14

макс и мориц

преди 6 години

То и България е нещо подобно.Образованието ни е под всяка критика,здравеопазването ни в плачевно състояние,доходите ни повече от мизерни,да не говорим че нацията се топи всяка година а управляващите нехаят, напротив това ги устройва защото само простите ще гласуват за тях.И всичко това кара младите да не виждат бъдеще тук и бягат с първия полет за чужбина.Но нашето предимство пред турците е че вратите на ЕС са отворени за нас и лесно се спасяваме от тъпите ни управляващи.

13

Анонимен

преди 6 години

Нема нужда от коментар - и ние натам сме се запътили

12

до Мария Захариева

преди 6 години

Колко ти платиха за този цирк ????

11

Су 34

преди 6 години

Няма как някой да оглупее, след като си е по природа глупав!

10

Циник

преди 6 години

Оглупява???? Че накъде още???Избраха си султана - отдавна ровят дъното!Ще е постижение - да станат още по т*пи!

9

Шшш

преди 6 години

В Турция се чува гласа само На Ердоган.. а ако някой обикновен турски гражданин е против него ВЕДНАГА БИВА ОБВИНЕН ЧЕ Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И ВКАРАН В ЗАТВОРА!

8

FAKE news

преди 6 години

Ердоган е ционистки агент, който се преструва на краен ислямист!Турция е под тоталния контрол на ционистите,които са решили да направят война на всяка цена!

7

Анонимен

преди 6 години

Пак оглупявате. Тирето в заглавието е излишно.

6

Оглупяване

преди 6 години

Исляма обикновенно води до това. Самия Ердо изглежда по-глупав и по-луд отпреди. Явно с възрастта ислямистите стават все по-глупави. Но за това си има обяснине - няма как по три пъти на ден цял живот да си удряш главата в земята и да ти остане една мозъчна клетка в главата.

5

...

преди 6 години

Всеки умен турчин иска да се махне от Турция и да живее някъде в Европа!!! Само нашите турци в България мислят че Турция е някъв рай!

4

турчин

преди 6 години

Бла, бла, балаааа....

3

анонимен

преди 6 години

И НАШИЯ ЕРМАЛЪК ИСКА СЪЩОТО И РЕЗУЛТАТА Е СЪЩИЯ----МЛАДИ И ОБРАЗОВАНИ ХОРА НЕ ВИЖДАТ СЕБЕ СИ КАТО ПЪЛНОЦЕННИ ГРАЖДАНИ И ЗАМИНАВАТ ИЗВЪН Б---Я 65 000 СА САМО ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА ДО СЕГА БЪЛГАРОУБИИЦИТЕ УСПЕШНО ИЗПЪЛНЯВАТ ПЛАН РАН--ЪТ

2

Анонимен

преди 6 години

Турция има младо и образовано маселение а икомомиката и вече настига икономиката на Франция. България има застаряващо и опростачено население, 40% от младите българи са функционално неграмотни докато в същото време всеки пети клошар или просяк е с висше образование и с над 10 години трудов стаж и квалификация зад гърба си.

1

Lannister

преди 6 години

Добре дошли в клуба.