23

159

преди 6 години

Тая Краднелия много изпростява, липсва и класа на жената, тя не е виновна. Ами от Крушовица това може да излезе, нама как да говорим за класа.

22

до 13

преди 6 години

Не знам дали се е сменил строя, но глупостите на комунистите са навсякъде около нас - отровени земи, уранови води, бетонни грозотии, мрак и разрушение. Как да спрем, като ще им носим последствията още сума години?

21

Анонимен

преди 6 години

Корнито много добре използва турските думи, явно още консумират любовта с ДПС. Тази чиния трябва да бъде музей за усмиване на комунизма, както и корупцията и на входа да посреща завряния зет, а за тоалетните има много достойни претенденти!

20

Анонимен

преди 6 години

Офф, Курнелиьо, мноо си проста

19

Анонимен

преди 6 години

Чакаха ги да си вземат чинията толкоз години а сега - "Кой ни с*а в гащите?".

18

Анонимен

преди 6 години

Ама вие си мислите, че с масонската демонокрадация мн ще просперирате ли, всичко предстои да се разпадне :D Вие даже не осъзнавате, че комунизма е бил създаден от масонският елит на запада с една конкретна и единствена цел, контрол и манипулации, както казва един по-долу, че комунистите трябвало да имат враг, точно обратното е, западът си създаде враг да може да манипулира по-лесно света, всички комунистически лидери са били масони и агенти на запада :D Толкова сте лесни.

17

Анонимен

преди 6 години

Какво е общото между фашизъм и комунизъм? Всичко. И едните и другите построиха заводи.И едните и другите избиха милиони.

16

до 13

преди 6 години

Строят не се е сменял - кримките от ДС продължават да кадруват. В управлението участват сините внуци на червените ***. Затова сме на този хал - защото комунистите продължават да си вършат мръсотиите.

15

Бай Тошо

преди 6 години

Тая чиния с минарето я плащаха стотици хиляди българи с дарения и спиране от заплати. Как така да се даде безвъзмездно? Ако са я искали, кога Станишеф изкара 4 години и след това Орешарски 2 защо не си я ремонтираха?

14

До teo

преди 6 години

Когато Петя ви разпространява "опорните точки" да тролите по форумите, поне гледай какво копираш, че се излагате!

13

teo

преди 6 години

*** ПАК ТЪРСИ С КАКВО ДА ОТКЛОНИ<br>РАБОТАТА НА ПАРЛАМЕНТА С ПАМЕТНИКА НА БУЗЛУДЖА, НО УВИ, МАНДАЛОТО<br>ЛОПНА!!!! ТЕЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЪТОВЕ В ПАРЛАМЕНТА ЩЕ БЪДАТ СКЪРШЕНИ ОТ<br>НАРОДА!!!! КОГО ПЛАШИ, ЧЕ ЩЯЛА ДА ИЗКАРА БСП-БКП ПРЕД МС!!! ПО-ДОБРЕ<br>ТРЯБВА ДА ИЗКАРА БСП-БКП ОТ ПАРЛАМЕНТА, ТА НАЙ-ПОСЛЕ БЪЛГАРИЯ ДА ПОТЕГЛИ<br>НАПРЕД, ОК???БЪЛГАРИНО, ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТЕЗИ КОМУ

12

Анонимен

преди 6 години

Патологичен случай е, когато са минали 30 години от смяна на строя (без разрушителна война или кръв), да продължаваш да обвиняваш комунизма за несгодите. Все едно през 70-те години комунистите да се оправдават с "фашисткия" строй за дълговите кризи. Истината е, че най-големите поразии бяха направени в така наречения "преход" и сега "антикомунизма" се предлага като продукт за отклняване на вниманието.

11

teo

преди 6 години

<html><body><!--StartFragment--><div style="[object Object]">*** ПАК ТЪРСИ С КАКВО ДА ОТКЛОНИ РАБОТАТА НА ПАРЛАМЕНТА С ПАМЕТНИКА НА БУЗЛУДЖА, НО УВИ, МАНДАЛОТО ЛОПНА!!!! ТЕЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЪТОВЕ В ПАРЛАМЕНТА ЩЕ БЪДАТ СКЪРШЕНИ ОТ НАРОДА!!!! КОГО ПЛАШИ, ЧЕ ЩЯЛА ДА ИЗКАРА БСП-БКП ПРЕД МС!!! ПО-ДОБРЕ ТРЯБВА ДА ИЗКАРА БСП-БКП ОТ ПАРЛАМЕНТА, ТА НАЙ-ПОСЛЕ БЪЛГАРИЯ ДА ПОТЕГЛИ НАПРЕД, ОК???БЪЛГАРИНО, ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТЕЗИ КОМУНИСТИ ДА ПРЕЧАТ НА БЪЛГАРИЯ ??

10

Анонимен

преди 6 години

Няма разлика между фашисти и комунисти.

9

Фараон

преди 6 години

Поддържайте го иначе след 2000 години нашите наследници ще плащат за разкопки с техните данъци на някой смахнат професор твърдящ, че през ерата на комунизма България е била в разцвета си.

8

Анонимен

преди 6 години

Когато някой спомене на комунистите за стотиците хиляди избити и съборените храмове, те веднага започват да дрънкат за заводите. Соцзавода, освен че е на загуба още на чертожната хартия е и отровител на водата и въздуха ни. А и същото може да се каже и за нацистка Германия - и те вдигнаха заводи, оправиха хиперинфлацията, построиха аутобани - досущ комунистите. И като тях избиха милиони. Защо толкова се мразят фашисти и комунисти? Защото са преки конкуренти в една област.

7

ххххх

преди 6 години

Бай *** голем го вадеше преди време. Настояваше "комунистите да си взимат чинията" и да я ремонтират, сега не я дава.

6

Анонимен

преди 6 години

Комунистите не могат да съществуват без класов враг - дали ще е Бойко, световния империализъм, или капитализъм - важното е враг да има.

5

геооорги шопароввв

преди 6 години

аз ще платя сумата нищо че ме изключиха от партията.толкоз много съм крал че един паметник ще ме уплаши.даже може йовчарчето конярката кадията съселски гущерчето и други знайни и незнайни честни цоциалисти да помогнат

4

Бай Тошо

преди 6 години

Паметникът е мой! Оттам следях дали на Шипка всичко е спокойно, за да докладвам на космонавтите!