34

smej

преди 6 години

Ааа, не така с данните. Ставаше дума, че Турция е велика и хвърчала на крилете на ислямския комунизъм. Не се сравнявай с България - ние сме си последни, ама в Европа. Та викаш 435 място за турския университет е по-добре от 615 за Софийския, ама пък има и турски университети на 1300 място. Смалете си приказките, че ще настъпите мотиката. Тази на САЩ - най-голямата. По-кротко. Какво сте се превъзбудили.

33

До smej

преди 6 години

Кажи асъл от вашите 7 млн колко са българи

32

999

преди 6 години

ДО ОНЗИ АНОНИМНИЯ ПО ДОЛУ - ДЕТО СЕ ИЗРАЗЯВА С ДУМАТА ПУЙКА :ТИ НАЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ТОЗИ НА КОГОТО СЕ МОЛИШ , И КЛАНЯШ В ПРЕВОД НА ТУРСКИ Е ОНОВА КОЕТО ИЗХОЖДАШ !

31

До smej

преди 6 години

Соцойския ви университет, ряпа да яде пред Босфорския, Мармара, Йълдъз Текник...

30

smej

преди 6 години

И от 80 милиона колко са кюрдите, сирийците и другите националности.

29

Анонимен

преди 6 години

Ами то от край време е ясно - като ги видиш как се напъват да учат/работят където и да е, само да не е в Пуйкия.А най-смешното е, че където и да отидат разправят колко била велика Пуйкия и направо било като рай вътре... и като ги питаш защо не са тогава там - във великата си райска Пуйкия и те почват от десет кладенеца вода да ти носят, само и само да смените темата на разговора...

28

999

преди 6 години

И ПОНЕЖЕ МНОГО БЯГАТ - ОТ МАРТ ТАЗИ ГОДИНА ТУРЦИЯ ОФИЦИАЛНО ЗАКРЪГЛИ 80 МИЛИОНА!А КОЛКО БЪЛГАРИ ИЗБЯГАХА - ИНТЕРЕСУВА ЛИ СЕ ДНЕС.БГ???????ИЛИ МОЖЕ БИ В БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРИ НЯМА - ИМА ТУРСКИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ , КОИТО ОБАЧЕ ВОТА ИМ СЕ ОТРЯЗАВА В БЪЛГАРИЯ НЕ И В ТУРЦИЯ!ГОСПОЖО МАРИЯ ЗАХАРИЕВА,КОЛКО ВИ ПЛАТИХА ОТ ДОЙЧЕ ВЕЛЕ 0ЗА ТАЗИ ДОЛНОПРОБНА И НЕДОСТОВЕРНА СТАТИЯ?

27

разлика

преди 6 години

Да виждате разлика между ГЕРБ и Ердоган...Сравнения: 1. За ГЕРБ са гласували повече хора от малките населени места, необразованите и зависимите.... 2. В общинска и държавна администрация се издигат само хора на ГЕРБ. 3. ГЕРБ е всъщност гласът на най-интелигентният, най-можещият, най-добрият в: шахмата, карате, футбола, ППО, пушеното на пури, англ. език, читател на Винету, галеният по главата от три папи..и т.н. Но както турците бягат от Турция, така и българите бягат от НЕГО.

26

Анонимен

преди 6 години

ПАК ЛИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ГЛУПОСТИ

25

Анонимен

преди 6 години

Че аз не знам прриод в който Турската нация да е била по умна! Винаги са били анадолски диви зелки

24

Анонимен

преди 6 години

Турците няма да търпят това куче ердоган, ще направят преврат но истински.Имам много колеги Турци, всички са против ердоган, но когато са заедно се страхуват да говорят по тази тема.Никой от тях не иска да се прибере в просперираща Турция, искат само да оправят роднините си да дойдат при тях.Само нашите "турчета", не всички разбира се, защитават държава която не ги признава за Турци, а ги използва само за влияние.

23

До турски патриот

преди 6 години

Ти в Турция ли живееш или в България?Ако е толкова хубаво в Турция що НЕ СИ ТАМ? МОЛЯ ТЕ ЗА ОТГОВОР!

22

smej

преди 6 години

И за културата ще ти кажа. Сложили сте на "Света София" четири минарета като комини и после сте повторили тази сграда хиляди пъти. Толкова ви е оригинална и културата.

21

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

ААА , ГЛЕДАМ СНИМКАТА И НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ !ЕРДОГАН ТЪРСИ ГЮЛЕН В САЩ ,А ТОЙ ТАМ НА СНИМКАТА В ДЯСНО НА КРАЯ НА СНИМКАТА ДО ЧОВЕКА С ЧЕРНАТА ШАПКА И БРАДАТА !

20

smej

преди 6 години

Първият турски университет е на 435 място. Дано го завършиш поне него.

19

До "турски патр

преди 6 години

Ако нямаше какво да вземете от Европа защо вече 50 години се натискате да влезете в съюза?! Хахахах

18

smej

преди 6 години

Я турския патриот да ми покаже една световна класация да видя големия ви брой университети. Че нещо не ги виждам в класацията.

17

smej

преди 6 години

До турския лъжец, който сънува как Турция застига икономически Франция. Все още Нидерландия, която плюхте за гласчета на изБорите, произвежда повече от вас. А с ислямска икономика ще пропаднете, защото ислямът не произвежда нищо. Науката и индустрията произвеждат.

16

Анонимен

преди 6 години

Браво, Сердогане. Точно така действай. Само комунистите са на мнение, че нация без интелигенция може да се развива! Няма една успешна комунистическа държава, вкл. и България, все пак в ГЕРБ си има доста комунисти, както и в т.н. дясно!

15

Анонимен

преди 6 години

Какво невероятно единимислие - "брюксел" иска същото и поради тази причина внедрява с "желязна" ръка ,абсолютно "единомислие" и особено,единодействие,относно всякакви прояви на самостоятелна мисъл.Всяка такава се наказва с "единомислие" от демоНокРадичните институции!!!Ердоган ряпа да яде пред (ф)ЕС във връзка с масираното внедряване на немислене,в което са впрегнати безброй "демократични институции" и технически средства!!!