39

До Мишо

преди 6 години

Означава ли, че спокойно наблюдаваш тази грозна сцена. Вярно е, че човекът е животно. Както по долу имаше много точен коментар. Тези момчета са зверове без каишка, пуснати спокойно да се разхождат.

38

Анонимен

преди 6 години

Добичето си е добиче

37

Мишо

преди 6 години

До ТедиДа Теди, да. Има всякакви хора.Не е красиво или достойно да се малтретират по-слаби или низши. Това, коте всички във вашия патос пропускате е човешкото. Човека също е животно макар и с подтиснати инстинкти и това, коте е станало не е достойно за толкова широка дискусия. Искам само да кажа, че всичкия този изкуствен шум е напълно безсмислен. Ако така се тревожите за хората като за котките всички щяха да са добре.Ти кога последно нахрани клошар или просто го изпрати с презрение?!

36

Анонимен

преди 6 години

Обществото като е болно недъгаво и 100 терапии да мине ,няма смисъл. Изтървана работа . Зверове без каишка .

35

Анонимен

преди 6 години

ПРАВЯТ СЕ НА БАБАИТИ С КОТЕТО НО С ЕДНО СРЕДНО ГОЛЯМО ЗЛО КУЧЕ СИГУРНО ЩЕ БЯГАТ КАТ НАСР.НИБЕЗБОЖНИЦИ АТЕИСТИ ЕТО ТАКИВА СА ТЕЗИ ОТ СНИМКАТА БИЕЩИ СНИМАЩИ И ДЪРЖАЩИ КОТЕТО!

34

Анонимен

преди 6 години

Толкова е болезнено, Мъчително. Да тормозиш малка, беззащитна душичка и да се наслаждаваш. Потресаващо.

33

Теди

преди 6 години

Такива садисти тормозят и съучениците си в училище , бият приятелките или жените си Принципът е един и същи- издевателство и тормоз върху по-слабо и беззащитно същество драги Мишо. Който е зъл и свиреп човек е такъв като тях.

32

Анонимен

преди 6 години

КАЗВА СЕ Феодор Василев ИМА НЕГОВА СНИМКА ПОТЪРСЕТЕ В ГООГЛЕ ПОСЛЕ СЕ НАТИСКА ИЗОБРАЖЕНИЯ!ГРОЗНО!!!РАЗБИРАМ КУЧЕ НО КОТКА СИ Е ПРОСТОТИЯ ПЪЛНА И ЖАЛКА КАТО ТОЯ ДЕТО ГО ДЪРЖИ И ТОЯ ДЕТО ГО БИЕ!

31

до 9

преди 6 години

*** обери банка и като те хванат кажи "еми то политиците и бизнесмените крадат значи и аз мога" И ги убеждавай в това , може да те пуснат

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 32Кой е Гого Кокошинеца?

29

Мишо

преди 6 години

До Анонимен 30 Познаваме ли се, че се опитваш да ме анализираш?

28

Анонимен

преди 6 години

Детето на Гого Кокошинеца на 5години уби малко кученце.. Така каза бабата му..

27

Мишо

преди 6 години

Уникално, как фокуса на народа изкуствено се премества към измислени ценности.Котки, кучета, амеби всички те са по-важни. Защо не се вдига толкова шум и всичките тези мрежови герои не въстанат когато някой *** ограби баба, а просто на никой не му дреме.Сега префърцунено ревете за измислени неща, а за хората не ви пука, за хората забравихте.Влизали ли сте в обществена болница, скоро. Там и котка не може да оцелее. Сестрите взимат по 500 лева и работят нечовешки.

26

Извинения, дрън дрън

преди 6 години

Характерът на тези момчета няма да се промени, той вече е формиран и родителите носят отговорност за това.Какво да се направи? Малките негодници трябва да разберат, че занапред в живота за сторено зло ще им се отговаря със същото или с още по-голямо зло.Как да разберат? Ами като получат наказанието си един по един. Един здрав мъж хваща и държи ке/леш/чето, а друг як мъж го удря с юмрук. После същото наказание и за другия "юнак".Всяка друга "възпитателна" мярка е мекокитковска и неефективна!

25

THE JOKER

преди 6 години

Но искам и да кажа и друго. И тия дето лицемерничат, че много ги е грижа за животинките, а в същото време в тях си похапват, пържолки, сланинка, носят кожени дрехи, и тия носят лоша карма, и не го чака нищо хубаво.

24

Вл. Кузов

преди 6 години

Къде мога да видя как бият кученцето?

23

nina

преди 6 години

#23"Не е луд който яде баницата,а който му дава.."

22

Ro

преди 6 години

Гнусна ***! С малки животни е много лесно да се правиш на мъж, ама да им дойдат няколко бабаити и да ги сплескат от бой... да видим дали ще са толкова смели.

21

Анонимен

преди 6 години

Садизъм е и да пращаш народа си в осма глуха, нали?

20

nina

преди 6 години

#15Има огромна разлика между това да се колят прасета за храна и да се измъчват животни за удоволствие.Първото се нарича необходимост за доставка на храна.Второто се нарича садизъм.В случая става въпрос за вората дефиниция.