225

>

преди 6 години

"алкохолика" дето се "изпикал" не почина ли от внезапна смърт след като сталин го привика за обяснения какви ги върши с тито ???? май ти ептен не четеш не само зад ами и отпред буквите. пияната рашка не я било страх. е кво да я е страх тя е в делириум. Едно време сталин е казал може патрони да няма но водка никога!!!

224

Боби

преди 6 години

До Анонимен 250Статистиката за ВСВ за СССР40 мил преминали през армията9 мил загинали и 3 мил загинали в плен и изчезнали без вест15 мил избити от немците и техни съюзници мирно население(практика е било за загинал от партизаните немец да се разстрелват 10 а по-късно и повече мирни граждани) (практика е било секретните обекти да се строят от пленници и след завършване да се унищожават от "Съображения за сигурност")Германия Губи над 5 мил войници и над 3 мил граждани без пленниците и Евреите

223

Анонимен

преди 6 години

До 250...Алкохолик, аалкохолик, но се изпика на Райхстага и там още им е влажно. Факт!Та това и ти пиша ***! За тях нямат значение жертвите, те не се страхуват от смъртта и ако трябва пак ще минат по същият път.Виж не съм сигурен чий европейски или американски войник ще им застане на пътя.Лошото на такива илитерати, като теб, че са ги научили в СПТУ то да познават буквите, но смисъла на написаното им остава "терра инкогнита"....))

222

Анонимен

преди 6 години

Чета надолу, че алкохолика се биел като звяр.За това ли СССР даде 23 000 000 жертви и 5 800 000 пленници а Вермахта 3 000 000 убити?

221

Анонимен

преди 6 години

Striker, няма да те разубеждавам....Всички изброени / пропуснал си германците / първоначално са имали военни успехи срещу руският войник.После обаче...Но ти не си чел нито историята, нито статистиката, нито познаваш фактологията.Както и да е, дано да не се превръща писаното в реалност за да проверим кой е прав.Р.Р. Дори да е гей, е "активен" и ти най - добре вероятно ще го усетиш....)

220

Агджата

преди 6 години

До БобиПак ли те пуснаха санитарите да заливаш с Уикипедия :)

219

>>>>>

преди 6 години

Руския закрепостен мужик и германската гордост им осигуриха властта но плячката се оказа голяма.

218

>>>>>

преди 6 години

Сталин и Хитлер са били гъсти другарчета защото са замисляли нов ред свободен от европейски ценности!!! Но както винаги психaритe не можаха да се разберат и се заръфаха!

217

Анонимен

преди 6 години

Кой щял да гръмне пръв? Разбира се, че Запада защото Русия се освободи от гюллето наречено СИВ! Сега е ред на западняците да се усетят! Британците се усетиха! За другите най-вероятно ще бъде твърде късно!

216

Striker

преди 6 години

"руския войник се бие като звяр..."?! Брей, затова ли се и предава като гей? На византийци, монголци, турци, шведи, поляци. французи, японци? :) Или пък се дупи и приема исляма като ал. невски?

215

доплатените атакисти

преди 6 години

мисленето в главата се оправя от краката!!! взимаш куфара и бегом при мама рашка!!!на нормалните препоръчвам по-приятни дестинации!! Може и на село сред природата но да не се прекалява с алкохола и марихуаната че виж кво стаа тука ХАХАХАХАХАХАХАХАХА

214

Анонимен

преди 6 години

На скоро разбарах защо е станал Майдан-а. *** са обещавали 160 милиарда, а в момента помоща е около 600 милиона и то с усдловия. Интересно защо няма публикации какво мислят самите украинци. Те не са съгласни с режима на Порошенко. Ама това никой не го коментира.

213

Боби

преди 6 години

До Нещо май фейк нюз?Не е фейк нюз а СТЪКМИСТИКА КАКТО ОБИКНОВЕНОЗа да модернизираш един Т-72 взет от склад за дългосрочно съхранение до Т-72Б3 2016г стандарт ти трябват 17 милиона рубли или 284 000$ по сегашен курс. Е джип Хамър с брониране което става за бой срещу талибани но не и за водене на конвенционална война е по-скъп и то без спец оборудване само с една картечница на покрива.Такива са цените Майна - На запад всичко е по-по-най скъпо.

212

>>>>

преди 6 години

продължавай да четеш руски фейк новини и още много ще се чудиш. без крайно! хахахахаха

211

>>>>>

преди 6 години

споко от демонски клетви не се плаша!!! каквото ти в главата излиа през устата

210

Анонимен

преди 6 години

Натовските генерали забравят само един / но важен / факт.А той е че руският войник се бие като звяр, не го е страх от смъртта и не е гей!Руснаците могат да живеят в лишения и за тях Родината е нещо СВЯТО.При / не дай си Боже / война между Русия и Запада, руснаците могат да бъдат спрени само с ядрено оръжие....а тогава дори руснаците да загубят всички битки имат ядрен потенциал, който ако го взливят на своя територия ще откъснат 1/4 от земята и самоубивайки се ще унищожат всичко...

209

Анонимен

преди 6 години

Тая Русия голям трън в очите на Запада бре ...зор да я съборят !и така 300 години вече !

208

до 252

преди 6 години

чудя се с какво са те наблъскали?? май не помага ... :)

207

Боби

преди 6 години

Айде пак се почна с БВПХОРА БВП в долари важи САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА САЩДа ПРИРАВНЯВАМЕ БВП НА ТРЕТА СТРАНА КЪМ ДОЛАРА Е СТЪКМИСТИКАПример Валута към долар1-3м 4/1$ обем 100 сделки4-6м 5/1$ - 5 сделки7-9м 6/1$ - 3 сделки10-12м 5/1$ - 4 сделкиСредната е 5/1$ 112 сделкиНо ако това е страна от Южното полукълбо и масовата продажба на реколта е 1-3м а през останалото време има някаква вяла незначителна търговия?Ето ти изкривяване на резултатите от поне 20%Въпросът е Каква Е БВП в нац валута

206

Анонимен

преди 6 години

ще се разпарчатосат като ссср.най голямата парчиня ще е за китаеца