15

Анонимен

преди 6 години

Къде видяхте паметник ? Тая грозотия да си заминава на бунището заедно с наследниците на ленин , сталин , путин където трошат крана .

14

аз

преди 6 години

събаряй !!!

13

МУТРЕНСКИТЕ БОРБИ

преди 6 години

от времето, когато ТИКВАТА ходеше с черен кожен шлифер и препасал патлак както БОРСАЛИНО във филма се ВЪРНАХА. Колкото и да се прави на еманципиран ТИКВАТА си е същия БАНДИТ. Някой много иска да му провали далаверите покрай НДК

12

Обществена поръчка

преди 6 години

409 000 лв за демонтаж щяли да приспаднат от желязото,колкото приспаднаха от тунел ечемишка 90 тона желязо се изпариха пък и половин милион за 109 лампи Хаха народе спите ли това са вашите пари данъкоплатецо.

11

Анонимен

преди 6 години

На вандалите мандражийските похвати са в кръвта им.Предават им се по наследство.

10

БОРОШ

преди 6 години

колко милиона раздаде на свои хора покрай НДК. Дебелото момиченце ЛИЛИ, внучка на заслужили борци - комунисти, дето носи само ПРАДА и тя поиска парче от баницата. Тъй че подпалвачите ги търсете в редиците на ГЕРБ. Те имат интерес. А то е ясно, че паметника ще се демонтира. Така , не разни митични комунисти, а съвсем реални КРАДЦИ от ГЕРБ са виновни. ПАРИ, МНОГО ПАРИ са причината на палежа

9

до варга

преди 6 години

Вие другарите-комунисти кога пък учихте и физика. хм.да не ви приседне само.

8

Анонимен

преди 6 години

В името на това скеле - 1 милион Евро потрошени.Това е абсолютно престъпен акт и ако остане така жалко за обществото, което позволява тези безобразия - някой да му унищожава техника за милиони.

7

varg

преди 6 години

Законът на физиката учи,че всяко действие си има противодействие дами и господа демократи и фашисти.Това е само началото.

6

ДАЛАВЕРИТЕ

преди 6 години

на СЕЛСЪВЕТА с уж обществени поръчки нямат край. Хайде стига с това комунистоите, онова комунистите. 30 години на власт не са комунистите, а мекератата на САЩ. Колко нагласени общеествени поръчки и далавери имаше. Конкурен от яд е драснал клечката. Защо не кажете колко струва наемът на този кран. Не е държаве нали. И коя е фирмата, дето ще лапне едни хубави парички с демонтажа

5

Анонимен

преди 6 години

не съм комунист но мразя Герберската мафия

4

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

внуците на мандраджиите - кранаджии. на ниво на развитие сме приблизително 1921 година.

3

Анонимен

преди 6 години

айде ирлия да е ..другата седмица парламенто, и пак с почукване ....

2

Анонимен

преди 6 години

Комунистите не мислят дългосрочно, важното е на момента да се добре или да направят мръсотия. Избиха интелектуалния елит да дойдат едни гащници от селата. Никога няма се оправим докато не се гласува една лустрация.

1

Анонимен

преди 6 години

типично по комунистически: саботажи и палежи...