67

Анонимен

преди 6 години

Представяте ли си някъкъв лилав заплашва българите по те.левизията.

66

Анонимен

преди 6 години

Браво на момчето. Българите са расисти и много зли хора. Никъде другаде няма такава омраза към различните. Нито в Гърция, нито в Турция. В Гърция хората помагат на бежанците с каквото могат и никой не е чул за ромски проблем. Знете ли, че в Гърция също има не малко роми? Няма как да знаете защото са интегрирани. Същото и в Турция. А в България са захвърлили ромите в някакви гета и махали и ги сочат с пръст за всички свои проблеми. Лошо племе е българското!

65

Анонимен

преди 6 години

Браво браво, сега всички ще си лъснат...егото и ще ше правят на мъже.Пиянството на един народ, докара Тиквоний III обаче те им сочат ТЪРЧЕТЕ ТАМ В МАХАЛИТЕ, И ТЕ ТЪРЧАТ.УЖАС!Реално погледнато, много лесно и логично, ромите могат да се окажат от нашата страна на фронта, а в противниковат- едни 240 търтеи.Ама не става само с ядене, трябва и акъл

64

свиквайте

преди 6 години

Един ден тези като станат мнозинство и вземат властта, ще ни управляват такива като него.

63

пас

преди 6 години

Това изказване ми заприлича малко на "Абе оставете ни да правим каквото си искаме, защото иначе ще продължим да ви млатим дори и да ни дадете цигара!". Иначе е прав човека не трябва да има омраза, а държавата трябва да си свърши работата за да няма саморазправи.

62

Някой

преди 6 години

Някой тука трие без да чете. Той ЗНАЕ какво му пожелаваме и от това му става по-хубаво!

61

Анонимен

преди 6 години

Толерантността към тези скотове трябва да има край.

60

Анонимен

преди 6 години

Понеже в новините не се очаква да ви кажат истината, че ви я кажа аз, всички сме на Земята, всички сме прецакани.Само ви струваq че вие сте прецакани повече от другите..D

59

Анонимен

преди 6 години

Нормално е точно по най антибългарската "телевизия "да го дават

58

Анонимен

преди 6 години

20 минути бръщолеви глупост и нищо не казва.

57

П.Петров

преди 6 години

Аз не мразя никого, който спазва законите и си изкарва хляба с труд, така че трябва да се протестира срещу беззаконието в държавата, което се дължи изцяло на крадливите хрантутници в парламента и министерски съвет, които не са ни избрани само от ***, а и от простия български народ!

56

Анонимен

преди 6 години

Яшар Бугарашар е псевдоним. Това е платено лице на антибългарските организации "Отворено общество". Дете от смесен българо-арабски брак, няма нищо общо с нашите шведи. Плаща му се да се прави на такъв, какъвто не е и да провокира обществото.

55

факт

преди 6 години

Братя са мъже родени от една майка.Няма как Валери Симеонов и Яшар Бугарашар да са братя!Вярно е,че всички трябва да сме еднакви пред законите,но защо тогава ромските махали са насновани с километри незаконни кабели с които ромите се електроснабдяват и защо техните чешми през зимата просто се оставят да текат за да не замръзнат.Нека да си плащат тока,водата,да работят и си изкарват по честен начин парите и тогава ще имат нашето уважение.

54

Анонимен

преди 6 години

Мисля, че не е далече времето когато ще се сбием с миганьори. Дори хи искам за да се сложи край на това беззаконие което е подигравка към България и българите. Неминуеми ще излезе и войската, танкове и оръдие има предостатъчно. Когато им се даде урок и разберат, че срещу тях е цялата държава, ще видите как ще *** от страх им ще молят за милост. Тогава ще се въведат правила по които ще живеят за да бъдат нормални. Спомнете си Чочоолу. 7 години след като ги смаза нямаше едно престъпление от тях

53

Този дори не е ром

преди 6 години

А е еврейски турчин.Нека се появява, по телевизиите, те от ДАНС по ги обичат такива, щото ги домързява иначе, да се напрягат.

52

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЕдин пише, че завиждаме са "недосегаемостта" на ***. Положението в което ги поставя Банкянския чичка е такова, че омразата към тях е огромна!==============Аз го написах, и да прав си за политиците.Но, разбери едно омразата е нещо което ти сам решаваш дали да изпитваш .Мен никой не може да ме НАКАРА ДА МРАЗЯ или не НЯКОГО, мога сам са реша. Никой не е в състояние да ми вмени враг. А факта, че политиците от високата си трибуна апелират към омраза, не ме очудва това работят

51

Анонимен

преди 6 години

"" Човекът очевидно е грамотен. Очевидно говори добре. Очевидно си изкарва хляба с честен труд. ""................Грамотните хора са огромния дефицит на България ... проблема е, че именно грамотните напускат, а остават селските ***, насилници и любители на русия.

50

Анонимен

преди 6 години

Спекулира се много с казаното от въпросното питие. Никъде не става дума за наставническия тон, използван в заглавието. Друг трябва да си мери думите в случая.

49

Анонимен

преди 6 години

СС СС СС СС

48

Ивайло

преди 6 години

Мери си ромското, че напрежението вече прескача...