95

Младост е номер 1 ;)

преди 6 години

Бе Боже.. Аман от такива "дребни душици" като автора на тази нищо и никаква си "статия". Да, майката може и да е направила от мухата слон, но и охраната не е имала правилния подход в случая (все пак трябва ли детето да става свидетел на такава глупост, ама кой мисли за децата в днешно време?) А и в крайна сметка, не става дума за перманентен маркер или спрей.. а просто за един цветен тебешир.. голям праз!п.п. През 90-те всичко живо правеше такива "шедьоври" в градинката пред блока.

94

До авторът!

преди 6 години

Г-н Антонов, ще ме прощавате, ама *** сте ВИЕ, избягала от селската къща на мама и тате от провинцията, дошъл в един от най-хубавите и спокойни квартали в София и направил го ***! :))

93

Маги

преди 6 години

Нямам против мненията на автора, само едно ме издразни... "Демографският облик на Бизнес парка също не прилича много на българския. По улиците ходят относително млади хора повечето между средата на 20-те и средата на 40-те си години. Не се тътрят, не куцат, не са болестно дебели." ... Прозвуча ми така сякаш хората са виновни, че имат болести, че куцат... Не говорете така, не е справедливо. Сякаш става въпрос за ***. А това са хора, работили за Б-я и които се третират като "излишни"...

92

АйТи

преди 6 години

Младо айти в бизнес парка съм. Половината ми колеги не умеят да разсъждават. Влече ги еврогейщина и шумът на парите. Род и Родина над всичко!

91

Анонимен

преди 6 години

аре пишете и за оная певица с алтернативната музика и алтернативната физика! нема ли други теми! сноби!

90

Теди

преди 6 години

Не е кой знае какво ,че детето е рисувало с тебешир. Въпросът е да се пази чисто. Майчето не плаща за поддръжката нали. Ако плащаше друга песен щеше да пее.

89

Ханибал

преди 6 години

На тая Бела по физиономията ѝ личи че е пр.оста ,недо.клатена па.ча която си мисли че видите ли на мене всичко ми е позволено,щото съм бг мама разбираш ли. Не е виновно детето ,че е рисувало,децата затова са деца,да правят бели. Журналката трябва да знае кога и какво да им позволи. Ама без гънки в главата няма как да знае!

88

леле

преди 6 години

Красив и подреден свят със здрави некуцащи озъбени и платежоспособни юпита ! Плащаш - мърдаш ! Не плащаш - мреш !

87

за 89 -ти

преди 6 години

"...хм, виж ти , детската рисунка се оказа враг на човешката цивилизация.." Добре, че има хора, които разсъждават като теб ! Иначе ще ни залеят отворковци гледащи код по цял ден и живеещи в фалшивия свят на парите !

86

Анонимен

преди 6 години

Мъжът и няма ли пари да и купи едно имение с малко паркче, за да може надареното им детенце да шари с тебеширите?

85

Анонимен

преди 6 години

хм, виж ти , детската рисунка се оказа враг на човешката цивилизация, още повече, че някой е ПЛАТИЛ, това вече не е за подценяване.Е не е нужно да съм делфийския оракул за да предскажа на въпросният млад, умен здрав и със сигурност красив човек, че ще трябва КАТО ОСТАРЕЕ, ПОЧНЕ ДА КУЦА И НАДЕБЕЛЕЕ, ДА СИ ПЛАТИ!! на някой безсърдечен като него, да му сменя *** и да му носи вода.Така става, когато детските рисунки ви нарушават хармония и ви вредят на бизнеса.Това ми съсипа деня...

84

Много точно е писал

преди 6 години

някой по-долу - хитруши искат да ползват нещо, за което друг плаща.Поддържането на такава чиста и красива среда струва пари. И ако ги няма безкомпромисните охранители, много скоро тази площ ще заприлича на кварталните градинки - разхвърляни ***, спринцовки, смачкана зеленина и счупени пейки.Но повечето бг-женички са свикнали всеки като по задължение да изпада в телешки възторг от чедата им и да поощрява техните капризи, дори когато а..кат по средата на някоя алея, а хората ги заобикалят.

83

Анонимен

преди 6 години

Ми че нали официално се позволи на графитоманите да графитосват електрически табла и трафопости, което си е живо мало умие.Вместо светкавичка за високо напрежение - буболечки, цветенца, калинки...После защо *** се изпържи!То отишло да си лови калинки в трафопоста.

82

Анонимен

преди 6 години

Е какво толкова, напротив в тази бизнес среда, детските рисунки може само да са с положителна енергия. Следващият дъжд ще измие всичко. Ами тогава с пропуски да се влиза, само ако работиш или имаш среща там. Голяма драма стана една рисунка.

81

Анонимен

преди 6 години

Платил, плати,л платил...всички аргументи се въртят около това..Дееева, а на кого трябва да платя, че дишам същият въздух като собствениците на Бизнес парка? Тя Земята техна ли е? Детската рисунка ви пречи,(((

80

анонимен

преди 6 години

Факт е, че повечето от днешните родители не възпитават децата си. Много жалко е, че дори не осъзнават каква голяма грешка правят. А още по-жалко е, че това е бъдещето на България.

79

Анонимен

преди 6 години

Не се тътрят, не куцат, не са болестно дебели===========без коментар....(

78

Анонимен

преди 6 години

Поредната бг мама, която направила 2 декара дупара и с всеки един ден пърдейки вкъщи й се увеличава самочувствието и мързела..понеже 90% от тия *** не се връщат на работа 4-5 години след раждане. Като има пррости мъжленца да ги изхранват що да бързат.

77

да живей бг-мамката

преди 6 години

Виждаш дете да драска където не трябва обаче го поощрила мамка му ... Виждаш младеж да драска графити по стени и превозни срадства ама вече е свикнал от дете че мамка му го поощрява.... Виждаш как младежи хвърят ***, чупят пейки и спирки, бият някого заради фланелката която носел и т.н. .... А после си приказваме че в чужбина било различно .... АМА В ЧУЖБИНА БГ-МАМКИТЕ ЩЕ ПЛАЩАТ ГЛОБИ И ОТИВАТ НА СЪД АКО ДЕЦАТА ИМ ВЪРШАТ ЗОЛУМИ

76

Анонимен

преди 6 години

Това е големия проблем, че тази майка не осъзнава простотията си. Напротив- тя си мисли, че напълно нормално е да се драска с тебешир в един такъв парк. А реакцията на охранителите е същата като нейната- ганьовска. А е можело само да я помолят да каже на децата си да спрат да драскат или ще се наложи да си тръгнат.