116

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 130 Що бе ,какво и е на нашата демокрация? Не четеш ли че на двама българи се пада по една кола ? А как е в братска Русия?

115

Гост+

преди 6 години

Застрашена от нов....-естествено, да не искаш някой на теб да даде властта

114

Анонимен

преди 6 години

Този престъпник вместо да си наляга парцалите и да бъде благодарен, че все още главата му стои на раменете, се прави на много отворен и сипе наляво и надясно "мъдрите" си мисли.

113

Stamat

преди 6 години

Daj Bog nov diktaror na Rossiq!

112

пущиняк

преди 6 години

До анонимен 127,Той руския народ принципно си е свободАлюбив, ама тази свобода, която му предложиха по времето, когато този Ходорковски беше един от най-богатите и влиятелни хора в Русия, някак нещо не му се понрави! То не че сега няма проблеми, ама в сравнение с тогава е явно е доста по-добре!

111

Анонимен

преди 6 години

За съжаление руският народ иска някой да го мачка. Цар ли ще е генерален секретар ли ще е Путинчо ли ще е , но винаги гнет.Руският народ не е свободалюбив.

110

АТАКИСТ

преди 6 години

В Сирия в момента става това което е станало 1946 в Германия. Ясно е че един общ враг пада, но остават вакантни територии за разпределение. Западна Сирия от Дамаск до Алепо ще е за Асад/Русия, източна ще е за Кюрдите/САЩ

109

упс...

преди 6 години

Ходорковски: Русия след Путин застрашена от нов диктатор.----------Времето в които живеем избира своите лидери!Така е било, така е и така ще бъде!Живеем в динамични и непредсказуеми времена!Нуждата в такива трудни условия е главния фактор влияещ на избора!Тъй, че..., кой знае, може би това е единственното условие за оцеляването на Русия???Както казват руснаците - "Поживем - увидим!"

108

Анонимен

преди 6 години

няма "след Путин" Путин е вечен!

107

Анонимен

преди 6 години

10 Ама това Путин ти го казва нали и ти верваш на Путин и на неговата правосъдна система

106

джо

преди 6 години

До Го4осамо гошо *** може да напише такова изречение

105

Го4о

преди 6 години

Само сирийците могат да спасят руснаците, като си отмастят на ДЖУДЖЕТО за жертвите, които понесоха от руските бомбардировки.

104

Анонимен

преди 6 години

115 Бягат към СДС и към него , към ИД дълбоко се съмнявам някой да бяга

103

Анонимен

преди 6 години

115 Кой си ти та да определяш как да живеят арабите и че на всяка цена им е необходима диктатура . Ще се оправят нещата лошото е че много се разбутаха . В Ирак почти се бяха оправили и всичко започна наново след като избухна пожарът в Сирия .

102

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСтига с тези мантри, бе! Мислете малко с главите си ! Колко души живеят при него? Къде бягат вътрешните бежанци - към ИД или към светския му режим?Какво предлагате след него - Либия, Ирак ?По добър ли стана живота на хората след диктаторите?

101

Анонимен

преди 6 години

113 За него гласуват така както за Тодор Живков на времето, ти такива избори не ги брой

100

Анонимен

преди 6 години

До АнонименОбщо извън Сирия са 5 млн но вътрешни бежанци в самата Сирия са още 10 млнСега , ако разкажеш колко вътрешни бежанци са избягали при Асад и колко при ИД , ще бъдеш коректен.По мои наблщдения в терититорията , контролирана от Асад живеят 13 млн хора и от тях за него са гласували 76 %, жените хдят с поли, жена му е без забрадка или палатка и той ходи по християнски църкви.

99

до Сокол

преди 6 години

Колко глупаво и повърхностно разсъждаваш.

98

Сокол 9

преди 6 години

И САЩ и Русия започват кажи речи по едно и също време своето развитие . Щатите обявяват своята Независимост 1776, но още от началото на 18 век тези английски колонии се развиват и са най богатите в короната. Русия също започва своето развитие в началото на 18 век при Петър Велики . Къде са днес Щатите къде е Русия Е точно това е разликата между свободния свят и диктатурите били те наследствени или не

97

Латиноси

преди 6 години

След Путин идва ...Мадуркин или Мадуро от Венецуела. Ще надмине учителят си Чавес. Това е. Искате ... не ... искате...