19

Теди

преди 6 години

Пак не можеш да разбереш - добре прасето ще го заколиш- за да ядеш .Обясни ми какъв е смисъла и защо трябва да се измъчва котето?????

18

Тъжно

преди 6 години

Бъдещи изнасилвачи на баби. Младежите да не са от боята? То който от садизъм посяга на животинка, ще посягва и на човек. Родитилите има да страдат, уви..Лошото е, че медиите притъпиха чувствителността си към садизма към хората, животинките в момента са на пиетдестал, лично мнение, разбира се.

17

Анонимен

преди 6 години

Вярно е съд за тия малтрерали подигрвали и унижавали всеки човек е човек патил съм от тия някои до ден днешен не ме уважават съд и доживотна присъда за тем подобни

16

nina

преди 6 години

Няма нищо по отвратително и долно от това да малтретираш/унижаваш/насилваш по-слабо от теб същество,било то животно,дете,жена...Това говори за яки комплекси и психични проблеми.Явно никой не ги е научил,че по-слабите винаги трябва да се защитават.*** от снимката защо не си избиват "забавната " агресия един на друг?Заслужават един зрав пердах,такъв,че да не могат да сядат на *** си поне една седмица.

15

Котето

преди 6 години

Да се убият! И котето да гледа, за да види че в България има справедливост!

14

Анонимен

преди 6 години

Абе аз съм виждал даже как колят прасета, ама за тях никой не ***. Двулични кoпeлeтa, псевдо природозащитници. Хапвате ли на барбекюто копанчета от пуйка? Не бъдете по-светци от Свети Петър, защото е светотатство.

13

Мен

преди 6 години

Явно "анонимен" е от ония *** " вегани" и пак намери трибуна за да обяснява колко е вредно да се яде месо

12

до 9

преди 6 години

Стига с тия *** изказвания. Това е изказване на ***. Никой не отрича коленето на животни за месо. Едно е да ловуваш и да ядеш, друго е да тормозиш. Ти си пълен *** с това изказване. По твоята логика, дай наред всяко живо същество да се тормози.

11

Теди

преди 6 години

Виж какво 9 Едно е да се наложи да убиеш за да се нахраниш и съвсем друго да измъчваш животно ей така за кеф. ЕДНОТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ДРУГОТО.Не бъркай садизъм с нужда от храна.

10

THE JOKER

преди 6 години

Който тормози и убива невинни същества рано или късно си получава заслуженото. Аз като бях в първи, втори клас съм убивал котки, и после съм си поличил заслуженото. От лошата карма никой не може да се отърве.

9

хм

преди 6 години

А ако утре някой размаже физиономията на олигофренчето?

8

Анонимен

преди 6 години

А саламът,дето го ядете и пържолите само от соя ли са?А зайче с бяло винце в ресторанта също?А по Коледа прасенце и по Великден агънце,срещу това не протестирате!Лицемери!

7

Сульо

преди 6 години

Така е при демокрацията,навремето при социализма ни учеха да бъдем възпитани и да помагаме на хора и животни,а ако някой нещо не беше убеден го убеждаваха с бой първо в училище,после у тях,а ако остане неубеден в детска педадогическа стая и ако все още не беше убеден -ТВУ.

6

Анонимен

преди 6 години

Новоизсррани лайннца. Глоба за родителите им сега! Парична. И за всеки, позволяващ си подбни гаври на публични места.

5

каквито родителите

преди 6 години

такива и децата,българите от едно време са рекли:крушата не пада по-далеко от дънера.

4

Анонимен

преди 6 години

и кво ще им направят ?ще и ги пратят на психолог дъра бъра и аййде за три дена ше се забрави случката

3

Анонимен

преди 6 години

Бях охрана на Слънчев Бряг преди 10 години в един хотел..бях 22 годишен и един ден през зимата,когато нямаше туристи се чудим какво да правим в празния хотел и хвана една котка мой колега....вкара я във фоаето и започнаха да я гонят всички. Горкото от страх започна да се изпуска. Не знаех че имало такива *** сред моите колеги. Никога няма да го забравя това. Все едно гонеха дете което реве от безпомощност. Накрая го пуснаха навън и то горкото 1 минута стоеше на асфалта и не мърдаше от шока.

2

Nona

преди 6 години

Това новина ли е???Защо сте закрили лицата им?!? ***!!!Че даже и се хвалят с идиотската си постъпка

1

Анонимен

преди 6 години

Имената им вече се знаят и всички ги търсят за да ги "поздравят" за постъпката :)