73

Незнайко

преди 6 години

Не знам какво точно се върти в главата на Кузман Илиев, обаче знам едно със сигурност!Първо, Европа не е губеща. Никога!Второ, най-вярното във всичко това е, че Русия няма пари. Русия е фалирала държава. Бедна. Факт. Да, може да има нефт. Да, може да има газ. Ноооо! Във "ощетената" Европа, вече спират да произвеждат коли, работещи с горива от нефт и газ. Вече разчитат на електроенергия, на фотоволтаици. И не само Европа! Вече и Саудитска Арабия се отказва от нефта. А там слънце много!!!

72

Анонимен

преди 6 години

Ми тогава като стане въпрос за намаляване на цените на тока от тези централи, защо американският посланик се зъби на Боко, а не руският?

71

руски тролотъпак

преди 6 години

Обичам миризмата на руски партенки. Получавам оргазъм като ги подуша. Обичам и боярищник! И руски камшик обичам!!! Оххххххххххх, котьоооооооо!! Да ме бият и да ме......таковата де. Аналистично!

70

Анонимен

преди 6 години

Те вече направиха два големи комбината за производство на изкуствени торове - в Омск и в Иркутск. Правят се от петрол или газ (ако не знаеш).Потребностите са огромни, особено в Китай и Индия, за където се изнася продукцията.Ама аз се чудя саудитите и другите там к,во ще правят? Ми петролните компании на САЩ. Всичко е частно, ще има фалити, кризи, депресии, самоубийства.При държавната икономика на Русия тези рискове се избягват.

69

Анонимен

преди 6 години

до 70 Тaкa де, тaкa.сaмо дето т. нaр. " aмерикaнски" центрaли сa пaк руски с фирмичкa регнaтa в СШA, нaйс нaли? Същaтa връткa нa губернците кaто и с " Дънди прешъс" сaмо че руснaк " от Кaнaдa" ви дере по три кожи хaхaхa Aбе вие русофилите съвсем мръднaхте и мислите, че остaнaлите сме кaто вaс- домaтите с колците ядеме

68

лошо

преди 6 години

Света се умори от войни и санкции и се надяваше че новия президент на САЩ ще спре този ужас,но той стана заложник на сената и конгреса.Явно с САЩ с добро не може за се разговаря няма с кой там.

67

Анонимен

преди 6 години

Оти нема суджук у магазину?!

66

ВИЖ СИ ГОЛИЯ ЗАД-НИК

преди 6 години

*** е до гуша в блатото....................Ми недей говори такива работи, че взех да си мисля да не би да е 1 април.

65

тролочукач

преди 6 години

След 20 г в цивилизования свят автомобили с диз. и бенз. двигатели ще са в миналото. Потреблението на нефт в Европа ще спадне в пъти. И ко прай руската бензиноколонка???? Яяяякоооо охлаждане на таратора!

64

Анонимен

преди 6 години

Путин няма да се пробва вече с крана. Той ще си продава газа на Турция. по турските закони газ и нефт стъпили на турска територия стават турска собственост. Така, че след две години Турция ще държи крана, пък Путин ще гледа сеира ни.

63

Анонимен

преди 6 години

КАКЪВТО И ГАЗ ДА НИ ДОКАРАТ АМЕРИКАНЦИТЕ, ЩЕ БЪДЕ ТКРЛИ ПЪТИ ПО-СКЪП.КАКТО СТАНА С АМЕРИКАНСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ, КОИТО НИ ДЕРАТ ПО ТРИ К7ОЖИ ОТ БРАЯТСКА ЛЮБОВ.И НАШИТЕ ЕВРОПИТЕЦИ СЕ РАДВАТ НА АМЕРИКАНЦИТЕ. Може да им го начукват, ама нали американци им го начукват, са щастливи.

62

Анонимен

преди 6 години

Медведев никога не е бил президент.Нито някога е бил премиер на ***.Медведев е просто едно сламено ***.След като Путин от 2009 г насам не се е пробвал с крана, няма и да се пробва повече.Той се провали в Украйна, затъна в Сирия, буксува в Европа.А биологическият му часовник цъка. През това време НАТО прави учения в Естония, Щатите - в Украйна, а Румъния унижава Рогозин публично. *** е до гуша в блатото.

61

Анонимен

преди 6 години

САЩ СВАЛИЛИ ЦЕНИТЕ НА ГАЗ-А И НЕФТА, АМА И ТЕ ПРОДАВАТ НА НИСКИТЕ ЦЕНИ.Как ли са допуснали това американските евреи?

60

ЩЕ СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ

преди 6 години

И С ***-ДЕ-РУНГЕЛИ ТРОЛОЧУКАЧИ, И СЪС САТАНАТОВЦИ.МНО-О-ОГО ЩЕ СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ.

59

До сатанатото

преди 6 години

Не дрънкай глупости а си събери дърва под стълбището. А 2009 г, президент беше Медведев. Ако беше Путин още щеше да си духаш на ръцете от студ. Освен това руската икономика бележи ръст и все по-малко зависи от нефта. Явно американците са го закъсали, щом ще продават нефт. Което не са правили от 1972 г. Защо ли?

58

СатаНАТО™

преди 6 години

Хубаво, нека да видим.Щом Силата на Сибир е почти готов, значи има малко време, докато разберем дали "почти" ще ни спрат газа. САЩ свалиха цените на газа и *** сега помпи като побъркана, за да компенсира спада на цените с количества. Продават повече, печелят по-малко. Лично аз нямам нищо против такава зависимост.

57

Анонимен

преди 6 години

Ми тя Яна е украинка, бе, плондер. От "Десен сектор"

56

Анонимен

преди 6 години

ДО СатаНАТОМокри сънища. България консумира около 3 милиарда кубометра газ, което е нищо за Русия. Путин ще ни врътне крана само за да си направи удоволствието (ако много скачаме)

55

Анонимен

преди 6 години

Сенаторе, нещо много си се усмел. Русия си остава глобална сила, чиято мощ нараства. Доказателствата са Крим и Сирия.

54

Симо

преди 6 години

Що ги мислите руснаците, а не мислите какво ще се случи у насНие отказахме газопровода, за да се харесаме на господарите си, но Германия не се отказа от северен поток. Много сме *** българите, радваме се на чуждите нещастия, а ние сме затънали до гуша.