22

Анонимен

преди 6 години

паметника е извъндредно опасен, постоянно падат огромин бетонни парчета, наблизо играят деца - сейтбордисти. Навремето и заграждения нямаше. Онази вечер пак са падали парчета. Добре че няма убити. Трябва ли някой да умре, за да се докаже, колко е опасен паметника? навремето децата се катереах по него, а той е висок 35 метра.

21

Анонимен

преди 6 години

да ходят в Ним, да го гледат. Или в музея на социалистическото изкуство. не му е мястото там.

20

Анонимен

преди 6 години

комунистите защо не дадоха някой лев от субсидията си поне, отделно колко другари се събудиха милионери, а сега след влезло в сила решение ще се бунтуват. Уважавайте съда, да не ви уважи той!

19

Анонимен

преди 6 години

5то*ика на сметището

18

Анонимен

преди 6 години

Комуняра живее, за да е против всичко...

17

Анонимен

преди 6 години

А като толкова милеят за тая грозотия, къде бяха през последните 36 години, че един път не я ремонтираха? Впрочем същото е и с "летящата чиния", много им е мила, ама усилия и пари за поддръжка и ремонт... ами. Някой друг да се грижи.

16

Oleg

преди 6 години

Само да прведат парите по сметката и ще видим ние след малко как се разрушава паметник! Ама като са давали заплатите са им свършили и докато не дойде транша ще се порадваме на единодушие.

15

Анонимен

преди 6 години

Червените общинари стават смешни и жалки

14

Анонимен

преди 6 години

умирайте, кумонисти

13

Oleg

преди 6 години

В международната база данни великия спътник от 81-ва година се води Интеркосмос-22, а не 1300 години България! Видиш ли руснаците са позволили само в "Работнически дело" да имаме български спътник на ушким като всичко от онова време.

12

Анонимен

преди 6 години

Смятам, че през периода 1944-89 нашата родина е била колонизирана от съветската държава. Всички паметници от този период би трябвало да се разглеждат като паметници на поробителя

11

Oleg

преди 6 години

Абе що качили Путин разрушава точноп сградите в Москва от Хрусчово време, а не СДС, ГЕРБ и т.н. Ама ще замижам и ще се направя, че не съм чул.

10

Това недоразумение

преди 6 години

Трябва да се разкара. А след него и паметника на съветската армия- окупаторкаПърво- България не е създадена 681. А по рано. Така че смисъла му е грешенВторо направен е набързо и некачественоТрето- грозено творение , стил късен тоталитаризъм

9

Анонимен

преди 6 години

Моето виждане за истерията предизвикана от демонтажа на соц.паметниците е следната:България загива, лодката се клати и се пълни с вода, докато народа се бори за оцеляване, един комунист държи бюста на вожда на пролетарската революция и отказва да го хвърли в водата.

8

Призив

преди 6 години

Довечера в 18 часа, във всички хипермаркети в страната, ще пуснат Дръвца за гризане!Всички червени общинари, всички червени бабички, всички патриоти с Русия в сърцето, всички прогресивни сили, нека всички, всички да се съберем довечера в 18 часа на опашка за Дръвца за гризане! Да се запасиме с много, защото ще ни трябват!

7

МММММ.....

преди 6 години

АМИ ТО С ТАЗИ ГРЕШНО РАЗБРАНАТА ДЕМОКРАЦИЯ СДС РАЗРУШИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ С ФАБРИКИ ,ЗАВОДИ,СЕЛСКО СТОПАНСТВО ПОСЛЕ СЕ ПРОДЪЛЖИ С ПАМЕТНИЦИТЕ И СЕГА ОСТАНА ДА ЗАПОЧНАТ ДА РУШАТ И ЖИЛИЩАТА НА ХОРАТА АКО НЕ ИМ ХАРЕСВАТ ДА ОСТАНАТ САМО ТЯХНИТЕ СКЪПИ КЪЩИ С КРАДЕНИ ПАРИ ГЕРБ ПРОДЪЛЖАВАТ ДЕЛОТО С ЖЕЛАНИЕ Е ПРИЯТЕН ЗАТВОР НА ВСИЧКИ РУШИТЕЛИ И ТОВА ВРЕМЕ ЩЕ ДОЙДЕ

6

Oleg

преди 6 години

Няма ги бе! 2 минути чакам и ги няма! Сигурно обедната почивка им 1 между 12 и 1. Да изчакаме още 17 минути. С мазни ръце не е хубаво да си мажат таблетите и докато плющят американски бургери и арабски дюнери да пишат културология.

5

Така де

преди 6 години

Да монтират един паметник на Бай *** ,ама огромен! Не като тоя на Алеко - мъничък! Един огромен Бай *** ,в едната ръка със знамето на ЕС ,а в другата със знамето на ЛГБТ! То и без това София се напълни със бай ***,пустиняци,ямболии , бедни морски чада с по няколко хотел ,ама да са в Софията...

4

Oleg

преди 6 години

Хайде да идват троловете и да почват да ги сучат за изкуство, поколенията, 1300 години България и т.н. Почвайте да се правите на изкуствоведи!Ей сега ще се напълни изведнъж с народ дето умира да си има арматура до НДК!

3

Анонимен

преди 6 години

Смешници