96

extremist

преди 6 години

ТАЯ ПСЕВДО-ДЪРЖАВА СЕ НАПЪЛНИ С ПРО*СТИ СУБЕКТИ - ТИКВЕНИ ЕКВИВАЛЕНТИ

95

ПРОМЯНА ЩЕ ИМА НО

преди 6 години

ТОЯ ПО СРЕДАТА МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСЕН. СЕГА ВЗЕЛ ДА ГОВОРИ КАКВО ТРЯБВА, АМИ ТВОЯТ МАТ'РИАЛ ТИ ДАВА ЗА ТРЕТИ ПЪТ ВЛАСТТА БЕ БОКО.ЗАПРЯТАЙ РЪКАВИ И ДОКАЖИ КОЛКО УМЕЕШ, А НЕ САМО АЗ ВИ НАПРАВИХ,АЗ ВИ ПОСТРОИХ,ИЛИ ПЪК СНИМКИ В ЕВРОПА С БАБА МЕРКЕЛ И ТЕМ ПОДОБНИ

94

Анонимен

преди 6 години

Герберасчета, прочетете как СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ е подарил на вашия любим Кирил Домусчиев 55 000 000 през Български Морски Флот .

93

Българин от Холандия

преди 6 години

Здравейте сънародници, пиша ви, след като съм тук от 11 месеца, само да ви гарантирам и информирам, че тук в Нидерландия всички - индуси, пакита, мароканци, турци, поляци и прочие са като бебета, не смеят да гъкнат, веднъж имаше спречкване между група поляци, дойдоха 2 буса с общо 18 ченгета, по 2 метра, спукаха ги от бой, след това ги изселиха от мястото. Никой вече не смее да гъкне, а тези които искат по-добра и лесна работа, учат холандски, работят на 2 смени, чистят, това трябва и в БГ

92

Инструментът

преди 6 години

На мен ми харесва отчетът на Борисов Той е плачевен и е резултат на многогодишните му управления както и на корумпирюните Вълчев- КуневаНо нека той да отиде вътре в цыганските махали Ако не му е мило за живота му а той много се обича Така да кажа отчетът му е верен дължи се на него самия но инструментът му е грешен Няма сила която да накара родове да учат Трябва да се подкрепят и развиват българските деца умни и талантливи не безнадеждните родове Тях ги подкрепя БХК и Шорош да са такива

91

Анонимен

преди 6 години

Българино, ти ли си *** и ненормален или СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ , твоят учител по математика ,теология , история , химия , финанси ......... Вземи се в ръце *** !

90

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен107 Може да си много образован и пак да си останеш ***.

89

Анонимен

преди 6 години

Простият говори за образование - парадокс в парадоксална държава.

88

Анонимен

преди 6 години

Вълкът козината си мени, но нрава не!Нищо добро няма да стане, като върнат циганчетата в училище, даже ще стане по лошо!!!Ще станат просто образовани престъпници! На цялата работа съм сигурен че агресията в училищата ще се увеличи още повече!!! По принцип винаги съм гласувал за Бойко, ама това според мен е безумие! Според мен колкото и нехуманно, дискриминационно и неевропийско да бъде, просто трябва да им се забрани да се размножават толкова много! Помнете ми думата, ще стане по зле!

87

Борислав

преди 6 години

Хах,''ВинетУ'' и ''Синовете на великата мечка'',ще бьдат задьлжително и единствено четиво !!

86

Борисов за о. Белене

преди 6 години

АМАН от този БОрисов пратете го на остров Белене з а петстотин години заточение да се научи да не краде милиарди с подставени лиц а от народа..Като докарат ненужните реактори там ще ги варди да не им свалят гаките.НЯма здраво дете необлъчено от педофилски камери в училищата ..

85

Анонимен

преди 6 години

Понеже се трупа напрежение и се постава въпросът за образователен ценз при гласуване,а старият внос му е основен гласоподавател,той сега ще им вади дипломи,защото е ясно,че на училище ще ходят формално.Ще заделят отново някоя огромна сума от нашите данъци,разбира се,ще ги хранят и поят,че да имат присъствие в училище,а дипломи ще се дават само за да има църния електорат право да кара кола,пък ако се въведе и образователен ценз- и за гласуване-ще е убил с 1 куршум ,2 заека....с нашите пари

84

Гробокопач

преди 6 години

Второ, искаш твоят електорат да е образован? Създай си специални Ман.галски училища в Банкя, примерно: ман.галско училище "Гербери". Гледам,ч е такъв блок вече има построен в Пловдив, в Ж. К. "Тракия" с името "Гербери". Много сте зле с главата, не стига това, ами и сте на власт!

83

obrazovanie

преди 6 години

след като образова населението тук, може да отиде и по другите балкански страни да прави същото

82

Гробокопач

преди 6 години

"Според него, ако за дадено семейство не е ценност детето да ходи на училище". Не! Гербери, гербери... пет стинки акъл немате в Тиквите. Самото ходене на училище не е ценност, а това, което ще научиш там е ценност, но това, което се учи в демократичните училища е противобългарско, като например обичаите и песните на евреите, турците и ***. затова, аз чисто расов като белези българин, може и да не правят децата във вашите училища!

81

Анонимен

преди 6 години

В ЕС търсят главно проститки и прислужници и няма нужда от образование. Държавата не харчи пари за безработни висшисти, а работничките получават метла с парцала и гумички и действат.

80

Анонимен

преди 6 години

До 1221turskite i makedonski nauki

79

Гробокопач

преди 6 години

към Борисов: Дръпни една "магистралка" бело и се упокой чоджум;)))

78

1221

преди 6 години

АКАДЕМИЯ НА РОМСКИТЕ НАУКИ

77

1221

преди 6 години

СМЯХ В ЗАЛАТА