155

Наблюдател

преди 6 години

Премахването на паметника "1300 години България" е акт на абсолютен вандализъм! Колко страни в прехвалената Европа могат да се гордеят с толкова стара държавност!

154

Анонимен

преди 6 години

можел да убие хора.........Ми то там е имало само гербари.

153

Анонимен

преди 6 години

Ау колко грозен кран. Айде махайте го

152

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе пиши глупости! Има място и за двата паметника!Само си правите ПР тука на партиите!

151

Анонимен

преди 6 години

През 1934 е открит в София Мемориалът на загиналите воини от 1 и 6 пехотни дружини за обединението на БългарияПрез 1980 е съборен при строителството на комплекса НДК и на мястото му е изграден нещо като нищо наречено "1300 години България". На цялата общественост е ясно, че управляваните от москва нашенски комунисти се стремят да унищожат историята за героите на България. За хората които мразят моето отечество всички които са се борили за обединението на родината ми са фашисти.

150

АМАН

преди 6 години

От както се помня... тази Грозотия е била обградена от ограда.... Грозотия на Пъпа на София

149

Oleg

преди 6 години

Тия дето питат защо не са го ремонтирали тоя т.нар. паметкик, приличащ по-скоро на съборен кран от изгорелия такъв да ги питам - те защо не си го закърпиха с техни пари. Аз съм бил против да се рециклират разни глупости на комунистите с общи пари.

148

Анонимен

преди 6 години

Новият паметник на фашистите е гавра със изгорените евреи и убитите партизани.

147

Анонимен

преди 6 години

Пет пари не давам за развихрилите се тука фили и фоби,които използват исторически паметник за политическите си и икономически цели!Ако не се ремонтира и доизгради паметника,трябва да се постави на негово място по-красив,със същия размер,задължително свързан с честването на 1300 години България!Плочите на загиналите в нациалната катастрофа на България,благодарение на Фердинандското безумие,също може да поставите в градинката,никой не ви пречи!Но не върху мястото на паметника и символа България!

146

Келешите на Нинова

преди 6 години

Всички *** от младежката организация на БСП да минат през детектор на лъжата и веднага ще лъсне подпалвача.

145

сите са за бой

преди 6 години

За бой са от столична община, че реашват проблема с разрушаване, за бой са бесепе-то, че гледаха през всичкото време монумента как се руши, за бой са знайните и незнайни герои на новото време, които докараха народа да мисли само за пари и оцеляване. Случката е диагноза на това, в което се превърна страната ни за 25 години. Без контрол отвън, или само съвсем селективен такъв, българите бяха оставени да се водят от собствените си инстикти. Резултатът е срамен.

144

Анонимен

преди 6 години

Всички виждат, че единственото но което е способна спонсорираната от кремъл партийка БСП е да руши и да краде. Те знаят, че дните им са преброени затова действат като ранено диво прасе

143

Тези уроди

преди 6 години

Тези *** дето защитават това грандиозно ***, къде бяха да се противят на унищожаванетона паметниците на загиналите български войници за България.Всички комунисти са *** !!!

142

Туй е работа на

преди 6 години

Туй е работа на младежката организация на Нинова.Просто медийте трябва да престанат да се занимават с протестите изказванията и дейностите на всички свързани с БСП.Разберете така тровите медийното пространство.За БСП и всички около тях трябва да важи правилото -- за мъртвите само хубаво или нищо не се казва.След като нищо не може да се каже добро за тях -- просто да се опитаме да ги изключим от живота на нормалните българи.

141

Сотир

преди 6 години

От сега се започва ,а като дойдат еврокомисарите не знам...В центъра на столицата до двореца на културата палеж....Камери, охрана ,полиция някой работи ли по шопско?

140

Анонимен

преди 6 години

Трябва да искаме репарации за съветската окупация от РФ, приемника на съветска русия

139

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен (157)Съветска окупация има само в главите на слaбoумните, типичните избиратели на т.нар. "Реформаторски" блок

138

глишо манолов

преди 6 години

Имате в София една сцепена глава. Паметникът на Стефан Стамболов в градинката "Кристал" е като грозно предупреждение, какво ще се случи на всекиго дръзнал да се опълчи срещу имперските руски интереси. Главен апостол на на ВРУ, министър-председател след Освобождението, това ли заслужава? Незнайния съветски солдат е уважен с 15 м. композиция от гранит и бронз.

137

Анонимен

преди 6 години

Аз си спомням войнишкия паметник, едни черни големи плочи с изписани имена върху тях, светла памет на загиналите за България, но паметникът не беше нещо осбено впечатляващо

136

Анонимен

преди 6 години

до 157за кои деца става дума, че те една голяма част вече са в чужбина и шансовете да се върнат в БГ клонят към нула, ама такива като тебе май точно това искахте, и невръщането им не е заради паметниците да знаеш