245

Анонимен

преди 6 години

До 268 - Това с подтиска ето е претекст за инвазия. Коя страна, с нужната мощ, не би искала да придобие нови земи и евтина работна ръка ? Но никой не му пука за малките граждани и селяни.

244

Анонимен

преди 6 години

До ЩЕ НИ ИСКАТ 3 % Ми сега - нафта по 16$

243

Анонимен

преди 6 години

До Боби Кредита от Русия ли ще вземат, от САЩ, или от ОАЕ?

242

Боби

преди 6 години

Ето една свежа новинаТурция подписа да купи 4 ЗРК С-400 от Русия и още оборудване за цената от 2,5 милиарда $ като две системи ще са доставени и две системи ще са сглобени в Турция. Количеството ракети(колко боекомплекта) и типовете ракети за системите не се уточнява. Доставка на първите два комплекса не по-късно от 2 години.

241

Анонимен

преди 6 години

Пълни глуп0сти... Ако това им се върти наистина в главите на западните "стратези", то са мнооого далеч от реалностите.Първо, война "лека категория" Русия не би захванала със страна, която не напада Русия или не потиска руско малцинство там. Макар балтийските държави да ограничават сериозно правата на руснаците си (сравнено с нашите малцинства и правата им), за потискане не може да се говори.Второ, война "тежка категория" могат да водят само Русия, САЩ и донякъде Китай, без победител. И е ясно.

240

Dedoviq

преди 6 години

Болни мозъци......тия от нато!

239

тато

преди 6 години

До Анонимен Не путин а янките искат 2% от от бюджета за армията, сиреч ( както казва тиквата) да им купуваме стате пушкала.

238

тато

преди 6 години

До Боби По-леко че ще се олееш.

237

ЩЕ НИ ИСКАТ 3 %

преди 6 години

Руските кибератаки и електронно заглушаване също извадиха от строя доставеното от Запада оборудване, включително дроновете, смятани от Вашингтон за последната дума на технологията в тази област.Ефективността на използваната от Москва техника шокира стратезите в САЩ, много от които бяха започнали да вярват, че бунтовници като тези в Ирак, Афганистан и Либия са единствените врагове, с които трябва да се конфронтират.....................................МИ СЕГА? Колко пари трябват за ново оръжи

236

Боби

преди 6 години

До Симеонов 260Пак не си научил историятаЧърчил на колене молеше докато беше жив Рузелт САЩ да не обнародват декларацията за правата на Човека и директно произтичащото от това действие ООННо САЩ не отстъпиха. Това разруши КОЛОНИАЛНАТА система и САЩ получи нови ПАЗАРИ(В крайна сметка защото пазара на колонията е запазен за метрополията)СССР се възползва от това да наложи собственото си влияние естественоНо Ако ги нямаше ООН и Декларацията и до сега ФАКТИЧЕСКИ(Де Юре все още има) има колонии

235

Гадини

преди 6 години

Аман от даване на пари за Глупости... всеки иска да пречука някого а не да се развива... Все ни карат да се страхуваме... Защо ????

234

Любопитен

преди 6 години

До Анонимен 250 По време на война руснаците не се страхуват от смъртта, а от парт орга който върви след тях и застрелва всеки който прояви слабост и отстъпва.Дали има такива статистика колко руски войници са убити от свойте по време на ВСВ.То и затова жертвите от руска страна са толкова много.

233

Симеонов

преди 6 години

Аз съм възрастен човек и помня много неща.Например,след кубинската криза от 60 те руснаците решиха че светът трябва да е техен и се започна с едни революции,войни и агресии по всички континенти.Смачкаха унгарската революция,потъпкаха пражката пролет,проляха реки от кръв в цяла Африка,воюваха дори с приятелите си китайци,избиха милиони в Афганистан.Накрая на запада му писна,затегнаха студената война,вкараха ушанките в оръжейна надпревара,спряха им кредитите и СССР рухна.И сега отиваме натам

232

До трола Боби

преди 6 години

За българските генерали си прав Троби! Мачкали са, който им се изпречи, включително и руснаците. Който, не помни миналото си, няма бъдеще!Но като започнеш да философстваш на тема оръжия...явно избиваш комплекси! По тях си толкова специалист, колкото аз съм Батман!

231

Нов

преди 6 години

До A 205 Че кой им пречи на руснаците да имат военни бази па света? Ама никой не ги иска, че знаят що за стока са и как съсипват всичко.

230

Анонимен

преди 6 години

Хотели получше, получилось как всегда :)В превод на български - малкия пак настъпа мотиката :)

229

Анонимен

преди 6 години

До 252Бе, аз се опитвам да ти обясня какъв е крайният резултат, ти ми пишеш някакви Шехерезади.В упор, в гръб, падали, ставали, треперили, умирали и после ..победители. Факт.Именно това се опитвам да вбия в безпросветната ти глава, че разликата между войниците вече не е толкова в технологичното ниво на въоръжение, а във бойният дух и мотивацията.Като са толкова яки,защо клечат още пред ДонецкОсвен това грамотните употрубяват главни букви в началото на изречението и препинателен знак в края.

228

Анонимен

преди 6 години

На Путин трябва да "благодарим" ,че парите ни от данъци вместо да отиват за нещо полезно за нас хората,ще отивата за закупуване на оръжия с които да си играем на война.

227

Боби

преди 6 години

До ....Знамената са спуснати във Великобритания при посрещането на Генерал Вазов в знак на Почит. Да България е имала Военни Гении и противника срещу тях е треперел независимо Руснак, Англичанин или дори от английските колонии.

226

....

преди 6 години

генерал Колев ги е разстрелвал от упор "непобедимите" и "безстрашните" пиянки. още треперят от името му.