76

Анонимен

преди 6 години

Фирмите ги уволняват и внасят работници от чужбина.

75

Анонимен

преди 6 години

1111

74

Анонимен

преди 6 години

Безработицата е 6 прочета, защото повечето *** са с ТЕЛК , което автоматично ги прави НЕГОДНИ за работа, т.е. телковете не влизат в статистиката.Ако се сметне колко човека реално работят в Бългаия (т.е. около 1,5 милиона българи), то те изхранват останалата част от населението, което са ДЕЦА, Възрастни хора, хора с увреждания, затворници, държавна администрация и т.н., и един огромен процент****, които не влизат в статистиката.

73

Анонимен

преди 6 години

Ам, че бай Тошо го беше постигнал това. След 20 години демокрация, неграмотността се е увеличила десетократно.

72

О, ПРОСТИЙЙ

преди 6 години

КОГАТО *** ЧОВЕК ТИ ГОВОРИ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ВЕДНАГА СЕ ПИТАШ - КАКВО Е СБЪРКАНО?? В ТИКВАТА НА ТИКВАТА Е СЪЩИЯТ ХАОС, КАТО В Т.НАР. МУ УПРАВЛЕНИЕ. ЕДНО Е ДА ГОВОРИ, ДРУГО Е ДА ГО НАПРАВИ, А ТРЕТО И ЧЕТВЪРТО Е ДАЛИ ИМА ПРЕДСТАВА ЗА КАКВО ИДЕ ДУМА. ИЛИ ВСИЧКО Е ПОЖАРНИКАРСКИ ЕНТУСИАЗЪМ, БЕЗ ВСЯКАКВА МИСЪЛ. ТОЯ ЕПТЕН ПОЛУДЕ - СПЦИАЛИСТ ПО ВСИЧКО, КОЙТО ЗА НИЩО НЕ СТАВА

71

Анонимен

преди 6 години

Няма смисъл да се харчат пари от бюджета за хора, които после са безработни и са принудени да бягат от България. Който иска да учи, си плаща без да краде от държавата .

70

Анонимен

преди 6 години

Не виждам как може да стане това, докато в образователната система важат делигираните бюджети...! Плаща се за калпак , а не за образоване! Как учителите, които непрекъснато се оплакват за малките си заплати докараха до осми клас малолетна сливенска девойка от "индийски" произход без да се научи да чете......?

69

Анонимен

преди 6 години

Само с увеличаването на заплатите на учителите няма да се постигне кой знае какво, даже нищо. В момента учителя няма възможност да усмири буйстващи ученици. Само да го изгони от час. По мое време като ти завъртят един шамар и сополите ни се завъртаха около врата -забравяш за безобразията, които си правил. Сега е обратното. Всяка година нова програма,която си няма нищо общо с 21 век,а е за 18 век. Образованието ни е на смъртно легло. Как да променим едно нещо без да го променяме-политически девиз

68

Мислеща

преди 6 години

Нека все пак имат право на избор, без принуда. Ако до 16 години не завършат основно образование, което е задължително по конституция, то да са длъжни да полагат обществено полезен труд минимум по 4 часа , 5 дни в седмицата. Трудът, както знаем, възпитава определени качества, а навсякъде има работа за целия китайски народ - ниви, градинки, пътища и т.н. Нека поне с нещо да са полезни на тази държава, от която са научени само да вземат.

67

Гого

преди 6 години

Всеки да прочете "Винету" , и е готов за мин. председател.

66

Анонимен

преди 6 години

Щом си рекъл да бъде ювиги

65

Анонимен

преди 6 години

Ама те ходят, бе, ходят на училище, ама си взимат закуската и си тръгват. Иначе всички са записани, защото в противен случай им спират помощите.

64

Столипенец

преди 6 години

Бате,неща магистрали искам електропровод на знанието да пуснеш, да има жица та да има какво да краднем.

63

Анонимен

преди 6 години

"Магистрала в Знанията" ... и по тази магистрала препуска на кон един индианец .ПОЧАСОВО ЗАПЛАЩАНЕ ЗАПОЧВАЩО ОТ 8.50 ЛВ СПОРЕД ПРОФЕСИЯТА,ИНДИВИДУАЛНА ПЕНСИОННА СМЕТКА,ЛИЧНА !!! ЗДРАВНА ОСИГУРОВКА,останалото са просто стара песен на нов глас !

62

към Байко тиквата

преди 6 години

Ако електоратът ти се образова, ще те избере ли за премиер?

61

Анонимен

преди 6 години

Бойко, ниската производителност на труда не е поради ниско образование. 90% от вишистите работят за по-малко пари, отколкто един шофьор на ТИР. Проблемът е, че българските бизнесмени не могат да използват капацитета на работниците си и предлагат предимно нисковалифициран труд.

60

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен30Ами като не им стигат заплатите,разбира се че ще дават частни уроци! Същото е и за лекарите!

59

Горанов

преди 6 години

Разтурайте седенката,пари нема!

58

Анонимен

преди 6 години

Надула ми се е главата от политици с умствено изоставане! Още майка Му го е установила, но сега е с пъти по-зле, особено в комбинация с други рапони!

57

шматка

преди 6 години

До65Работещите в чужбина за собствени компании ли работятЛогиката ти кърти