185

Свободен българин

преди 6 години

До РОССИЯ-226- ти си промит мозък. Не разбирам защо така всеотдайно защитаваш чужди национални интереси?

184

Анонимен

преди 6 години

по-логиката на такива статии може да се изкара, че ББ захранва с оръжия цял свят, Ким чен Юн му е пряко подчинен и просто чака заповеди от ББ.

183

Петър Велики

преди 6 години

Това е най-поръчковата статия, която съм чел :DЗначи военни маневри от Черно море до Арктика, разузнавателни полети в Балтийско море ... обаче руснаците са "агресори"???Жертви в Украйна - но без да се спомене, че правителствените сили там нанасят най-много поражения?!?!Истината е, че Западът го тресе параноя и си търси враг, че да оправдае съществуването на НАТО :) ... ама никой не се замисля за това!

182

Анонимен

преди 6 години

До 228 Mr.STARBUCKSкато ти чета тъпотията може да го предвариш като нищо

181

Анонимен

преди 6 години

СЛАВА РОССИИ !!!

180

Анонимен

преди 6 години

нали знаете фейк нюз какво значи :D

179

Питам

преди 6 години

До РОССИЯ Путин пазел мира в света...Браво бе! И как го пази , като води войни ли?

178

Реалист

преди 6 години

Браво! Прекрасна и вярна статия.Путин разбуни света.Страда от параноя, че някой се е засилил да ги превзема.Малък е , но е много вреден.

177

РОССИЯ

преди 6 години

а що се касае в украйна тази воина бе подкрепена от меркел и обама населението е против тази воина хората си искат да си говорят родният език както унас в бг турците в бг си говорят езика си спокойно и свободно и тези украински руснаци искат същото.през времето на елцин русия беше слаба и ръковеденана от милиардери сега се ръководи от истински патриот в.в. путин да е жив и здрав да пази мира в света

176

Баба Ванга

преди 6 години

До Крали МаркоРусия ке се оправи когато Владимир Владимирович легне до Владимир Илич в мавзолея.

175

РОССИЯ

преди 6 години

как можете да пишете че русия е агресивна че сащ не можа да си постави воените си бази на крим а които владее крим той владее цялото черно море агресивна страна това е сащ където е стъпнал американски воиник там трева не е никнала миналият месец бях в рига населението се уважават и всички говорят руски журналистите не пишат самата истина те се ръководятот нато иначе няма да получат баничка с боза

174

Анонимен

преди 6 години

До 220 АнонименНещу са отвараш още от сутринта та може и да не дочакаш вечерта ...

173

Крали Марко

преди 6 години

СЛАВА НА ВЕЛИКА БРАТСКА РУСИЯ !!!СЛАВА НА ИМПЕРИЯТА НА ДВУГЛАВИЯ ОРЕЛ !!! НАШИ БРАТЯ ПО КРЪВ И РЕЛИГИЯ !!! СЛАВА НА ТРЕТИЯ РИМ !!!НЕ БРАТ ДЖОН А БРАТ ИВАН ЩЕ ПОМОГНЕ НА БЪЛГАРИЯ - ВАНГА !!!ЕДИНСТВЕНАТА СИЛА СПИРАЩА САТАНАТА -сащ.

172

Анонимен

преди 6 години

До Русия не е врагНай-големия враг на България са русофилите. Избили са повече българи отколкото са загинали през войните.

171

Русия не е враг

преди 6 години

Русия не е враг на България! Най-големите врагове на България са Турция, Сащ, Нато, Обединени патриоти, Герб и ЕС!

170

Искаме мир!

преди 6 години

Не искаме Нато! Искаме мир!

169

Анонимен

преди 6 години

До 99Правилно е казал Рузвелт. За да има демокрация трябва да има народ, а руснаците винаги са били робска маса ненавиждаща свободата и обожаваща тираните си. И като истински роби, мразещи свободата не позволяват на другите народи да бъдат свободни и им диктуват как да живеят. Пресни случаи-Грузия и Украйна.

168

Анонимен

преди 6 години

Американското лицемерие не познава граници!Всички ние трябва да им благодарим, че "освободиха" араби, и африканци....и ни ги пратиха да ги храним, и обгрижваме - докато те ни колят, мачкат, и взривяват!!! Мултикулти, гейпрайдове, интернетцензура, нарушаване на частната сфера, тотално 24 часово наблюдение...да здраствует новата американска демокрация, и светло бъдеще в гората от джамии в Европа!!!!

167

99

преди 6 години

До warfareЧета те и си спомням написаното от Йосиф Висарионович преди около 75 години"Аз винаги съм мислил, че демокрацията е власт на народа, но ето че другаря Рузвелт подробно ми обясни, че демокрацията е власт на американския народ."

166

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен...Тоз 202....То е нормално за русофилите и е вследствие великата руска култура, с която са закърмени. Виж колко плюса има и ще се убедиш, че не е изолиран случай.