54

Анонимен

преди 6 години

Т.е. и челата плоски? Че те много четвъртити ще станат!

53

...

преди 6 години

Не ми пука и не знам защо ни занимават с глупости. Само ме дразни, че за българските турци, Турция е рай неземен и все разправят колко било яко, как мед и масло текат от чешмите и как там щели да ги посрещнат като царе и да им дадат на готово по 1 млрд. долара. Ми като е толкоз хубаво къв го дирите тук? Лек ви път и бягайте, щом тук е такава мизерия и не искате да се опитате да помогнете да се оправим бягайте, какво чакате. Само работите на пук на България и ревете за Турция, ми айде към Турция!

52

Щирлиц

преди 6 години

А българската сигурно поумнява.С ускорени темпове,над четвърт век.щ

51

Турчин

преди 6 години

Видехме Европата от много мислене до де я докара

50

Контрол

преди 6 години

Мария Захариева, Вие имате ли разрешението на "Дойче Неле" да препечатвате техния български текст и да го публикувате като своя "работа"? Моля да се свържете с нашия представител в София за изясняване на казуса.

49

Анонимен

преди 6 години

Турчина ама те турците не могат да пишат и четат на Български.....Офффф, ама има хора които владеят няколко езика. Не всички са прости като марсианци.

48

Анонимен

преди 6 години

Дааа, както е тръгнало турците ще оставят Турция на кюрдите, а ние ще оставим България на българските кюрди-ромите.

47

Анонимен

преди 6 години

Ако критерий за оглупяване е това колко хора напускат държавата, то нас никой не може да ни стигне. 7 млн ама 3 са навън.

46

Анонимен до 64

преди 6 години

Турчина ама те турците не могат да пишат и четат на Български.Ти си турчин колкото аз съм марсианец.По скоро аз да стана марсианец от колкото ти Турчин.А заглавието казва какво всъщност представлява Турция, НЕГРАМОТНОСТ и изкуствен напредък.Ердоган постави обратното броене на Турция.

45

Анонимен

преди 6 години

Егати турския писател, все едно з България е писал.

44

Анонимен

преди 6 години

Ако сменим Ердоган с ББ и партията на справедливостта с ГЕРБ и ще се получи чудесно интервю

43

Анонимен

преди 6 години

Париж и Берлин имаха хомосексуални кметове. В Турция обаче дори и най-голямата опозиционна партия не е в състояние да номинира някой хомосексуален кандидат ....Чак накрая става ясно къде го стяга чепикът.

42

Ако Ердоган

преди 6 години

е като нашите политици продажници такива статии няма да видим. Българският народ ако е наистина умен би ли търпял това ръководство което ни ръководи към небивалите успехи през толкова много години вече.

41

турчина

преди 6 години

по глупаво и смешно заглавие скоро не бях чел! днес.бъгъ счупи ***

40

Анонимен

преди 6 години

Много интересна статийка! Гледам тука турските патриоти газ пи.кая.т. Ами момчета, истината боли понякога. Преди време бях написал да не бъдем коне с капаци и вашего брата ми нацвъкаха минуси. Пишете минусите на ВАШИЯ писател. Жалко, не можете да кажете, че е про.с.т, защото не е. И си обмислете позицията към Ердоган, освен ако не поддържате авторитарния му режим, което не говори добре за хора живеещи в 21-ви век

39

Анализатор 13

преди 6 години

За какво му са на Ердуган умните,да му създават проблеми ли!!??Той си знае работата,лека полека ще направи това което си е наумил.В Европа живеят десетки милиони турци поканени от Европейците да въстановяват държавите след втората световна война,така че всичко е ясно и точно пресметнато.

38

Анонимен до 55

преди 6 години

Кажи асъл от 80 000 000 колко са турци ? Не знаеш, смятай ако можеш, около 25 000 000 са кюрди, има Гърци, Българи, Арменци, Бошняци, Лази, Албанци, Араби, Грузинци, Евреи, роми.Асъл напъните на ердоган всяка туркиня да ражда по 5 деца е за това, асъл.Бошнязите и Лазите са няколко милиона.В България, Българите са 80% и кусур асъл.

37

Анонимен

преди 6 години

До До турски патриот А ти ако беше мъж нямаше да надничаш на комшията през дувара и да съскаш като селска клюкарка. Народа ни загива ,смазан от чужди нам по етнос българомразци ,с Турция ще си мериш пи...ката .

36

Анонимен

преди 6 години

Пуйкия си е превод от английски, сърди се на англичаните, че ви наричат курник някакъв...А аз съм си пастафарианец - това какво означава на хъхрещия ви език?

35

Анонимен

преди 6 години

То чунким наште демократи ,много, ама мнооого искат младите да са умни .От мнооого искане всяка година все по-вече младите изтрещяват . Иначе нямаше да ви управлява Турският и.бри.кчия от Банкя . На чужд гроб, седнали да плачат .