превзема Одеса и Варна, но не му провървя...

92

Анонимен

преди 6 години

От няколко години Русия и Китай изкупуват големи количества злато с книжни долари и американски облигации. Имат фючърси с ЮАР за пет години напред. И купуват активи в САЩ и в Европа. Пак с книжни долари.

91

Анонимен

преди 6 години

ЗА РУСИЯ НИЩО НЕ СЕ ПИШЕ. Само се пише за Путин.ЗНАМ САМО, ЧЕ Е ПЪЛНО В КИТАИСКИ ФИРМИ КОИТО РАБОТЯТ ЯКО Е ТАЯ ГОЛЯМА ТЕРИТОРИЯ И НРПЛАЩАТ НИЩО НИТО НА МЕСТНИТЕ НИТО НА ДЪРЖАВНИТЕ.

90

Анонимен

преди 6 години

И ВНАСЯМЕ ДОРИ КИТАЙСКИ БОБ И ЧЕСЪН. И ДОМАТЕНО ПЮРЕ, С КОЕТО ПРАВЯТ БЪЛГАРСКАТА ЛЮТЕНИЦА. ВНАСЯМЕ ДОРИ И НИШЕСТЕТО ЗА ЛЮТЕНИЦАТА.Скоро ще внасяме и китайци, както е тръгнало.

89

Анонимен

преди 6 години

Те китайските *** отдавна я заливат Европата. И турските.Нали у нас се продават германски телевизори, произведени в Китай, японски - в Турция.А ние дори нокторезачки не произвеждаме.

88

ЯнаДеверенченкко

преди 6 години

Дурачок какой-то...

87

Анонимен

преди 6 години

Бедните руснаци. Те още не подозират колко са зле.Ходят си по курортите, ядат си парите, радват се на живота.А какво ги чакало-гражданска война.

86

Shopp™

преди 6 години

До цецкохитрите американци подкопават съюза и ни противопоставят към изтока. Само и само техните гадни стоки да залеят Европа------Кои стоки?Нали ФАЩ нищо не произвеждали?А може би искаш китайските и руските *** да залеят Европа?

85

НЯМА ЛАБАВО

преди 6 години

милиaрди Долaри отлитaт в посокa москвa всякa годинa..................................................ДАЛИ КЪМ МОСКВА ИЛИ КЪМ САЩ, МИЛИАРДИТЕ ДОЛАРИ ВСЕ ЩЕ ОТИВАТ НАНЯКЪДЕ.

84

само питам

преди 6 години

И ТИРОВЕТЕ ЛИ ЩЕ КАРАТ НА ТОК?

83

САЩ МАЧКАТ ЕВРОПА

преди 6 години

В цялата работа хубавото е, че американците бъркат и в ауспуха на европа и то яко.това е добрекоето е лошо за европа е добро за България.

82

Анонимен

преди 6 години

А БЕ, НА ФИДЕЛ КАСТРО 50 ГОДИНИ МУ СЕ ЗАКАНВАХА АМЕРИКАНЦИТЕ, ПЪК ТОЙ НАДЖИВЯ ДЕСЕТ АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТИ.ТАКА СИ ОТИДОХА ГОРКИТЕ, С ОТВОРЕНИ ОЧИ. НИЩО НЕ МОЖАХА ДА МУ НАПРАВЯТ.ТАКА ЩЕ Е И С ПУТИН.

81

цецко

преди 6 години

Не мога да разбера защо ес политиците ни са толкова тъ.пи че не усещат как хитрите американци подкопават съюза и ни противопоставят към изтока. Само и само техните гадни стоки да залеят Европа. Бизнес брато. И показване на мускули. А нашите мълчат. Абе теглете една на американците и да си гледаме нашия двор. Стига се ни се месили и опитвали да ни вкарат във война.4

80

НАКОЗЯКСАГОСПОДАРИТЕ

преди 6 години

до 84Не съм писал телевизия, ти май не четеш добре. Ами като не се зъби, защо великият ни лидер не вземе и не спре да купува ток от там? Щото от Козяк не дават. А защо им насипаха още 1,3 милиарда миналата година? Така заповядаха от Козяк.

79

Анонимен

преди 6 години

До До тролочукач 83Естествено, че нефта не е само за гориво но в момента 85 % се ползва за това. Русия загива. Гражданската война е неизбежна. Ама няма лошо, ще си изживее катарзиса и "Путин" ще е *** дума след време. Като Чаушеско ще свърши.

78

Анонимен

преди 6 години

Да бе НЕЗНАЙКОСауд.арабия ще продава ток на бедуините в пустинята за захранване на камилите.Като свърши нефта, свършват и мангизите и няма да има кой да им пере чаршафите.А пък докато Европа започне да прави електромобили, три милиона трошки само в България ще карат с оборски тор сигурно. Защото не вярвам собствениците им веднага да се затирят да си купуват коли на ток с голите си ***.

77

Анонимен

преди 6 години

81 Когa и по коя телевизия се е " зъбел" щaтския послaнник зa " aмерикaнските" центрaли? По рускaтa кисельовa тв ли??? Губерниятa е беднa тъкмо зaрaди руския монопол в енергетикaтa- милиaрди Долaри отлитaт в посокa москвa всякa годинa, a тукa лaят зa колониaлно робство...мъкa, мъкa

76

До тролочукач

преди 6 години

Ако си мислиш, че нефтът е само за гориво значи напразно си повредил на майка си онази работа, когато си се раждал. Заради голямата кратуна. Ама празна.

75

ОТВОРИ НИ ОЧИТЕ

преди 6 години

До 78Значи не е изключено втечненият газ от Аляска да е пак на руски компании? Кой знае. Неведоми са пътищата Господни.Ще плащаме пак на руснаци, ама по 1000 долара на 1000 куб.м.

74

Анонимен

преди 6 години

AМЕРИКA Е СВЕТОВЕН ЛИДЕР В ДОБИВA НA ГAЗ, СКОРО ЩЕ ВAРНЕ сaудитците и по добив нa нефт! При Донaлд товa ще бъде цел НОМЕР 1!!!