48

ТЕОДОРИС КОМНИН ЕПИР

преди 6 години

''КРЕПИДОМА'''--НЯМА ТАКАВА ДУМА В ГРЪЦКИЯ ЕЗИК..А ДУМАТА ''ДОМ'' Е ГРЪЦКА. ВЛЯЗАЛА ПО-КЪСНО В ЛАТИНСКИЯ КАТО ''ДОМУС'' , И ОЩЕ ПО-КЪСНО В АНГЛИИСКИЯ КАТО ''ХОМЕ'' .ДОМ = ДЕМ, ДЕМОС, ДЕММАИ, ДЕМОСИА .СЛАВЯНСКАТА ДУМА ''КОЩА'' Е ПО-БЛИЗКА ДО ЛАТИНСКАТА ОРИГИНАЛНА ДУМА -КАССА .

47

ТЕОДОРИС КОМНИН ЕПИР

преди 6 години

ТРАКИТЕ СА БИЛИ ГЪРЦИ, КЛОН НА ДОРИИЦИТЕ..ВСЕКИ ТРАК Е ГОВОРИЛ НА ГРЪЦКИ ЕИК, И Е ИМАЛ ГРЪЦКО САМОСЪЗНАНИЕ.БЪЛГАРИТЕ НА АСПАРУХ СА ОТКРАДНАЛИ ТЕХНИТЕ ЗЕМИ И СА ГИ ПРОГОНИЛИ КЪМ ТЕССАЛОНИКИ И СМИРНА В МАЛА АЗИА., И ТАКА СА ГИ ЗАЛИЧИЛИ..ТОВА Е ВОИНА СРЕЩУ ГРЪЦКАТА НАЦИЯ И КУЛТУРА..И ГЪРЦИЯ Е УСПЯЛА ДА СЕ СЪВЗЕМЕ И ДА ПОБЕДИ БЪЛГАРИТЕ, ДОШЛИ ОТ СИБИР .АЗ СЪМ ОТ ЕПИРОС, И ТРАКИТЕ СА БИЛИ МОЙ БРАТЯ, КОГАТО ГИ Е ИМАЛО .

46

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен58 Тези реликви са за в Брюскел . Да си ги тропнат там и да им се радват ,както се радват на Бандеровците в Украйна,на парадите с нацистка свастика , на наледниците на тези, които убиха 1 000 000 милион евреи в окупираните от Германия, земи заедно с Вафен СС,200 000 хиляди поляци във Волинската резня .Нали Брюксел -демокротична Двропа подкрепя нацистите в Украйна .

45

LosHo

преди 6 години

Мишо ( Хамстер) е роден в Аквариум. Мишо е рибка. Хасан ( от Алжир) е роден в Швеция. Хасан е швед.

44

Алоооууу

преди 6 години

Ало авторката,Тази статия си е чиста пропаганда на нацизма по начина, по който е поднесена на читателите.А това е забранено от законите забраняващи пропаганда на антисемитизъм.

43

гжкнсг

преди 6 години

Македонците са наследници на Александър Македонски. Румънците на древните римляни. Сегашните италианци са римляни? Днешните гърци имат нещо общо с древните такива? Какви арийци кви пет лева! Хората са толкова омешени а пишещите тук толкова тесногръди.

42

Анонимен

преди 6 години

Еми , петър низамов, динко вълев, волен сидеров, александър каракачанов и валери симеоонов да бягат да си накупят реликви на вожда и да се кланят по 17 пъти на ден .

41

Анонимен

преди 6 години

До KHMER PRIDEЗА ДА ПИТАТ ГЛУПАВИТЕ

40

Анонимен

преди 6 години

До KHMER PRIDEНЯМА МОДЕЛ В ЦЕНТРАЛНА АЗИЯ ИМА НАРОДИ

39

Анонимен

преди 6 години

До KHMER PRIDEТУРАНИДИ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ, ОСВЕН КАТО ПОЛИТИЧЕСКО ПРОПАГАНДНО ПОНЯТИЕ СЪЧИНЕНО ОТ ТУРСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА ДОКТРИНА ЗА ЕКСПАНЗИЯ

38

Анонимен

преди 6 години

До АнонименОСВЕН АКО НЕ Е НЯКОЙ СТУДЕНТ ОТ ИЧС-ТО.

37

Анонимен

преди 6 години

До KHMER PRIDEмалко е смешно да си от бялата раса и да не знаеш, че си от бялата раса , освен ако не си от от друга раса, разбира се но тук негроиди и монголоиди едва ли пишат

36

Анонимен

преди 6 години

До KHMER PRIDEИМА, ВИНАГИ Е ИМАЛО, СПОРЕД НЯКОИ ИЗРАЕЛСКИ КАМИЛАРИ СИГУРНО НЕ Е ТАКА

35

Анонимен

преди 6 години

До KHMER PRIDEИМА БЯЛА РАСА КАТО ПОНЯТИЕ, НО НЯМА КАВКАЗОИДНА, А ТИ СИГУРНО СИ ОТ ТЪПОИДНАТА РАСА

34

Анонимен

преди 6 години

До KHMER PRIDEНЕГРАМОТЕН СИ КАТО КАМИЛАР ОТ ИЗРАЕЛ

33

Анонимен

преди 6 години

Абе вие не знаете ли, че Хитлер е бил евреин, ок само по-баща и затова не може да се се смята официално за такъв, но все пак факта, че майка му е била извхърлена от къщата на този богат евреи на който е била слугиня и от когото е забременяла, му е докарала тази омраза към тях. самата майка ги е намразила след този инцидент и го е закърмила с това.Затова цял живот и той ги мрази.

32

Анонимен

преди 6 години

До KHMER PRIDEИМА БЯЛА РАСА КАТО ПОНЯТИЕ, ТОВА ЧЕ СИ НЕГРАМОТЕН СИ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ

31

Един българин

преди 6 години

До: 28Знам кои са Рокфелер.И чета Уикипедия както и много други документи проверени от независими източници.Ако търсиш евреи приятели на Хитлер, по-добре потърси сведения за Макс фон Опенхайм (не Опенхаймер!).Изключително противна личност, сигурен съм че ще ти хареса!Само че той е приел исляма и го наричат бащата на съвременния джихад!Нацистите обичат такива, дори да са евреи.

30

Анонимен

преди 6 години

Чета ви коментарите и виждам, че имате пропуски в образованието.Хитлер не е бил с Ротшилд, но и не ги е нападал, точно както не е нападнал Швейцария.Арабите не са му били приятели, но са имали общи интереси.Върпосът какво би направил Хитлер в днешно време е безсмислица. Времената са други- Европа е друга,хората не искат и да чуят за войни, само политиците..Какво би направил Сталин? А Наполеон? Хитлер е признавал факта, че началото на арийската раса е било в днешен Иран, защо да е срещу тях?

29

Анонимен

преди 6 години

До бмвНЯМА СТРАШНО, ВЕЧЕ БОГАТИТЕ ФАМИЛИИ СА ОТ ТУРСКИ И ИРАНСКИ ПРОИЗХОД