133

Има и по-лошо

преди 6 години

А сега я затриват българи.

132

nina

преди 6 години

До онбашиятаДа,видях му снимката в Блиц,с детето.Мъжът там е симпатичен,не може да се отрече това,като прибавим и парите,колата и купона,обзалагам се,че не му е тудно да привлече женското внимание.Фактът,че има бивша жена и дете също говори за това,че въпреки проблемите си,явно е имал и нормален живот на моменти.И последното,той е срещнал жертвата си в Варна,след като е излязъл от клиника за лекуване на зависимостта си,затова предполагам,че е бил с такъв "светъл" момент,в който сигурно се е държал нормално.Фактът,че е лежал в Курило за лечение,излязъл е,после в тази клиника във Варна,изл

131

До журналистите

преди 6 години

Този тип, убиецът, е прекарал 12 години в родното училище. Мислите ли, че е бил кротък и послушен като овчица? Не за друго, то училището не е виновно за друго освен, че го търпяло, но питайте хората, който са го учили, те да разкажат. Тогава много други родители биха видели в профила собственото си дете и ако са родители на място, биха взели мерки; много институции биха видели в профила му техни клиенти, биха взели мерки; МВР-то би било по-чувствително на сигналите на първите две институции..

130

Анонимен

преди 6 години

До ГоранВизантия е закрита, а България е била закривана 2-3 пъти от турците и гърците.

129

Анонимен

преди 6 години

Дай на жена 100 чанти и ще избере най-хубавата.Дай й 100 мъже и ще избере най-големия ***

128

Горан

преди 6 години

До 144, Анонимен: Ти да си чул някога за закрита държава? Такова понятие няма! А, според мен е крайно наложително да се върне смъртната присъда! На каквото и да го осъдят тоя, единственото адекватно наказание е смърт!

127

Не отричай

преди 6 години

До ninaНинче, ти си поредното доказателство колко ви е акъла на жените.Ходи тежко, гледа лошо, брадясал ама с епилирани ръце и крака.Задължително преметнал чантичката през рамо, тясната фланелка да се види колко е назобан, от ръкавите и яката се подават татуировки, цигарата в ръката.Ако е и по-топло с джапанки и бейзболна шапка.Бях облякъл панталон и риза за дискотеката и един такъв ме пита с присмех - Да не се годяваш?Луди сте по тия ей!После бий ме, обичам те!Драми сълзи....... любов голяма

126

Анонимен

преди 6 години

Направо се чудя на повечето коментиращи, като толкова не ви харесва България защо не имигрирате да не сте вързани. В крайна сметка или да става нормална държава или да се закрива!!!

125

Гошу

преди 6 години

Току що говорих с моето момиче, тя ме запозна с нея. Говорила е със сестра й. Каза ми, че била обезобразена до такава степен, че ще я погребват в затворен ковчег ;(

124

nina

преди 6 години

#Експерт,и останалите подобни коментатори.На чужд з адник и 100 тояги са малко.Дано никога да не ви идва до главата да се занимавате с друсани и агресивни роднини.Още повече психопати и садисти.Защо от коментарите ви се разбира,че си нямате никаква идея за какво става въпрос.

123

Дзъ

преди 6 години

останаха предимно л у д и , п с и х о п а т и и *** в тая държава...

122

онбашията

преди 6 години

До ninaнинче, това не ти е декстър моргън, виж му снимката и ако ми кажеш че такива не ги познаваш от раз, направо си резервирай място в гробищата

121

Анонимен

преди 6 години

само една куха кифла няма да разбере с кой излиза....

120

Експерт

преди 6 години

До ninaАми аз друсаните наркомани ги усещам от раз!

119

Анонимен

преди 6 години

Бат Стефчо е от "НАШИТЕ" момчета, от "НОВИЯ "ЕЛИТ" на нацията!Винаги ще може да потрябват подобни ребята на Босовете...я демонстрацийка да спретнат в удобен момент, я провокацийка...нужни са на кукловодите!

118

nina

преди 6 години

#123Момичето е с него от 2-3 месеца,едва ли е започнал с агресивното поведение от 1вия ден.Вие явно можете да разгадавате хората от раз?Много е лесно отстрани да се коментира и да се хвърля кал по жертвата.Докато един ден вие или някой близо до вас не стане жертва. Едва ли момичето е имало и смътна представа с какъв психопат се е събрала.

117

WtF

преди 6 години

Новите епизоди на София ден и нощ .........

116

Нели Колева

преди 6 години

До смърнто наказаниеАми, те полицаите са си свършили работата - след подадения сигнал за убийството на момичето са го задържали! Сега е ред на "бързия и независим" Български съд!

115

Аз

преди 6 години

Съдедката видяла трупа, обаче запазила спокойствие и се обадила на приятеля си, и после го попитали, дали сам ще се предаде...а той казал, че отива да види дъщеричката си, и по пътя .... Полудявам! Българите съвсем изтъпяха!!!

114

Бай Георги

преди 6 години

Тоя единият жече май няма да пътува на СТОП. хахахахахах