63

БСП-жалка

преди 6 години

БСП собствената си чиния на Бузлуджа не могат да поправят, пък щели България да оправят. Кой луд ще им повярва ?

62

Анонимен

преди 6 години

А защо ли Борисов така се е запънал?Да не би да усети някаква далавера и тук,та затова иска да си го задържи за себе си?Ейййййй,тоя човек има нюх на овчарско куче.Щом Нинова си го иска,значи не е току така.Не му стигнаха далавери на тоя,не се наяде,ей.

61

Анонимен

преди 6 години

61, евала. Сините отрочета на номенклатурата усилено ни пробутват този стар буламач за антикомунизма именно за да ни отклонят погледите от тяхното ялово и некомпетентно управление. В днешният глобализиран свят нещата се променят толкова бързо, а те продължават да се оправдават с комунизма отпреди 30 години.

60

Анонимен

преди 6 години

И кой е Бойко Борисов, че да подарява или продава български върхове?!!! Ако толкова иска да подари нещо на *** Нинова, да и подари къщата си в Банкя.

59

ognyanz

преди 6 години

До 60: Да, това обяснение е опорна точка на герберско-реформаторските ***. Но не могат да обяснят защо Румъния е преди нас (а румънците при Чаушеско мряха от глад), а както върви работата и Албания ще ни изпревари. Ако нямаш обяснение, да ти подскажа. "Защото ние не разстреляхме Тодор Живков". Но някак си не звучи убедително.А темата на паметника на Бузлуджа е тъкмо за Любо Колевски - да изрисува как Бойко юнашки отбранява чинията от Корнелия Нинова.

58

До Ognyanz

преди 6 години

Защо бившите соц.държави били по-добре ли? Защото -Унгарската революция, Чешката революция, Полша-,,Солидарност",ГДР-е ясно. А ние бяхме 16та република и само ръкопляскахме и викахме ,,Вечна дружба".И днес има още доста такива с чугунени глави като теб.Когато почнете да мислите без да влагате,,криворазбрана и внушена политика" във всеки диалог и спор ще започнем може би да се оправяме

57

Анонимен

преди 6 години

ВДИГАЙТЕ ТРЕВОГА В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ!!! Ще бъде ужасно национално предателство ако позволим връх Хаджи Димитър да стане собственост на комунистите.

56

Анонимен

преди 6 години

Ако бяхме нормална държава, тая комунистическа миазма отдавна щеше да бъде премахната и на нейно място щеше да е издигнат паметник на Хаджи Димитър-един от най-великите ни революционери и борци за свобода. Срам и позор! На лобното място на този велик българин да стърчи някаква бетонена петолъчка и целия оскотял народ да помни този връх С ТУРСКОТО МУ ИМЕ!

55

До огнянеца

преди 6 години

Абе ognyanz ,ти на колко годинки си и качвал ли си се горе при чинията?Явно си малко по голям от осми клас?Дали?

54

До ognyanz

преди 6 години

Именно като,,управляваха!!!" защо стигна до извода че ,,Социализъма е едно недоносче"-Т.Живков.,,България е една обрулена държава,един обран бостан,положението е катастрофално"-П.Младенов Къде отиде златния ни резерв в края на 60те/първата катастрофа/ и защо се ,,самосвалиха"през 89 та? А след това мораториума на Луканов и остатък никакъв в хазната? Така ,,УПРАВЛЯВАХА" че за това сме на този хал. А иначе там сграда няма ,има паметник за който ни събираха пари с едни марки-задължително от всички.

53

Анонимен

преди 6 години

Първо: НЯМА ВРЪХ С ТАКОВА ИМЕ В БЪЛГАРИЯ! Това е старото турско име. Върхът е преименуван преди 75 години и оттогава винаги се е казвал вр. Хаджи Димитър, в чест на един от най-светлите ни герои, дал живота си за свободата на отечеството именно на този връх.За всеки нормален българин това е свято място, но не заради сбирките на българомразеца Благоев, а именно заради подвига на Хаджи Димитър и четата му. АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМО Е ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ ДА ПРИВАТИЗИРА ТОВА МЯСТО! НЕКА НЕ ГО ПОЗВОЛИМ!

52

смехурко:))))))

преди 6 години

Помислете малко 100г на на коя партия другарката Нинова иска Бузлуджа.БКП е пария забранена със закон за геноцида към народа.на кога са наследници ако са на БКП са за затвора в една правова държава.Чий е паметника на народа построен с неговите парития има ли Гл прокурор в таз държава и президент............................Безплатен обяд няма другарко Нинова плащате имате

51

ognyanz

преди 6 години

До 50: Е, да, от чинията четата на хаджи Димитър и Стефан Караджа е стреляла срещу турската потеря. Как не се сещаме за това?

50

Анонимен

преди 6 години

Чешете си безмисленно езиците,ако искат ще си я вземат но..........какво ще я правят? Това са пари на вятъра,а и символ на един тоталитарен строй/ както символите на Третия райх/Някой да иска символите със свастиката? А и електората е все по възрастен и до горе все по трудно ще стига.

49

ognyanz

преди 6 години

До 49: Според теб 45 години Тодор Живков и тези преди него не са управлявали, а само са рязали глави, разстрелвали, и т.н. Вярваш ли си на тия г'лупости, като ги пишеш. И какво общо има с бъдещето на сградата на Бузлуджа?

48

KING OF KINGS

преди 6 години

1. Това не е паметник на никакви комунисти.2. Това е връх на националния ни герой Хаджи Димитър.3. Паметника беше окупиран от националните предатели комунята.

47

До Феро

преди 6 години

Феро,предишните не се оплакаха.Те направо им отрязаха главите или ги разстреляха. Я си спомни какво направиха ,,по -предишните" с предишните. И терора продължи до ,,самоубийството" им.Сами клаха,сами се заклаха. Тази партия е само за,,бой,революции,пищови и пушки" ,нищо качествено не произведе.

46

ognyanz

преди 6 години

Хайде всички гербери и пишман-рефорнатори с по един чук на Бузлуджа за да разрушат паметника. Иначе току виж БСП наистина го получи след като Бойко пак подаде оставка. Така ще се види кой наистина е демократ и защитник на евро-атлантическите ценности.

45

Анонимен

преди 6 години

Никой не им е пречил да си я поддържат.От тези 28 години -20 те си бяха на власт.Защо не си я Поддържаха.Гущеров,Гергов,Василев,Велчеви,Ветко Арабаджиев,Манджуков,Банев,Цеко Минев,БожковДионисиев,Райчев,Станишеви!!Р.Овч. и т.н.ит.н. имат пари не за поддръжка а за пет нови такива.Но важното е да се вдига безмислен и безумен шум.Ей това комуниста само вой и ,,класова ненавист" търси ,а своите ОГРОМНИ грехове не вижда.Аман от такива като Нинова.

44

феро

преди 6 години

45 години социализъм и 30 години ,,демокрация" - почти се изравниха. Разлика.....предишните поне не се оплакваха от царско време, а сега - предишните са им виновни . А т.н. ,,комунисти" имащи власт , се възползваха от благата на времето, но не бяха възможни законните кражби както е сега.Помията която се лее сега от ВСИЧКИ партии е за заблуда на гласоподавателите.За по голяма икономическа облага , всеки продава всеки !