173

Теди

преди 6 години

Добре е и той да не се мъчи на този грешен свят. Дано Господ го прибере скоро.

172

Lan

преди 6 години

Виновен е само и единствено извършителят на престъплението, няма и не може да има оправдание! Но е меко казано грозно да се поставят под някакъв общ знаменател всички мъже! Отвратително е!

171

до Наблюдател

преди 6 години

Ти какво точно очакваш от някой с джип и малко мозък? Да е свестен и представителен гражданин, който не създава проблеми на хората около себе си ли? Само като видиш, че става дума за човек който никога не е работил и цял живот е бил издържан от семейството си и всичко е ясно.

170

Наблюдател

преди 6 години

Много елементарни хора има тук. Сама си го търсила, заслужила си го. ... Е, кажете ми как да се разбере предварително дали някой с джип и малко мозък ще те пречука/убие или не? И тези с малко мозък и с голям джип от друга страна, те като монаси ли да живеят, да нямат приятелки ли? Ами няма как да стане. По принцип момичето е на нивото на този психопат, за да го хареса, но пък него аккво го оправдава да убива. Нищо.По-добре да не е сред обществото.

169

Анонимен

преди 6 години

Абе хора, разберете че ако човек сам не се пази, никой не може да го опази. Гледаш и мислиш с какви хора се събираш. Ако не си помислил навреме, никой не може да ти помогне после. Толкова се свикнали вече с такива драми и пак се случва едно и също. Момичета, имайте си едно наум винаги.

168

Теди

преди 6 години

Нещо за неговата вина да кажете или той е ангелче ?Имал е късмет единствено ,че родителите му са богати и са му угаждали .Сам абсолютно нищо не е постигнал напротив -наркотици, убийство -това са му постиженията. Добре, че са мама и тати на тоя абсолютен бок*лук- родил се е късмет.

167

Анонимен

преди 6 години

Колкото и голяма трагедия да е, аз съм съгласен с това, че си го е търсила. Не е работата до това дали е познавала характера му или не. Става дума за това, че такива като него са като извадени от калъп, само външният вид е достатъчен да разбереш за какъв екземпляр става въпрос, не е нужно нищо повече от това. Ако тя дотолкова не е можела да види признаците и да се осъзнае, значи или е нямала инстинкт за самосъхранение или не и е пукало.

166

Lan

преди 6 години

171:) Да бе - има страхотни мъже! Но дори и най-страхотните или най-ужасните ги избираме НИЕ, жените. Щом до толкова не се осъзнала като жена...имам сериозни притеснения за твоя мозък. Този на мъжете си е съвсем наред!

165

Анонимен

преди 6 години

ама той стефан не и е чукал на вратата, живеели са заедно.

164

Много сте зле

преди 6 години

Изключително примитивни *** витаят в интернет пространството. На всички, които пишат, че "долната ку*ва си го е заслужила" им пожелавам един Стефан да им почука на вратата довечера. С подобни коментари излиза, че доста потенциални убийци са на свобода....

163

АНГЕЛ

преди 6 години

До тези ***, които казват, че си го е търсила. Така. Да Ви наредя сега, лекенца елементарни. Някои от вас сигурно имат деца, момиченца, девойки. Ами ако собствените Ви дъщери си изберат точно такива психопати за мъже?! Има едно правило, според което не трябва много да знаеш и да се биеш в гърдите като Бай ***, защото има голяма вероятност точно такава съдба да те сполети. Виждал съм десетки случаи.Тези от вас, които нямат дъщери, не означава, че няма да Ви се пръкнат. Така че тихо.

162

Анонимен

преди 6 години

до 178ами като системно я бие - да се разведе, какво да направят полицаите, да стоят да я пазят ли?

161

Анонимен

преди 6 години

Нормален мъж може да полудее ако жена му изневери, а този вече си е бил луд. Резултата е случката.

160

Теди

преди 6 години

За нея е ясно вече- каквото и да говорите. А убиецът и дали ще получи каквото си е търсил а ?

159

nina

преди 6 години

#163Не знам за каква изповед говорите,аз имам теза,не изповед относно тази трагедия и в никакъв случай не мога да хвърля вината върху жертвата на престъплението. Но доста хора тук не мислят или имат доста повърхностно мислене.Не може да обвинявате жертвата,че едва ли не си е заслужила съдбата,защото не е успяла да разбере навреме,че този индивид е психопат.Много хора не са разбрали това,включително и най-близките му роднини и приятели. Прочете малко за психопатите,серийните убийци.

158

Анонимен

преди 6 години

Добри момчета има (казвам го като жена, срещала съм), но са почти на изчезване в България. А в случая въобще не става въпрос за нормален мъж, а за психопат-садист. Но обществото си отгледа такива като него, ето точно с това мислене като в по - долния коментар :"Тя си го е търсила"Безгранична толерантност към насилието. Това се има предвид, като се казва, че сме толерантна нация! Пример :Една жена вика полиция, тъй като мъжа й системно я бие. Полицаите потупват побойника по рамото и казват :Споко, БРАТ! Пази си малко нервите! А към жената :Ти си го избрала, разберете се. No comment.

157

97

преди 6 години

Ех народе народе !!! 😢

156

97

преди 6 години

Целта е да се отклони вниманието с *** битови престъпления 😢

155

Анонимен

преди 6 години

90 % от убийствата се извършват от мъже - за какво говорим ?! Чететеkriminalnidosieta/category/seriyni-ubiytsi/studeni-dosieta/И жертвите на серийните убийци и те ли са си го търсили ?!Не жертвата избира убиеца си, а убиецът избира жертвата си. Бедните момчета също не са стока.

154

Анонимен

преди 6 години

Не оправдам *** - трябва да бъде премахнат от обществото за постоянно. Факт е обаче, че подобни момичета си търсят "интересни" мъже. Е, дано и е било интересно...