55

Смешници

преди 6 години

Много са ми смешни тези, които плямпотят за частна собственост, но така и не са разбрали, че когато една частна собственост е отворена за публично ползване, правилата са съвсем други. По принцип всеки може да прави това, което може да прави и по улиците и парковете и не може да прави това, което не може да прави по общинските паркове и улици.

54

Do 53

преди 6 години

Нещо си се объркал - това за куцащите хора и другите е същината на цялото му писание. Ти искаш да се извадиш от него, другият също ще поиска (и с право) и какво ще остане от писаницата на този - едно голямо нищо, каквото си е и всъщност цялото му творение.

53

Вуте

преди 6 години

Какво точно искаше да каже автора на статията, нещо не разбрах. Много дрън- дрън, и накрая нищо. Нещо за тебешири ли ставаше въпрос?

52

Сокол 9

преди 6 години

Бизнес парка беше построен от Президент Росен Плевнелиев . Запомнете го това добре

51

Анонимен

преди 6 години

Като цяло съм съгласен с автора с изключение на дискриминационни пасаж за куцащите хора и с различни други увреждания.Аз самият куцам вследствие на претърпяна злополука и ще куцам до живот. Иначе съм на 34 години. Куцам вече 15-та година. Малко тъжно нали ...

50

Анонимен

преди 6 години

Ами преди да ни нападнат селянжърите в София имаше много паркове които се подържаха ежедневно и се разхождаха майки с бебешките колички. Става въпрос за преди 1989 г.! Времето на така нареченият тоталитаризъм който много мразехте и искахте да живеете като западняците! Ами докараха ви слободата и демоникрацията и станахте по зле от Африканците. Това което е описано в статията го имахте. И паркове и тротоарни плочки които не хлопаха и евтин транспорт и работа и ниски цени но не ви харесваше Нали?

49

Анонимен

преди 6 години

абе къв е тоя пост, бе програмистче..много думи, а смисъм никакъв.ако и програмите са ти такива, оплетени и безмсислени, сигурно постоянно забиват.няма да се учудя, ако работиш в майкрософт,сигурно по цял ден се опитваш да си оправиш синия екран с надпис - fatal error !

48

Анонимен

преди 6 години

Ами какви деца да възпитат кърмачките от мола, след като самите тях никой не ги е възпитал. Това вече са поколението на така наречените деца на демокрацията, но вече в ролята на родители. За съжаление нищо добро не ни чака занапред. И по-зле ще става.

47

Анонимен

преди 6 години

Демографският облик на Бизнес парка също не прилича много на българския. По улиците ходят относително млади хора повечето между средата на 20-те и средата на 40-те си години. Не се тътрят, не куцат, не са болестно дебели. Имат будни погледи и говорят със сложни изречения, имат и необходимия брой зъби в устите си.Мда, сложните им изречения ги изричат, защото само за комп игри говорят и останалите негеймъри не ги разбират, нормално! А да кажа на младежа, че всъщност доста дебелички има там!

46

До не знаещите -

преди 6 години

инвеститора на т.н. Бизнес парк, а именно Линднер на бившия президент фирмата, е получил безвъзмезно няколко декара от общата площ за да постои и парк около сградите за обществено ползване със свободен достъп. Така, че стига само пари са ви в главите, частна собственност и пр. как все децата ви пречат.

45

df

преди 6 години

Бла бла бла

44

Анонимен

преди 6 години

до 44 Ми дай да видим тогава как детето ти ще започне да драска с тебешир плочките пред президентството пред погледа на гвардейците- нали е открито там? Що се излагаш? Или си толкова маллоумен?

43

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Номер 42, разликата между рисуване на открито и рисуване по стол е като разликата между стол и електрически стол.Не се излагай

42

До 13 Men

преди 6 години

Добре де, знаем вече, че имаш комплекси на тема София. Дишай дълбоко и се успокой, че вече пяна започна да ти излиза от устата. В София живеят хора, както във всеки друг български град. Разликите идват от това, че София е голям град и както във всеки друг такъв град по света, живота е малко по-забързан, по-неспокоен и т.н. Младост беше отличен квартал за живеене и все още е, само при новото строителство, вкл. и на този Бизнеспарк,не се съобразиха с възможностите на бул.Малинов (бивш Л.Живкова).

41

Анонимен

преди 6 години

до 26 До Блокиран в Дневник, охранителите е трябвало просто да помолят жената да каже на децата си да не драскат по алеята повече иначе ще я помолят да си тръгне. Така и така вече децата са нарисували нещо на алеята, а с изгонването им няма тази рисунка да се изтрие от само себе си, нали? А иначе аз да те питам ако имаш твое заведение, а имаш столове и маси за обществено ползване, ако видиш деца да драскат по тия столове и маси няма ли да имаш нищо против? М?

40

Анонимен

преди 6 години

И после защо младежите драслкали разни неща по стените на къщите и седалките на автобуса. Просто са научени, че на обществено място всичко може.

39

До 24

преди 6 години

Камбаните са точно на 1км от Бизнес парка, нищо че се пресича една пешеходна пътека. И може да е си наясно но уикендите там е пълно с деца.

38

Анонимен

преди 6 години

"Камбаните" са на една пешеходна пътека от бизнес парка.Пешеходна пътека през околомръсното, където състезателите летят с 200. Поне един подлез да имаше.

37

Демократ

преди 6 години

При демокрацията частната собсвеност е неприкосновена, капитализма и демокрацията са най-съвършените системи, никой не е измислил по добра система. А тая да си построи сма бизнес парк и да пусне детето си там да цапа, а не в частната собственост на други, но явно е от неудачниците, които са некадърни да придобият частна собственост и само се оплакват.

36

*

преди 6 години

Когато на едно л***йно му кажат, че е л***йно то не бива да се сърди. Цялата държава е *** и тук-таме има малки островчета на свежест. Един познат от (който работи в сферата на туризма) беше казал, че когато туристите кацнат на летище София трябва да ги поставят в автобуси с тъмни стъкла и едва когато ги заведат в Боровец или Албена или Рилски манастир трябва да им позволяват да надзърнат през прозорците.Цялата държава вони! По-гадното е, че свикваме с вонята и дори започва да ни харесва.