83

Активист на БКП

преди 6 години

До До 81-ДинкоАбе то и Партийният дом и НДК не са на световно ниво ,но ги ползвате за офиси ,защото са на жълтите павета....

82

До 81-Динко

преди 6 години

Динко,Динко още има такива заблудени овце като теб.Когато се свършите ,тогава ще тръгне България напред,защото я дърпате назад с безумието си.Няма СИВ-няма измислена и тромава икономика. Тръгнахме пак от нула след тези загубени 45 години.Кое беше на световно или европейско ниво -Правец,Кремиковци,Радомир,Девня,Панега,Куклен ,все съсипана природа и нерентабилна икономика с допотопната руска техника. Социализма е недоносче,каза го Т.Живков,когато всичко рухваше и само се разпадна.

81

Пенсионер

преди 6 години

До ДинкоСамо формен *** може да твърди това, което сте написали, неуважаеми Динко!

80

Пенсионер

преди 6 години

До Анонимен 78БСП=НЕКРОФИЛИЯ!

79

Пенсионер

преди 6 години

До ДинкоСамо формен *** може да твърди това, което сте написали, неуважаеми Динко!

78

Сульо

преди 6 години

Питайте Бакърджиев, той ще даде идея какво да се открадне и после как да се взриви за да се заличи историята на България. Той има опит с мавзолея, с което обезсмърти името си.

77

Динко

преди 6 години

До Анонимен 80То през комунизма в България всичко построено като паметници, заводи, училища, пътища, войска и т.н. е с пари от джоба на руснака. Когато руснаците влизат с танковете в България отблъсквайки немските войски, България е била с пътища от павета, без ток, без големи заводи, тук там някой фаетон и другото каруци, беднотия, глад, болести, въшки. Съжалили на руснаците. А сега руските агенти плюят върху България, безинтересна им е-нито населението читаво, нито полезни природни ресурси.

76

Анонимен

преди 6 години

До ДинкоНе знаех, че чинията на Бузлуджа е руска. За бея колко са платили американските агенти? А руските агенти защи спят?

75

Динко

преди 6 години

Паметника е в такова състояние, че по-добре да се взриви и да се построй на ново.Американските агенти плащаха всичко руско да бъде унищожено .

74

Анонимен

преди 6 години

Нинова, не си вчерашна, не му ли знаеш номерата на тиквата че му се връзваш! Един ден едно, другия - друго!

73

Анонимен

преди 6 години

Паметникът на връх Бузлуджа е на държавна земя и е строен от всички нас,не само от комунисти-социалисти.Ще има да вземат,да е само на БСП.Живеем в свободен свят,със свободен пазар,никъде не дават даром ,нищо.

72

Гошо

преди 6 години

Цялата измама със санирането и кражбата на 2 милиарда от българите ми напомня на пирамидите които се развихриха в началото на прехода 90те години. намираш трима балъци, вземаш им парите и ги изпращаш на първия , тримата намират още по трима и така докато един премиер им каза истината и всичко рухна. Много хора се оказаха без пари. И в момента се случва същото. Всички се надяват за безплатно саниране, но след няколко години истината ще лъсне и ще разберем че трябва да връщаме на банките 16 милиарда.

71

Анонимен

преди 6 години

Искат Бузлиджа за да могат после да го продадат на някого. Комунистите са си такива. Усвояват държавни капитали и после ги продават и стават капиталисти. Като всички капиталисти, с които разполагаме в момента.

70

Анонимен

преди 6 години

Искат Бузлуджа за да го превърнат в щаб квартира на Позитанката Престъпна Групировка.

69

ай!

преди 6 години

Цоциалистите са свикнали да вземат и да не си плащат!За какви пари ще ни говори тука Бойко.

68

Анонимен

преди 6 години

БЕЗСРАМИЕ! На лобното място на Хаджи Димитър някакви *** *** да си правят перверзни сборища. Няма такава държава! Какви българи сме ако позволяваме една престъпна шайка да скверни това свято за нормалните хора място. Всяка година тъплпи *** животни да вършат гнусотии там. Ето затова България загива.

67

:-)

преди 6 години

И защо да е "ваш" или "наш"... Като ви е толкова на сърце намерете средства и го възстановете. Нали е за народа бе г-жо Нинова, остава нео-нацисти да си по.искат райхстага и бранденбургската врата. Като сте такива социалисти, да ви прехвърлим НОИ - хем по близко, хем по народо-заблудително.

66

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

65

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

64

Огнян П.

преди 6 години

До До Ognyanz Има си две доста конкретни причини да сме последни по доходи в ЕС. Първата е Лукановата, а втората е Виденовата зима. И двете дръпнаха доходите на българите поне с 20г. назад, гарнирано с ограбване спестяванията на народа в банките и извън тях. Третата, но не толкова важна е дивашката приватизация, извършена от И. Костов и сие.