42

Анонимен

преди 6 години

Изобщо не ми пука дали е грозен или какъвто и да е! Искам, след време да заведа внуците, да им го покажа и да им разкажа моето виждане за онова време.

41

смехурко:))))))

преди 6 години

Виж те кой защитават тоз символ на репресивната БКП след боядисването стана БСП нали е забранена със закон какви наследници и каква 100 история имат.ИМАЛИ Г л прокурор да сезира прокуратурата .Може ли партия забранена със закон и да си смени името пак да е на власт.В Европа ли сме можели нацистка партия да се пише социална и да се хвали с историята на нацизма и да е във властта изводите са за вас

40

Анонимен

преди 6 години

НАРОД КОЙТО НЕ УВАЖАВА МИНАЛОТО СИ ! НЯМА БЪДЕЩЕ ! НЕ МИ ПУКА ЗА ПАМЕТНИКА А ЗА РАЗСЪЖДЕНИЯТА ВИ !!!

39

Анонимен

преди 6 години

Тези, които махат този паметник са онези, които махнаха предишния! Нищо ново под слънцето. Всички паметници са за да напомнят!!!

38

До 35

преди 6 години

То на вас комунистите се някакви "външни сили" ви пречат да изградите комунистическият рай. Мадуро дето срина Венецуела и той скоро се изказа, че "външни сили" били виновни му били виновни :)

37

inatut

преди 6 години

Товарете и комунистите и - в музея на восъчните фигури.

36

Анонимен

преди 6 години

Това чудо (беш)е срам за създателя си и подигравка с хората - типично за комунистическия режим.

35

История

преди 6 години

До 30 ОлегАбе, ти ако имаше акъл, нямаше да бръщолевиш за Виденов и хиперинфлацията, а щеше да си наясно кой го саботира и с външна помощ организира тази инфлация.Ще ти подскажа - този който беше, и е червен, но ви приканваше да скачате, за да покаже, че не, и да ви действа като май'муни... Каквито и излязохте...

34

Петко

преди 6 години

Великият паметник!Тая държава много отдавна няма АМА нищо общо с ония 1300 години...Ежедневните глупости за разтуха на наивниците...Паметникът е хубав, основният му позив е "Среден пръст на българския народ". Така и изглежда. Одобрявам го!По-смислен от подобни за някакви полкове, измрели в името на отдавна неактуална идея.Жалко, че не са останали нещата, както през 1018...

33

Башка Луд

преди 6 години

Аман от жалки вопли на едни меришещи на мухъл мумии! Какво му харесват на този пето....ник? Безликите фигури, мязащи на призраци, металната конструкция с падащите камъни или "разчупената" му форма на пето...ник? Ако имаше и капка художествена стойност, аз щях да го защитя, но това е брутално грозен и тягостен монумент!Освен всичко е построен на мястото на един достоен пантеон на загиналите от първи и шести полк!

32

сминдух енд чесън

преди 6 години

По скоро това е поредното преброяване на наивниците, склонни да угаждат на прищевките на пропадналата столетница.

31

Анонимен

преди 6 години

опасен ли е паметникът - опасен е. Хатереха ли се деца по 35 метрова конструкция - катереха се с риск да паднат. Минаваха ли деца, около падашите бетонни парчета - минаваха. Падна ли бетонно парче в близост до човек, преди да заградят - падна. Продължават ли да падат бетонни парчета - продължават. Тогаав за какво говорим? на всичко отгоре няма и естетика в паметника. Дори Живков не го е харесал.

30

Oleg

преди 6 години

Ей подлого, коя панелка е без пари?! 16000 лв. при 150 лв. заплата без пари ли е? Стана без пари заради Жан Виденов и хипер инфлацията, която изяде и заемите и наемите и депозитите и нищо не остана.

29

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Този паметник още при откриването си беше тотална грозотия ...Тогава видните "интелектуаци" ни обесняваха,че ние обикновените хора не сме достатъчно интелигентни за да даваме оценки и т. н. Ами хайде сега тези титани на културата да си занесат някъде творението и да си го гледат сами...Ние обикновените все някак ще минем и без него...

28

Анонимен

преди 6 години

Чета плакатчето от снимката и си мисля, че аз съм бъдно поколение спрямо архитекта и строителите на това чудо и определено решавам, че не ми харесва. Та да попитам за протокола - колко поколения трябва да решат, че е грозотия и трябва да се махне? Или това е протест на принципа: След като 100 души го искаме, 1 000 000 ще са съгласни с нас?

27

История

преди 6 години

Колко малко му трябва на булгара за да си пре-пи-кае историята... каквато и да е тя!То не се бутна мавзолея, то паметници, исторически факти се подменят... и булгара едно си знае - комунизма, комунистите. Ама не напуска панелката, която са му дали за без пари... що не я бутне и нея...

26

Пфу,

преди 6 години

Мда, тъпанарите-*** са се сбрали всичките тук, не са само в общината... пинчери и всякакви други, чакащи да им падне кокълче. Бау-бау, бе, помиярчета

25

БСП-жалка

преди 6 години

БСП собствената си чиния на Бузлуджа не могат да поправят, пък щели България да оправят. Кой луд ще им повярва ?

24

Анонимен

преди 6 години

колко червени правителстав имаше досега - Луканов, Виденов, Станишев, Орешарски..... защо едно не се нахвана да реставрира паметника, а само знаят да критикуват, колко е безценен? на чужд гръб и сто тояги са малко.

23

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.