59

Чочко

преди 6 години

До ТедиКат ни са занимааш ни ми пиши да ни ти шибна два шамара

58

Теди

преди 6 години

Не се занимавам с простаци

57

Теди

преди 6 години

Ако аз лично трябва да убия животно -няма да мога.

56

Чочко

преди 6 години

До ТедиКво искаш *** ?

55

й

преди 6 години

Общината ако беше си прибрала уличните котки и кучета нямаше да има проблеми. А и да има тва е некво животно и не е важно за оцеляването на човека

54

THE JOKER

преди 6 години

До ТедиАко пред тебе убият това живото, на което си намислила да ядеш месото, ще го изядеш ли след това?

53

Теди

преди 6 години

ако и стреляш както пишеш -гледай да не се улучиш.

52

Чочко

преди 6 години

Башта ми е пулицай и ми дава фоберката да шуутвам *** и котки на село имам 8 хедшота и 5 мултипъл килс без да броим попадениата в тялото

51

Теди

преди 6 години

Ми да им дадем награда ,че мъчат едно малко котенце вместо да му се зарадват и да го нахранят примерно. И НЕ БЪРКАЙ БЕЗСМИСЛЕНОТО МЪЧЕНИЕ НА ЖИВОТНО С НУЖДАТА ОТ ХРАНА.

50

Баладжията

преди 6 години

ЛИНЧ!Съжлявам родителите, защото когато едно дете расте в условия на безморални учители, безморални приятели, лош обществен пример и т.н. е почти непосилно за един родител, предвид факта че има и други грижи, да обръща достатъчно внимание на детето си и може да не забележи, кога тръгва по кривия път.Надявам се ще вземат нужните мерки, ще му наложат възможно най-строги лишения и примера им ще бъде чут и видян от други родители с подобни вредни, жалки деца.

49

до 50

преди 6 години

Твойте деца и внуци така да им се случи : )

48

ха

преди 6 години

Миналата коледа(пък и доста коледи назад във времето) видях как група хора колят прасе(та) ,с ножове пушки и кво ли не измъчваха животното... е накрая го изядоха както и цяла Бг ядат измъчено свинско,пилешко,патешко и т.н. ама за тях никой нищо не казва... не им е угодно май

47

Теди

преди 6 години

Защото котето е извънредно лесна жертва и не може да се защити. Насилниците винаги си подбират слаби и беззащитни жертви, които няма как да се защитят .

46

Щирлиц

преди 6 години

ТВУ е лечението за такива продукти на демокрацията.

45

Анонимен

преди 6 години

Единственото лекарство за такива *** е една права лопата във врата и в трапа.

44

Shopp™

преди 6 години

До този момент момчето, ударило котето, никога не е проявявало агресия.---------------Глупости, лъжат.Няма как такова нещо да се случи изведнъж, на мене защо не ми е хрумвало да бия беззащитно животно.Из родчетата са си из родчета от съвсем малки, това е ген.

43

Анонимен

преди 6 години

А знаете ли колко бездомници хранят кучета и котки. Делят храната с тях. И знаете ли кое е най важното. Там където няма бездомни животни, няма и бездомни хора. Където има бездомни животни е пълно с бездомници.

42

Теди

преди 6 години

Пак не разбирате -става въпрос за насилници ,които се забавляват да измъчват някого -в случая коте .Само че следващият път може да е човек, не животно.

41

ГАДОРЯН

преди 6 години

Обожавам котките. Няколко из града са ми като домашни любимци. Но наистина те са интересчийки. Идват само ако има ядене:)). А по темата - Уви животните са по важни от човека. Горко на такова общество. Всеки ден виждам десетки бездомници и просяци. Като че ли държавата е просто един бирник и толкоз. Грозна работа. Не може ли да оказва подслон на такива хора. Толкова ли е трудно. И много от тях са висшисти

40

Теди

преди 6 години

Давала съм и пари и дрехи на клошари. Говоря ,че така се започва -коте, куче, съученик, ,жена си, децата си ,родителите си евентуално . Има безброй примери за такива садисти.