48

кака Стрина

преди 6 години

Интересно за какви наши сънародници споменава че е виждалв Париж, след като средностатистическия българин не може да сиплати само транспорта до там !Явно че ще са някои "герберастки мекерета", нагушили се с парипридобити от ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ или с откраднати средства от ЕВРОПРОЕКТИ...

47

Моряк и половина

преди 6 години

Ами как да има желаещи българи да работят за 500 лв заплата? Пълна подигравка! Родните бизнесмени са свикнали да гърбят работниците си. Хората в частния сектор роботят по 6 дена в седмицата, много често и по повече от 8 часа на ден! Извънреден труд - дръжки! После нямало кадри. Да направят заплатите като в европа, но в левове и веднага ще се намери кой да работи. Макар и наполовина на това в европа, обаче не - алчност до дупка!

46

Анонимен

преди 6 години

Това е много вредно същество за България.

45

Анонимен

преди 6 години

Голям ръководител е Бойко! Да спечелиш три мандата в най-оплакващата се нация е огромно!! Това е българския Путин - разбира се далеч от класата на Владимир Владимирович, но безпорно най-големия ръководител от Стамболов насам!

44

Petrov

преди 6 години

В България има такъв голям недстиг на работни места че мутра стана премиер. Ми няма кой.

43

Соломон

преди 6 години

Бай *** тупа франсето и вика: Баня, ох баня...

42

Анонимен

преди 6 години

> "Говорих с българския премиер, който ми довери, че в неговата страна днес идват работници, още по-евтини от местните и им отнемат работните местаС това ли тази тиква се хвали? Нима това е за хвалене?

41

до 52

преди 6 години

И ти май си чел само Винету, Франция е най-големия привърженик на тая политика. Франсетата си забиват ножа в гърба още от 1970 год почнаха да приемат емигранти от техните си бивши колонии тука никой няма да дойде и от Сомалия даже за тия пари толкова ще получат.

40

Анонимен

преди 6 години

Ами няма проблем да подсили контрола за работници. Ние ще подсилим контрола на френски стоки и фирми в Източна Европа и ще сме квит.

39

Анонимен

преди 6 години

Речите на Тиквата ще бъдат изучавани един ден в Хавард и тиква ще бъде мерна единица за простотия.

38

WtF

преди 6 години

Да отиде при българите в Кипър който работят в туризма .............

37

Анонимен

преди 6 години

Бах мама му, един живот се живее, нали ...

36

Анонимен

преди 6 години

Ами естествено, българите не живеят добре в България и мигрират някъде навън. А има държави, където хората са по-изпаднали, те идват да работят в България. Оправете доходите, намалете корупцията до минимум, реформирайте здравната и съдебната система и хората ще си стоят вкъщи. Вместо това, безобразията продължават вече почти 30 години. Какво чудно има бе, г-н Борисов?

35

Анонимен

преди 6 години

Двама велики държавници, ненадминати, лидери и гиганти на мисълта.Орбан е слаб политик и скоро за негов ужас ще го изгонят от СЕ заедно със Полша и Чехия.

34

Тинев

преди 6 години

Едно нещо е сигурно: Откакто ГЕРБ се взе властта, положението на инвалидите в България се влоши. 1. Спряха сумата от 19,50 лв. за транспортни разходиТОВА ЗА НАЧАЛО2. ТЕЛК-овете свалят процента инвалидност поголовно, тези които издават все пак решения. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СИ ИСТИНСКИ ИНВАЛИД или си тарикат от родата на индийците.N....N да не дава господ да станеш инвалид в тази *ибана страна. Гарантирано от бойко Борисов

33

БАХ МАМА МУ

преди 6 години

Преди малко запалих колата и отивам за уикенда в Париж , на Ресторант .

32

Анонимен

преди 6 години

За мъка на Алеко,неговият е герой е премиер за трети път!

31

Анонимен

преди 6 години

наш Боки

30

Анонимен

преди 6 години

***,***,ПРОЗЗЗЗЗЗЗ...кой е той?

29

Анонимен

преди 6 години

Някой кандидат за Виена - да ме отведе, няма да съжалява. =)