96

юбералес

преди 6 години

Сто години след като Русия стане демокрация, населението и ще бъде 600-800 млн (основно европейски заселници)., светът ще говори и на руски, а ЕС и САЩ ще имат сериозен съперник. Така че, колкото по-дълго е диктатура в Русия, толкова по-добре за нас европейците. Сега Русия ни е суровинен придатък и това ни устройва.

95

Анонимен

преди 6 години

До АнтиАнти Русия е 140 000 000 а Индия е 1 400 000 000 и пак имат демокрация , така че недей да се изказваш неподготвен Бразилия 207 000 000 и пак имат действаща демокрация

94

аве

преди 6 години

днес ру, що ни занимавате с тия ***? дайте нещо за белия свят, тръмп тамм.. кво ни интересува тоя ***? там е като тука...

93

Анонимен

преди 6 години

До пущинякСамо в Турция са 3 млн забравяш Ливан и Йордания , Общо извън Сирия са 5 млн но вътрешни бежанци в самата Сирия са още 10 млн

92

пущиняк

преди 6 години

До анонимен 96,Нещо или в географията хич те няма, или в математиката! За твое сведение 2010г. населението на Сирия е почти 23млн. души! Бежанците за около 3млн. Тези 3млн.души половината население на Сирия ли съставляват според тебе?

91

Анти

преди 6 години

Голяма държава се управлява с твърда ръка-справка Китай.Руска демокрация-200 000 000 население,ще има сигурно 60 партии,ще влязат впарламента 25.Хайде сега си представете как 25 партии ще се разберат да направят нещо.

90

Анонимен

преди 6 години

1000 много са ти изкривени разбиранията за демокрация

89

бг

преди 6 години

Президентската форма на управление си е чиста монархия , която не се наследява , но и на това му се намира колая -Путин и Медведев просто си се менкат. Така че ,който и да дойде наследява готова мафиотска империя и ще се държи като император.

88

ivailo1403

преди 6 години

Ходорковски иска демокрация... Демек - слаба и беззаконна държава, неспособна да се справи с етническото и верско противопоставяне на народите в нея, управлявана от корумпирани политици и западни корпорации.

87

Анонимен

преди 6 години

97 единствено руснаците могат да решат

86

Анонимен

преди 6 години

Олигарха Ходорковски мечтае да е следващия Путин.

85

Анонимен

преди 6 години

Такава огромна държава може да се упрявлява само от "диктатор",тип Путин.Иначе разпад и анархия.

84

Анонимен

преди 6 години

До До 77 Един българинТи Асад ли защищаваш , Асад зарди когото половината население на Сирия са бежанци , заради когото загинаха 500 000 души

83

Анонимен

преди 6 години

Постоянно достават боеприпаси и оръжие на ИДИЛ----------------------Стига лъгал , кога се е случвало това

82

До 77 Един българин

преди 6 години

Ти май не си в час!? САЩ са решили да не се намесват в Сирия, а само преди няколко дни свалиха самолет на сирийската арабска армия. Постоянно достават боеприпаси и оръжие на ИДИЛ и всякви там други "опозиционни сили" които не са нищо друго освен наемни боици ама иначе не се намесвали. Просто удариха на камък с поредния REGIME CHANGE. Все още не са се отказали но да видим до къде ще я докарат.

81

Анонимен

преди 6 години

"РУСНАЦИТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ В ДИКТАТУРА."Но това има по-лоши последствия. Отвикнали са да мислят свободно и самостоятелно и държат това да прави друг вместо тях.Този феномен се наблюдава и у нас сред индивидите консумирали много от "социализъма" на Тошо.

80

Анонимен

преди 6 години

РУСНАЦИТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ В ДИКТАТУРА.СВОБОДНОТО ДВИЖЕНИЕ НА ХОРА СТОКИ УСЛУГИ ТЪРГОВИЯ ПРОЙЗВОДСТВО Е НЕПОЗНАТО ЗА ТЯХ. ЗАКОНИТЕ СА ЗА КОЛЕКТИВНО СЪЩЕСТВУВАНЕ. СВОБОДА НА ИНДИВИДА Е НЕПОЗНАТА ИМА МЕСТА РАБОТИ СЕ ЗА ДНЕВНА ХРАНА.

79

Анонимен

преди 6 години

Русия е с най-много диктатори на глава от населението за всички времена.

78

Наблюдател

преди 6 години

Този мафиот получава гласност на запад само защото е срещу Путин.Както едно време си другаруваха с баш-терориста Бин Ладен по подобни съображения..

77

Сокол 9

преди 6 години

83 Мисля че е по добре икономически . Разбира се и там огромна разлика между стандартите. В Индия има 20% средна класа освен това над 80% от грамотните в Индия ползват свободно английски език . Тя има редица предимства пред Китай. Това че не е толкова разпозаваема като Китай е защото нейната икономика беше до сега обърната предимно към вътрешното потребление . Тя него не може да задоволи , докато Китай наблягаше на износа.