8

До Християнин

преди 6 години

Не и ако не *** различните - по-прости видове. Тогава може!

7

ЕДНА ОГРОМНА ГРЕШКА!

преди 6 години

Има една голяма грешка в заглавието - липсва думата "прекрасен". "Един прекрасен нацистки спомен от Аржентина." - така трябва да си промените заглавийцето

6

ХРИСТИЯНИН

преди 6 години

Още едно доказателство за уродливостта на комунизма и нацизма като две братски идеологии, и нейните сходства. 1. Нацизма- няма как да съществува само една нация, и само един етнос, хората се различават физически.2. Комунизма- няма как да съществуват хора еднакво мислещи, и всеки да е равен с всеки. Хората се различават мисловно.

5

ххххх

преди 6 години

Историята се пише от победителите. 30 милиона германци гласуваха за Адолф, а сега се крият под масата като чуят името му. Комплексирана нация.

4

Георгиев

преди 6 години

Тежко ми става когато си мисля каква беше Германия и в какво я превърнаха. Нищо не остана от мечтата на Хитлер. За жалост това се случва и останалата част от Европа включително и в България. Навсякъде в Европа се пълни с араби, африканци, роми, бялата раса започна да изчезва за жалост. Вероятно Адолф Хитлер се върти в гроба си като вентилатор.И се замислям след толкава много атентати и побоища от мюсюлмани. Дали белият човеке започнал да съжалява за Хитлер и неговата недовършена работа.

3

Анонимен

преди 6 години

Какво беше това чиста нация ?!Ако във франция живеят французи, а във Германия арийци .Сега ако се възпротивиш на мургавелковците, че ти пълнят държавата те изкарват нацист .Търпи, търпи *** , Няма Родина, няма род , няма свобода на словото ...търпи ислямисти, търпи африканци ...търпи да те взривяват мюсюлмани . Ще повърна от толерастията, ще повърна

2

Анонимен

преди 6 години

До скоро беше жив фюрерът.Това е собственост на децата му.

1

Анонимен

преди 6 години

Не съм фен на нацизма, но днешната либерастия и толерастия са още по-опасни, особено като се има предвид тълпите от ислямски орангутани които прииждат към Европа! Със 100% сигурност един ден историята ще осъди либерастията и толерастията не по-малко от нацизма!