147

да

преди 6 години

*** са нещо в грешкавойната е конфликт между две воюващи страни, а тук ако опитат да "воюват" ...няма да им остане време даже за плач..леко с приказките, че тая война, която мечтаят няма да е като тия по филмите..*** и война хахахахахахахаха

146

Константин ром

преди 6 години

90% журналистите спомагат Расистите от горните етажи на управлението и на власт имащите ,да създадат междуетнически конфликти.

145

Бай Хой

преди 6 години

Ами да ги видим каква война ще направят.

144

Анонимен

преди 6 години

Яшар Бугарашар е един от малцината интегриралите се от този етнос без финансиране от когото и да било защото интеграцията е личен избор.Крайно време е неинтегриралите се роми да поемат на запад от България.Тук вече няма място за тях.Забрана на НПО тата и ромските фондации които подтикват етноса да парзитира и извършва битови престъпления.Законът да се прилага еднакво за всеки български гражданин.Никакви привилегии за никой етнос.Без социални помощи и живот на чужд гръб,пари само срещу труд.

143

работа ясна

преди 6 години

До / 168 по скоро смърди на руска работа насаждане на напрежение и не стабилност в 4ерна гора се Издъниха директно с преврат в сърбия имаше данданий около влак за Косово а и нищо 4удно да работят и с турция ердоган и путин сега нали пак са братя славяни

142

Анонимен

преди 6 години

" А като стана въпрос за причините за ромските проблеми напоследък - всичко е органиизирино от турските служби като наказание, че не допуснахме ДОСТ в парламента."Аре бе...паранояк...на камък да се спънете ще кажеш турчин!

141

/

преди 6 години

всичко е органиизирино от турските служби като наказание, че не допуснахме ДОСТ в парламента.Сега пак турците виновни а че идват едни избори нито дума.

140

Анонимен

преди 6 години

Освен нагли заплахи, че може да извика другите като него и за война чак, друго не чух! Нито дума за пенсионерите по селата, нито дума за плащане на данъци, нито дума за учене и работа, нищо. Само арогантни заплахи и някакви непотвърдени данни, в които той бил напълно сигурен!? И вие българите, но не може да му кажеш вие ромите.

139

Анонимен

преди 6 години

Мисля, че хора с такава гражданска позиция могат много да помогнат за истинското разрешаване на натрупаните проблеми, а не фондации, изкуствени и наложени отвън политики, безмислено наливане на пари, " ромски " лидери и пр. Защото това е човек, живеещ в същите проблеми, вадещ си хляба с труд, желаещ да бъде български гражданин, търсещ самия той справедливост и по - добър живот като всеки един от нас...Но Бог на първо място и хора с ценности и доброта ще преобърнат цялата злоба и агония на деня!

138

гаси

преди 6 години

До кога такива с талибански имена ще им се дават български паспорти! Какъв българин е този с това име? С тази брада и това държание като нищо може да се окаже от ИД

137

Анонимен

преди 6 години

Този сайт е всичко друго но не и Български.

136

Анонимен

преди 6 години

Верче , 351 коментара ,а само 158 са оставени ! Това ли е свобода на словото ? или за познатата "шепа жълтици" пак сме готови да Предадем Род и Родина?

135

Анонимен

преди 6 години

Чечу беше прав!

134

СатаНАТО™

преди 6 години

Нещо повече - коментарите, насаждащи междуетническа омраза трябва да се разследват и авторите да се бият публично с мокри върбови пръчки до посиняване на Г3.

133

Анонимен

преди 6 години

Тоя прилича на сашко кадиев с десет бани по рождение, обаче водещите и екипа стоящ зад тях са толкова *** горките, че спокойно могат да бъдат осъдени за расизъм, щом с лека ръка делят обществото ни на "българи и роми" и то в ефир.

132

СатаНАТО™

преди 6 години

Джамбазки, Волен, Расате - отдавна трябваше да с ефективни присъди и в затвора за насаждане на междуетническа омраза.

131

ПОБОИЩАТА СА С ЦЕЛ

преди 6 години

ХОРАТА ВЕЧЕ ЗАПОЧВАТ ДА РАЗБИРАТ ..ЧЕ ПОЛИТИЦИТЕ СЕ ХРАНЯТ ОТ ТЕЗИ ЕТНИЧЕСКИ ВОЙНИ ,И СЕ ОБЕДИНЯВАТ СРЕЩУ КОМУНИСТИЧЕСКАТА КЛАСА НА НОВИЯ "МОНОПОЛ"!ЗАТОВА Е ТОЗИ СТРАХ---ПУСНАЛИ СА ПАК БИЯЧИ ...ЗА ДА РАЗЕДИНЯТ И ПРОТИВОПОСТАВЯТ НАРОДА!"РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ"----/-или "ОБРАЗА НА ВРАГА"/......ОСНОВЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИНЦИП НА ДИКТАТОРИТЕ И КОМУНИСТИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

130

Анонимен

преди 6 години

"Две седмици говорихме за това какво се е случило в Асеновград. Аз единственото нещо, което знам на 100%, е, че първата линейка, която е дошла, е дошла за пострадал ром"Точно затова няма да си мерим думите, лъжлива кафява печко с претенции. Събирайте си багажите, за да не ви ги съберем ние - щото с всичките си кусури, ние можем да сме доста по-страшни от вас и тумбите ви.

129

Анонимен

преди 6 години

смесване е имало ПРЕДИ ОСМАНЛИЙТЕ,с османлийте не сме смесвали а само някои са " ги смесвали доброЗОРНО"според целта,ако е някой ага някоя хубава мома,ако е за политика ЦЕЛИ РАЙОНИ и то главно като религия а не общи бракове,така че Оди се пЕри некъде

128

Значи

преди 6 години

Т.н. ръботодатели нямат място в Европа, нивото и генотипът им е за най-много сирийската пустиня, време е да се разкарат от страната и Европа и да си намерят други "търтеи" или да си работят сами. Работата за издръжката на ромите също трябва да спре - да си работят сами и да се лекуват сами вместо да тероризират