28

бмв

преди 6 години

До Един българинти какво четеш и къде ??? Рокфелер са най-известната юдео-масонска илюминатска фамилия бе пич

27

Анонимен

преди 6 години

рокфелер са еврейска фамилия, а само една еврейка от ротшилд е умряла в лагер.

26

Анонимен

преди 6 години

Какво искаш да кажеш ?Че Хитлер който принуди германците да споруват, да се развиват и мечтаеше за власт на чистата арийска раса -сега щеше да приеме спокойно как неговата раса се сношава със мюсюлмани и африканци . Това ли се опитваш да кажеш ? Много си *** Саше ...

25

Анонимен

преди 6 години

Днес германките се пердашат с чернокожата раса..

24

Един българин

преди 6 години

До: номер 19Значи, това което твърдиш е една откровена лъжа, или ако наистина го вярваш, в което се съмнявам, то е откровена измислица.Първо, нямам сведения Рокфелер да са били евреи.Второ, не е вярно че няма нито един евреин от фамилията Ротшилд който да не е бил затворен в концлагер.Филип и Елизабет Ротшилд - съпрузи, и двамата затворени и починали в Равенсбрук.Има обаче други влиятелни евреи, като Макс фон Опенхайм, който се е ползвал с най-големи привилегии от Третия Райх.

23

Анонимен

преди 6 години

Ти първо си отговори на въпроса ЗАЩО тези бежанци идват в Европа!Отговора е защото запада начело със САЩ започна войни и унищожи държавите им!А кой контролира Запада и САЩ днес???? ЕВРЕЙТЕ!А това че Хитлер е бил контролиран от еврейските фамилии са пълни глупости!Когато те виждат че ситуацията става напечена, банкерите първи се спасяват и покриват във Англия!Затова Хитлер не ги е унищожил. Те първи са избягали защото са имали информация.

22

Анонимен

преди 6 години

https://en.wikipedia.org/wiki/Relations_between_Nazi_Germany_and_the_Arab_worldможе да не ги е обичал, но ги е уважавал.така, че изказвания от типа "ако хитлер беше жив, щеше да ги смаже тея бежанци" е неуместна.

21

88

преди 6 години

Рано или късно истината излиза наяве!Всичко е документирано. Не вярвайте на еврейските лъжи! Те пренаписват историята както им е удобно.Търсете във Ютуб за следните заглавия:Какво е дал Хитлер на България ХИТЛЕР ОБЯСНЯВА ЗАЩО Е НАПАДНАЛ СССР

20

До 88

преди 6 години

Естествено винаги са виновни англичанитв и американците и никога болните имперски амбиции на Русия ...

19

Анонимен

преди 6 години

в учебниците също не пише, че хитлер е бил съюзник с фамилиите рокфелер и ротшилд и никога не е пратил нито един техен член в лагерите. а това са големи фамили с десетки роднини... защо ли ? защото самите те са му дали ОК да убива невинни евреи, за да могат после да се направят на жертви. известно, че тези фамилии са играли на трите фронта, и със сталин и америка. хитлер е бил общо взето зависим от тях, а пред арабите не е можел да гъкне, затова са били съюзници в африка.но кой да чете..

18

88

преди 6 години

Потърсете, във ютуб ги има филмите където тези събития са записани! Хитлер изрично казва визията си за Източна Европа и специално за България, Румъния...Сталин е искал да контролира източна Европа, а Англия и САЩ са го подкрепяли!Затова когато Германия губи войната, източна Европа автоматично попада под контрола на Русия. Всичко е било договорено предварително.Сащ и Англия винаги са били срещу нас и са искали да ни унищожат!

17

Един българин

преди 6 години

До: номер 15 (Северозападнал)Не, холокост означава геноцид над еврейския народ. Геноцидът над цигaнcкия народ го наричат пораймос. Руснаците са неизтребими, така че няма как да извършат геноцид, физически е невъзможно. Но може би е трябвало да измислят друго име - русоцид? Или знам ли! Но холокост си е имало и това е опит да се унищожи еврейския народ.Химлер лично е заявил, че (макар да му е много неприятно) трябва да избият евреите до последното бебе, жена, старец, за да не им отмъстят.

16

Един българин

преди 6 години

До: номер 12 (А споменш ли нацисти.. доста рискуваш в Аржентина. Може да си отлежиш в затвора)Е, и? Какво искаш да кажеш с тези мюсюлмани? Че те нацистите и мюсюлманите вървят ръка за ръка. Имат мотив - общият им враг, евреите.Адолф Хитлер е канил на официално посещение главния мюфтия на Йерусалим, Ал Хусейни. В негово лице Хитлер е виждал приятел. Яростен враг на евреите, той е бил против създаването на еврейска държава в Палестина.Така че е съвсем нормално, мюсюлмани и нацисти в Аржентина.

15

Северозападнал

преди 6 години

Холокост е имало и в Русия, и USA, навсякъде е имало лагери. Та тая статия си е чиста пропаганда, както е всеки филм за ВСВ.

14

88

преди 6 години

Истината е че ако Хитлер живееше в днешното време, най вероятно пак щеше да спечели изборите!Учете истинската история и не вярвайте на изфабрикуваните еврейски лъжи!Хитлеристка Германия е била най големия съюзник и приятел на България, и ни помага да си върнем много територии. Германските войници са идвали да се бият за нас. Хитлер е искал България да бъде силна държава и да се възстановят старите и граници.Водили са преговори със Русия, но Русия се противопоставя и затова започват война.

13

К2

преди 6 години

До ЕДНА ОГРОМНА ГРЕШКА!Всъщност правилно е да се каже " Един ГНУСЕН нацистки спомен" ГНУСЕН е по -добър епитет от ОТВРАТИТЕЛЕН нацистки спомен" , макар , че и двете подхождат по смисъл

12

Анонимен

преди 6 години

Наскоро бях в Аржентина. Страната с най-голямо мюсулманско население в цяла Латинска Америка. Най големия мюсюлмански център в момента се изгражда в Буенос Айрес. Комплекс от 6 джамии, парк ... Този ислямски център ще е най-големият в света. А споменш ли нацисти.. доста рискуваш в Аржентина. Може да си отлежиш в затвора

11

!

преди 6 години

Най-страшното в историята на Германия и Европа не го стори Хитлер, а Меркел. Войските на Хитлер бяха спрени и победени със страшно много жертви, но все пак бяха победени, а тея джихадисти са сред нас и са 2-3 поколение европейци и процеса е необратим.

10

Анонимен

преди 6 години

потърсете снимите на хитлер с лидери на арабския свят в гугъл - той им е бил пръв приятел, а сега вие го смятате за спасител...sancta simplicitas!

9

Анонимен

преди 6 години

вие се побъркахте бе, за да не одобряваш бежанската напаст, не означава че трябва да изпаднеш в другата крайност и да боготвориш един лунатик -убиец с един тестис, който е бил нон стоп на амфети.самият хитлер никога не е мразил мюслитата, щото е знаел, че няма власт освен русия която да се опълчи срещу тази маса. и каква чиста и силна раса е искал, щом самия той е бил болен наркоман?всеки диктатор е психопат, нормалните не убиват свои, не нападат чужди и не ограничават свободата на хората