28

до 37

преди 6 години

Присъединявам се към казаното, но за испански работодател, на светлинни години от масовия бг работодател

27

Инженер

преди 6 години

Причината за високата безработица в "страната му" е, че в гетата е пълно с всякаква арабска и африканска сбирщина, която виси на помощи и хич и не и се работи. Някои вече са второ или трето поколение французи. Интегрирани са колкото прасе в кокошкарник. Източноевропейците са работливи, грамотни, способни и непридвирчиви. Ни им взимаме никакви работни места. Лъжа!!! Точно тези "французи" не искат и не могат да работят. Ако не сме ние, няма кой да работи и да ги издържа.

26

Анонимен

преди 6 години

хаха видял ги по френските ресторанти? и това какво ще рече? нали и той е бил там, другите не са хора и нямат право да видят свят?да отбележим факта че човек Х във френски ресторант е на свои разноски, а ББ е на наши.много ме кефят такива общи знаменатели , Пешо си купи кола => всичко цъфна и върза.

25

анонимен

преди 6 години

Върнахме се някои, пробвахме, повече никога няма да повторим грешката си, не и при тези условия и сегашното положение

24

демег

преди 6 години

връщайте българите да гастербайтерстват за 300 лв заплата - това е казал БОКУ във Франция! в прав текст!

23

Анонимен

преди 6 години

Щастливеца, ти си един от най-любимите ми български писатели.

22

ОФЦе!

преди 6 години

ако премиер на някоя бяла държава го каже тва, на другия ден площада пред МС е пълен, на по- другия си ходи!

21

Щастливеца

преди 6 години

Бай *** тръгнал из ЕВропа...

20

усещате ли

преди 6 години

след банковия закон , новата тесла? тоя иска да върне от франция българите да ни държат на африкански заплати! ама младият геронтофил , нали е неопитен, го издаде! Боко, обяснявай сега на народа!

19

Анонимен

преди 6 години

бойковчетата налазиха статията и почнаха да турят минусчета

18

анонимен

преди 6 години

Българи има навсякъде по баровете ,където са се установили да живеят и работят, и в Западна Европа, и в САЩ, Канада , Австралия и т.н. Не работим по 24ч я, и имаме повече права ,отколкото в собствената си държава (стига да си ги знаеш и отстояваш)

17

Циклоп

преди 6 години

Моля спрете да пишете за този ...

16

Анонимен

преди 6 години

Лидерите на двете най-стари страни, цивилизовали Европа! Едната е била център на цивилизацията в Източна Европа, а другата на Западна. Едно време Хан Крум и Карл Велики са си кореспондирали и са имали обща граница, както сега Макрон и Бойко Борисов си лафят. За какво ви говори това? Времената се менят, но където е текло пак ще тече! Великата история на тези две страни никой не може да им я отнеме! Краварите нямат история.

15

трътлю

преди 6 години

Измамата е елементарна. Обикновения европейски бакатор заработва за алчния корпоративен бизнес, плаща осигуровки. А след това алчният корпоративен бизнес си внася още по-евтини работници, на които хем им плащат помощи изработени от обикновения европейски работник хем подбиват цената на работната ръка, хем качеството в канала. За това трябва да се тероризира корпоративния бизнес до последния цент, да се налагат глоби в размер минимум на 1- 2 милиарда и при всяко гък да се бесят по площадите.

14

Анонимен

преди 6 години

Божеее срам и резил.....абе закривайте я тази държава вече , това на нищо не прилича.бай Х-*** в Европа хахахаха

13

анонимен

преди 6 години

Безработицата спада не защото са открити нови работни места и заетост, а заради емигрантите и високата смъртност. Не увеличаваме заплатите, да не би да обеднеят олигархията и крадливите ,, бизнесмени" и внасяме персонал от 4я свят и после материала виновен, че така е най-лесно и удобно

12

Теди

преди 6 години

То и на чуждите работници не се знае дали ще им плащат -справка съседната статия с немеца вместо 600 му платили 100 лева

11

Анонимен

преди 6 години

Двама достойни лидери на страните си.

10

Бс

преди 6 години

Малоумната мутра пак не знае, какво приказва!

9

Анонимен

преди 6 години

Бойко, липсваш ми...