8

бай Тъпчо

преди 6 години

Абе тия франсета акъл ли нямаха та напрайха туй момче призидент бе, то чуло, че Бойко обича по главата да го галят и си дигнало ръката и то да го гали ама оня му вика-чакай, чакай, ти Папа нивга няма да станеш, пък и като та гледам и без минискус ща бия на тениса, та и на земята мога та тръшна щото съм и пехливанин и после ша идеш са оплакваш на майка си... и то горкото мига на парцали

7

Анонимен

преди 6 години

Тоя пак взе да ги плещи врели-некипели. Очаквам скоро да каже, че пак не са го разбрали правилно. Макрон не е разбрал френския му. Ха-ха, нЕма такава държава и с такъв клоун начело за трети път.

6

КЪСМЕТА Е В ГУРБЕТА

преди 6 години

Безработицата в България вече падна до 6,9-6,8% и всички браншови организации поставят един и същи въпроси липсата на работна ръка", каза Борисов. Той добави, че "ако не внесем работници от Молдова, Беларус, Украйна, Македония, Сърбия, ние не можем да се справим", позовавайки се на недостига на кадри в туризма.ВРЪЩАМ СЕ В БГ. ,АМА МИ КАЖЕТЕ КОЛКО ЩЕ МИ ПЛАЩАТЕ ! В ГЕРМАНИЯ ПОЛУЧАВАМ 1500 ЕВРО НЕТО ,СЛАГАМ ЧИНИИТЕ В МАШИНАТА ,ТЯ ГИ МИЕ ,ВАДЯ ГИ И ГИ ПОДРЕЖДАМ ! ДОРИ ПИША КОМЕНТАРИ !

5

Анонимен

преди 6 години

Единия лъже, другия му вярва и така си мислят, че разбират света, който управляват.

4

Анонимен

преди 6 години

Аааа, Боко много се изложи с това споделяне, няма да ти се разминат псувнатията отново. Няма нищо да остане скрито-покрито от това, което говориш и правиш.

3

Кратун

преди 6 години

Чакайте Борисов да се застъпи за вдигане на заплатите. В неговите фантазии всички мързелуваме и ядем във френски ресторанти. Това е един зъл човек, за когото 100 тояги на чужд гръб винаги ще са малко.

2

Анонимен

преди 6 години

Е като ходиш по френски ресторанти, естествено е да срещнеш някоя и друга мутра там. Не си само ти милионер в тази държава. Аз като ходя до кварталната баничарница и аз срещам българи, но не такива дето ходят по ресторанти. Бойко пак си живее в своя си свят на ресторанти, хотели, яхти и коментира, че понякога среща и българи.

1

Анонимен

преди 6 години

Кога пък нашия тръгна по френски ресторанти?