113

Незнайко

преди 6 години

До: номер 139Недей да пишеш като дърт лъжец комунист!!!Имам познати кубинци. Емогранти. От години живеят в България. И мразят режима на покойния вече Фидел Кастро!!!За нищо на света не биха се върнали в родината си, която е била истински ад!!!Ходихме заедно на салса парти, в общи компании с Алфредо Торес. Ех, какво знаеш ти? Ти може да си живял добре, но кубинците мразят "естранхерос", богатите чужденци на работа в бедна Куба!!!Комунист!!!

112

Анонимен

преди 6 години

*** е ***, че не знае кой е баща ти.

111

Анонимен

преди 6 години

Но милиони други БЪЛГАРИ (не полуруски ***), са си съвсем наред...........Да питаме хората в Асеновград? И те ли са ***.

110

Анонимен

преди 6 години

Куба се развива като типична комунистическа и атеистична държава. Както казахте - вечерен живот по булевардите, който води само до бум на контрацептивите и абортите и спад на раждаемостта. Раждаемост 1.43 на жена и отрицателен прираст от 2006 г насам.

109

Анонимен

преди 6 години

110.8 х.кв.км - неволна грешка.

108

Анонимен

преди 6 години

Куба е 10.8 хиляди кв.км площ и 12 милиона население (2015)

107

СатаНАТО™

преди 6 години

До АнонименНие СТАНАХМЕ отврат,низша проба ***. Едни от придошъл народ ни се качват но главите, безчинстват, плодат се като плъхове, а ние тъъъпо гледаме.-----------------Тебе взе да те избива на фашизъм, още малко концлагери ще почнеш да строиш и *** да вариш.Ти може да си станал отврат, и такива като тебе ***.Но милиони други БЪЛГАРИ (не полуруски ***), са си съвсем наред.

106

Анонимен

преди 6 години

А иначе печели цялото цивилизовано човечество .... !!!.......................НИЕ НАЙ-МНОГОСКОРО ЩЕ ИНКАСИРАМЕ ДЯЛОВЕТЕ СИ ОТ ПЕЧАЛБАТА.

105

Анонимен

преди 6 години

И аз да се намеся в спора за Куба. Там се живее добре, живял съм. Вървете да видите в Хавана, вечер по булевард Малекон как се веселят хиляди хора.И не само там, разбира се, но това е най-големият булевард. Музика, песни танци. Не са увесили нос вечер на чаша евтина бира с кучешка наденица, като мнозина от пишещите тук.

104

Калеко Алеко

преди 6 години

Санкциите срещу путиновци, мадуровци, ким чен-унчовци и тем подобни са задължителни и тук губещи са само гореизброените .... А иначе печели цялото цивилизовано човечество .... !!!

103

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКуба е с 2.5 ПЪТИ по - голям БВП от България. А са почти 2 пъти по - малки.--------------- Куба е с 1.5 пъти по-голям БВП и са 1.8 пъти повече като население при същата територия. Климатът там е приблизително райски - не мислят за дърва и въглища за зимата. Най-вероятно не знаят какво е печка и радиатор. Средна температура през януари е 21 градуса, през юли 27 градуса.

102

:):)

преди 6 години

до 125ти кога беше в Куба бе пич, че така уверено гивориш. Как живеят те си знаят но са задружни и щастливи, а тук сме една прогниваща *** на европа взаимно мразещи се индивиди, от вс недоволни и даващи акъли за всичко.

101

Анонимен

преди 6 години

По левче само от принтера. Иначе, курсът го има сутрин на сайта на БНБ.

100

ИМАИМА. И ТО ЯКО

преди 6 години

Няма противопоставяне ли. Прочети речта на Меркел в Бундестага в четвъртък. Това не е руска пропаганда, а самата Меркел. Освен ако е минала на заплата при Путин, кой знае? Има я на сайта на Die Welt , а сигурно и на други сайтове.

99

Анонимен

преди 6 години

Ама ти си виждал книжен долар. Блазе ти.Голям си щастливец.Щото моите вървят по сметка безкасово и ги виждам само по документи.

98

Анонимен

преди 6 години

ДОБРЕ Е , ЧЕ САЩ И ЕВРОПА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ. ТОВА Е РАБОТА НА ПУТИН.РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ, И ТОЙ Е ЧЕЛ ЦИЦЕРОН.

97

Анонимен

преди 6 години

106 И аз изкупувам книжни долари по левче парчето виж колко съм щедър . Имаш ли.....Имам ги от принтера. Като за теб - 50 % намаление.ПРОМОЦИЯ ЗА ***.

96

Анонимен

преди 6 години

Триторията на Лугандон си е все същата--------Ми като не му е провървяло, защо е все същата? Пък и Крим стана руски. а ПЪК ФРАНЦУЗИТЕ, КАТО РАЗБРАХА ЧЕ ЩЕ ПРЕВЗЕМА Варна и не му дадоха Мистралите.Фалираха си корабостроителницата, ама не му ги дадоха. За България са готови на всичко.

95

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСамо тази година ще имат над 50 нови военни кораба.-------------Мухахахах!!! :))))Дали не можеш да посочиш списъка на тези кораби или е военна тайна?

94

Анонимен

преди 6 години

ЗНАМ САМО, ЧЕ Е ПЪЛНО В КИТАИСКИ ФИРМИ.....Една жена на пазара каза, че...