16

Анонимен

преди 6 години

Училищата са си добре, но извън училищата е трагедията.

15

Въпрос?

преди 6 години

Не е ли по-добре нашият Вожд и Ръководител да дочете поне Винету. От 9-ти клас е на трета глава и не мърда. Да я свърши тази книжка, пък после да кове планове за образУванието в България, Европа, Земята и Вселената!

14

Анонимен

преди 6 години

А самият премиер кога ще се образова? :) Да прочете някоя друга книга, освен Винету или поне Конституцията?

13

Анонимен

преди 6 години

Е аз да попитам, ако всички са добре образовани,кой,кой ще работи в милицията? Както всички знаем, там няма сблъсък между титани на мисълта.

12

Анонимен

преди 6 години

Училище е само загуба на време и много пари за такси за учителите, учебници, транспорт и после си безработна или не можа да си платиш тока и бензина.

11

Ротфронт, другарЕ!

преди 6 години

Хей, другарю, ти какво решил си с ***! С тоя трясък и искри? Аз ли? Път ще се прокара, друже, тука, нов път в тези канари!

10

Анонимен

преди 6 години

Ха ха ха този вече 6 години е на власт и ако искаше да направи нещо полезно да го е направил! Отново празни приказки за замайване на електората. Единственото което свърши е да защитава корупцията олигархията и картелите нито един наказан крадец за кражбите от КТБ Белене обществени поръчки.България остава най бедна и нещастна държава в Европа.

9

Анонимен

преди 6 години

Така си е.Като гледаме как Борисов по магистрала от знания стигна чак до м-р председател,верваме,че и тия,към които е насочено това намерение един ден могат да стигнат до неговия политически връх.Да не дава господ.

8

:)

преди 6 години

Магистрала към Светлото Бъдеще :) Тиквун направо надмина комунистическите си учители в пропагандата!Резултатите ще са дори по-лоши от тези, които постигнаха *** преди 89-та - дългове, неработеща икономика, бедност, необразовано население, престъпност. Това ще ви остави Тиквун.

7

Анонимен

преди 6 години

Винету, Винету ама вдигна България на крака след катастрофата на Орешарски, нали?

6

късно

преди 6 години

Късно е за 28 години безвремие израсна поколение което ще съсипе страната и което става само за обслужващ персонал.

5

Анонимен

преди 6 години

Кунева с нейния закон тотално се подигра с учителите. Понякога си мисля, че нарочно демотивират малкото качествени учители и един по един се махат - колкото по-необразован е един народ, толкова по-лесно е да го тъпчеш и да го водиш за носа с евтини манипулации или с кебапчета.

4

Анонимен

преди 6 години

А колко книги освен "Винету" трябва да прочетат,за да ги приемем за образовани?

3

Анонимен

преди 6 години

Българите бягат в чужбина, защото няма работни места. Училището е само източване на държавата и после ражда безработни или емигранти, защото няма какво да се работи и няма пари.

2

Анонимен

преди 6 години

Училища има но няма деца. Оттук трябва да почнат ГЕРБ.

1

Анонимен

преди 6 години

Докато подлагате на унижение учителите, които работят за по 500-600 лв, подлагате ги на психотестове точно тях, правите ги слуги на бумащината - ако напишат двойка на дадено дете следват около десет документа и писма до различни институции защо има двойка... нищо, че родители му не говорят български или му казват "не слушай тоя балък учителя, виж му скъсаните *** и го питай взел ли си е психотеста". Управляващите се подиграват от години.