62

Сиси

преди 6 години

Айде пак тези комунисти, не разбрахте ли, че паметникът е адски грозен социалистически б....к! Нека се изгради нещо красиво и достойно, с което наистина да се гордеем!

61

Башка Луд

преди 6 години

Ако може и това недоразумение НДК да бутнете, и това творение е грозно!Ама уви, скъпо е и се ползва!

60

pokdfvb

преди 6 години

trqbwashe da se zapazi!!sofeto samo rushire!! a kolko struwa subarqneto? i kolko restawriraneto?? sorfeto razbihte cqloto bg a kamo li pametnik!!

59

Анонимен

преди 6 години

Според другаря Паргов "не е нужно да се разрушава един паметник, за да се изгради друг". Много умно. Защо разрушиха паметните плочи на загиналите за България за да построят на тяхно място петокрилия седем......ник?

58

Анонимен

преди 6 години

Toia pametnik ne e pametnik.prosto ne moga da poviarvakvi hora ima deto haresvat v kushtite si da imat falshifikati po stenite i grozni cherveni ili lilavi panelnoluxozni steni

57

Запознат

преди 6 години

Днес е 4 Юли . На днешния ден е подписана Прокламацията за независимост на съюзника ни САЩ, които ни освободиха от руско--комунистическото робство. Честит празник приятели от САЩ.

56

Запознат

преди 6 години

До История--50;Tия варварщини които сътворихте и след 100 г. нямат оправия.Където е стъпал руско--комунистически крак и троскот не расте.Вие направихте българите руснаци;Най лошия МАТРЯЛ

55

Анонимен

преди 6 години

'Според лидера на БСП София и шеф на групата на социалистите в местния парламент Калоян Паргов е крайно време да се разбере, че не е нужно да се разрушава един паметник, за да се изгради друг.'А въпросният знае ли по какъв начин е построено бетонното грозилище? Явно не. Като толкова пищи и милее за историята, защо не я знае?

54

Башка Луд

преди 6 години

Алооо, БСПарите! Тихо, че замириса на нафталин и мухъл!Взимайте си и Старчев и Светлинчо, та и Нешка да не пропуснете и се мятайте на летящата чиния, дето сте я паркирали на Бузлуджа и айде в открития космос. Там можете да си намерите утопичен комунистически рай с хиляди петох...ници, тук ни писнахте! Не ви искаме прекрасния строй с прекрасните лагери, панелки, москвичи и димящи комини! И петох...ника не го искаме, ама хич!

53

валко

преди 6 години

Този паметник ми прилича на повреден трансформърс от свитата на Оптимус Праим и мисля, че трябва да се махне, а на неговото място да се възстанови старият войнишки паметник...

52

валери

преди 6 години

Стига сте влачили пенсионерите по глупавите ви "инициативи", само се излагате от БСП-то , хората не искат това уродливо ,че и опасно нещо !

51

чичо-дядко

преди 6 години

хм... тук се прави нещо само когато се стигне до погубен човешки живот, цяло щастие е, че до сега не е пострадал някой. Какво да се направи това "чудо" на "изкуството"?

50

История

преди 6 години

До 47Е, как бе, драги, какви комунисти?! Вие, за 'кво рипаате тогава по площадите?!Какви комунисти, при положение, че от тогава, до сега промяната се ръководи от новата ни покровителка и майка на демокрацията - САЩ!Кви комунисти, кви пет лева?!През това време гласувахте и за драгалевския ман-го, и за царя и банкянската картуна неколко пъти и все комунистите ви виновни..

49

Ники

преди 6 години

Всяка *** си харесва ***!!

48

Анонимен

преди 6 години

Да, но с една малка подробност, която се нарича втори ешалон. Текли им лигите по соца за власт и пари и ето какво се получи. Е за това държавата се опразни и по-зле ще стане.

47

До 44

преди 6 години

Аз пък си спомням, че след 89-та комунистите продължиха да бъдат на власт: Луканов1, Луканов 2, Виденов, Станишев, Орешарски, Борисов...3/4-ти от сегашните депутати са деца, внуци, братчеди на комунисти или ДС агенти... таа за каква демокрация говориш? Те си ни управялват същите бездарници каква демокрация?

46

Анонимен

преди 6 години

по тази логика сега иде ред на президенство,мин съвет и партиен дом

45

Анонимен

преди 6 години

Ще стане като с мавзолея. Вместо да правим едни пари от него, те хубостниците го взривиха. Акъл царува, акъл робува, акъл патки пасе!

44

История

преди 6 години

До 38. /до 35/Жалко, невежо човече, комунистите си го бяха изградили комунистическия рай, но дойде 89-та и твоите "демократи" напътствани от външни "доброжелатели" решиха да развалят изградения строй, който не се харесва на запада и капиталистите и ви излъгаха че ще строят демокрация (която навсякъде по света се асоциира с анархия) и вече почти 30 години и се радваме - верно някои избягаха навън да ѝ се радват, ама то такъв рахат търпи ли се..Та чакаме демократичния рай, драги...

43

Анонимен

преди 6 години

кога ще бутаме паметника на СССР?