127

Анонимен

преди 6 години

"ЕДИН РОМ ЗОВЕ"аз предпочитам коняк,особено френски,лек,приятен с хубав аромат мммм,РОМОВЕТЕ НЕ ГИ ХАРЕСВАМ!!!!

126

Revolution_

преди 6 години

Само вметвам, че българските турци (без значение турцизирани-роми, или обикновени) ще са ромите, ако избухне етническа война.

125

Анонимен

преди 6 години

Тук много хора може да пишат от името на българите или *** т е и нито да са роми,нито българи,не им се връзвайте на провокациите!

124

анонимен

преди 6 години

а вие спрете да искате цигари от бьлгарите и пари от пенсионерите

123

Анонимен

преди 6 години

Изненадващо е колко много народ е СКЛОНЕН да си изцапа ръцете скръв , за да покаже КАК ТОВА ГО ПРАВИ ПО-РАЗЛИЧЕН ОТ УБИЙЦИТЕ ОТ РОМСКИ ПРОИЗХОД.Във вашият случай това ще се води свещена война за СПРАВЕДЛИВОСТ.Невероятно!

122

Анонимен

преди 6 години

Забавно е как се делите на етноси, а в същото време 500 години сме се смесвали. Познавам българи, които са по-тъмни от туруци и ромеи, иначе са големи националисти. Патреотите половината ще ги сбъркаш за иракчани, но и те громят малцинствата и се имат за арийци :D :D

121

Вълнаро до 138

преди 6 години

Покрай сухото гори и суровото. Щом си учил, трябва да го знаеш. И да, прав си, не се издържа вече. Искаш ли да ти разкажа пък през каква мизерия и лишения сме минали цялата фамилия, до като се изучим и вземем хляба в ръце? Въпрос на приоритети, ромеецо!

120

extremist

преди 6 години

КАТО ЕДИН ТОЛЕРАНТЕН ЕВРОПЕЕЦ ПРЕДЛАГАМ РОМИТЕ ДА СЕ ТРЕТИРАТ НАРАВНО С ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ ИЛИ КОНКРЕТНО : СПИРАНЕ НА ФИНАНСОВИ ПОМОЩИ, СПИРАНЕ НА БЕЗПЛАТЕН ТОК ВОДА, БЕЗПЛАТНО ПЪТУВАНЕ В ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ. ВСЯКА ЖЕНА РОДИЛА ПРЕДИ ПЪЛНОЛЕТИЕ НА СЪД, "БАЩИЧКОТО" В ЗАТВОРА ЗА ГАВРА С МАЛОЛЕТНА. АРЕСТИ ЗА ПРОДАЖБИ НА "БУЛКИ" ! НА ПРАКТИКА БЪЛГАРИТЕ СА ДИСКРИМИНИРАНИ И ТРЯБВА ДА СИ ПОТЪРСИМ ПРАВАТА ПРЕД ТРИБУНАЛ ! В ЕФИРА НА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ Е ПОКАНЕН "РОМ" КОЙТО ОТКРИТО ЗАПЛАШВА. КЪДЕ ГО ИМА ТВА ?

119

Анонимен

преди 6 години

До РомТебе никой не те закача и няма да те закача. Ама с другия *** дето за нищо не става се надявам да има война и се въоръжавам.

118

Ром

преди 6 години

Имам средно образование! За висше нямах възможност защото съм живял в пълна мизерия и от рано съм се издържал и борил с живота! Гледам си децата, свързвам двата края и съм се зарекъл да ги изуча. Така че спрете да обяснявате как всички роми сме крадци и убийци! Онзи ром дето го убиха с тухла какъв етнос е убиеца? Българин! Накрая вашите джамбазовци ще разпалят гражданска война! Само расизъм и злоба, не се търпи вече!

117

ха ха

преди 6 години

, така че като говори за *** ни събратя, той е мой брат", поясни той........................направо ще го разплачеш в. симеонов от умиление ! той много ги "обича" такива "братя".

116

Анонимен

преди 6 години

Тръгнал да плаши с етническа война. Че то това е мечта на 10% от населението ни бе. Куче със салам плаши ли се?Колото до това как щели да се бият ромите - виждал съм ги колко са смели. Репчат се, влизат 2 БТР-а в маалата, почнаха да мятат камъни по нго и при първия предупредителен изстрел жителите на маалата откриха телепортацията, като метод на придвижване. Доде имаше 100-тина надъхани - изведнъж призрачен град. Това 1997-*** съм го гледал, с бинокъл, като лапе.

115

Анонимен

преди 6 години

Ако напрежението между българи и роми продължи да расте, не е изключено да се стигне до междуетническа война.........................това не се ли брои за заплаха ? .или само ни предупреждава,да си налягаме парцалите,че те са мнзинство ?

114

Анонимен

преди 6 години

Бих посъветвал ромея да последва собствения си съвет и да си мери думите. Направо да си трае. Щото стане ли белята, а натам е тръгнало, ще се чуди къде да се завре.

113

шматка

преди 6 години

До 127Поне дузина НПО и фондации ще се погрижат да не са само с камъни.

112

Анонимен

преди 6 години

"Българите ни репресират, обиждат, бият ни децата и ни дискриминират."Тогава отивай в родината си. Индия официално ви призна, че от там произхождате. Марш в индийското посолство и после в Делхи, пти събратята!

111

шматка

преди 6 години

До 126И аз това казвам.Всички равни пред закона но не става.Когато аз сгреша ПЛАЩАМ глоба а те не защото няма как да им ги вземат.Аз купувам всички материали за училище а на тяхим ги ПОДАРЯВАТ . И още има но ме мързи

110

Анонимен

преди 6 години

"Ако напрежението между българи и роми продължи да расте, не е изключено да се стигне до междуетническа война."И с какво ще я водят "ромите" тая война? Камъни и вили? Щото пък ние българите си имаме редовна армия и башка луди(Перковци и Динковци) колкото искаш...

109

дфа

преди 6 години

До extremistИЛИ КВО ?!?!

108

Анонимен

преди 6 години

Ц.и.г.а.н и т е не са врагове на българите,разберете го веднъж за винаги!Те са родени и израстнали в България.Много по-опасни са други хора.Това,че има висока криминална престъпност сред ромите е проблем на държавата,защото няма достатъчно контрол,полицаи,правосъдие или защото мизерията принуждава хората да не плащат данъци и стават престъпници.Всички трябва да са равни пред закона,без изключения.