56

Щирлиц

преди 6 години

Един крадец дава интервю пред дойче веле,за да се разсмърди лъжата още повече.Нищо ново.

55

Анонимен

преди 6 години

До РОССИЯПутин го бие по всички направления е е по-голям милиардер!

54

Анонимен

преди 6 години

До бравоНощес мокри сънища, нали!

53

браво

преди 6 години

Рано тази сутрин Руски военни кораби са нанесли ракетни удари по ИД от средиземно море ....

52

Анонимен

преди 6 години

Да обясня на либерастите, че Путин скоро няма да слезе от властта. 2018г. ще спечели президентските избори с рекордно мнозинство, а после и през 2024г. Тоест следващия лидер на Русия ще бъде избран чак през 2030г. Дотогава либерастията отдавна ще се е самозатрила. Страни, като Франция ще са се превърнали в Халифати. Света ще е много различен след 12 години!

51

Осман

преди 6 години

Путин не им е удобен на "демократите". Но облъчването на масите чрез "правилните" медии като Еврей-Веле няма да бъде от полза.

50

Анонимен

преди 6 години

Този почва да омеква в приказките си иначе ще хване пътя към небитието. Не че му се е разминало но...

49

РОССИЯ

преди 6 години

худровски си загуби парите включи се на политиката за да може да краде той е бивш милиардер

48

Анонимен

преди 6 години

Такива като този обикновено обичат да умират по мостовете или в ваната...

47

Анонимен

преди 6 години

До Комунист Болшевишката партия -сиреч евреите .

46

Анонимен

преди 6 години

Бъдете сигурни, че сценария от 90-те повече няма да се повтори! Руснаците повече никога няма да се доверят на про-западни платени мижитурки като Ходорковски и Навални. По-добре луд Генерал готов във всеки един момент да натисне копчето, отколкото продажници. Руснаците имат нагледен пример до тях - Укрите, които си дадоха задните части на Запада и сега бягат на талази да мият чинии и да проституират на Запад.

45

Анонимен

преди 6 години

Ходорковски себе си ли визира като следващ диктатор ?

44

Анонимен

преди 6 години

Да вземат челния опит на България .как от парламентарна република се създава олигархично мафиотски държава със зависима съдебна система и подчинени държавни органи където кражбите са правило ,виновни няма и за всичко плаща нещастния и ***-както го нарича ББ народ!

43

Анонимен

преди 6 години

Дани да не пада, че олаби ли примката и ще плъзнат руслямците по Европата. Тогава бежанците ще ви се сторят божи кравички.

42

ЯнаДеверенченкко

преди 6 години

Г-н Вассал Ходорковски ,сколько долларов они купили тебя,изменник!!

41

до 41

преди 6 години

Прав си, дори в САЩ им писна от тая кретеия и всички дружно си преместиха бизнесите в Китай. Китай вече е първа икономика, а в краварника има много демокрация всеки ден по 20-30 убити и самоубити. 550 000 бездмника и клошари.

40

Анонимен

преди 6 години

До Хахаха 33Хи-хи-хи....тоя ходор няма да го подкрепят ДАЖЕ руските олигарси! Защото сега поне съществуват по-нормално! Ако се смени власта, като в тъпата укропия, ВСИЧКИ ОТИВАТ по дяволите!!! КЪДЕ сега са укропските олигарси???НЕМА ГИ - всичко им разпарчетосаха! Остана само един, президента им! най-големия крадец! И то само до време! Да не мислиш, че като дойдат "демократите" ще им оставят нещо??? Айде моля ви се.....Както укропията тихо загива, такъв сценарий са подготвили и на Русия!

39

Комунист

преди 6 години

Най-доброто нещо за Русия е след Путин на власт да дойде Болшевишката партия! А Путин е толкова блестящ самодържец, че е напълно нормално след смъртта му да бъде сложен в Мавзолея до Ленин! Руснаците ще подкрепят! Кримнаш! Трябва да си върнем още територии! Да се надяваме, че след Путин ще дойде още по-националистично настроен самодържец! Самодържието е спасилно Русия и я е направило велика страна!

38

Анонимен

преди 6 години

Това е трябвало да стане още 89.Сега когато усетиха пак властта едавали ще я пуснат. Виждаме в Турция кво става даже обратното. Ама тнякой народи са свикнали да бъдат *** и това си е. Казват иМ кога да ядат, кога да спат, куде да почиват , кой да изберат. Кретения.

37

Русофил

преди 6 години

Не е прав ходорковски-Путин ще напусне Кремъл само с краката напред.