13

Анонимен

преди 6 години

Защо го бавите изобщо? Сигурен съм, че ще опита да избяга и ще има много свидетели на опита му за бягство. Толкова ли е трудно?

12

Анонимен

преди 6 години

Другите момичета, с които е излизал, трябва да са благодарни на Господ, че са живи. Дано този човек получи справедлива присъда и да няма повече никаква възможност да досажда на обществото с присъствието си.

11

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТи колега пускал ли си в полицията подобни сигнали? Питат те ти как си преценил ситуацията, сигурен ли си че има проблем и те подканят да пуснеш писмен сигнал в районното на следващия ден. Докато не се реформира полиция, прокуратура и съд, престъпниците ще тържествуват.

10

saki

преди 6 години

Момичето е рискувало и е загубило. Явно е била бедничка от село, но хубава. Решила е да се хване с тоя ,защото той е дете на богати родители и явно се е правил на играч. Казала си е хващам го тоя и обувам чехлите в семейството на фармацевтите. Но ядец.

9

онбашията

преди 6 години

До Анонимен 7днес това зависи изцяло от бащата, вече не сме 19ти век държавата да върши работата на скопците

8

Анонимен

преди 6 години

Като гледам профила на тоя става въпрос за едно добро българско момче и анаболен патриот/ултрас с бръснати крака. Татуса с паяжината го прави още по-лош и атрактивен за ценностната система на българската жена.

7

Анонимен

преди 6 години

кога ще е растрела?

6

Чикън

преди 6 години

Чалга, мускули, татуси, пари, амфети и комплекси - профилът на съвременния Бай ***.Жалко за момичето, жалко е също, че този е бил привлекателен мъж за нея. Каквото сам си направиш, никой не може да ти го стори.

5

Анонимен

преди 6 години

Докато политиците и съдиите са на заплата при нарко-търговците ТАКА ЩЕ Е.

4

Теди

преди 6 години

Не е лошо и той да се самоубие стига се е мъчил на този грешен свят.....

3

боян

преди 6 години

абе не е ли вече време да се върне смъртното наказание, каквото и да ни коства по линия на евро*ейските ценности?!?

2

Анонимен

преди 6 години

Денонощно виене в обществото имаше за един мизерен пиянски ритник на един пиян турист, но за такъв нашенски и*род и канибал който обезгалвява жертвите си реакция нулева. Смешно племе. Къде са политиците да лаят за безопастността на гражданите? Или по-лесно се вие срещу някакъв си швед който е тук за една седмица, а улиците ни в същото време гъмжат от такива като "Стефчо" анаболата.

1

Анонимен

преди 6 години

Съд и за родителите, и за приятелската двойка, която не съобщила на полицията и рискувала живота на други хора!