352

Анонимен

преди 6 години

Капров да бъде обявен за персона нон грата !

351

От ПЛИска С уважение

преди 6 години

БЪлгарския ХАН нарежда да се създаде нова ЦАрска Азбука. От ХАнството са изгонени всички чужди шпиони вкл византииски свещеници.В Охридско са обучени тайно няколко хиляди БЪлгарчета . С тяхна помощ е обезпечена охрана на БЪлгаро славянската вече държава от нагли чужди шпиони и диверсанти.След като СИмеон получава от своя приятел РОман пред портите на Цариград титлата кесарЗапочва Златен Век за БЪлгария от Хърватия до река ДОн..

350

demograph

преди 6 години

Редно е на Карпов да му се посочи пътя за Истанбул - днешна Бизантия.

349

Тошеца

преди 6 години

... и не само са били учени, завършили (а Кирил Философ е и преподавал в нея) Магнаурската школа, а и са били от висш аристократичен произход, баща им е бил управител на Солун. А по майка, както казах, самите исторически източници казват, че е българка. Даже наскоро добре известния руски генерал Решетников, който е историк по образование, сам го каза това по телевизия "Царьград". Така, че не слушайте какво ви казват разни македонисти и сърбомани... Имаме велика история, затова са тези нападки.

348

до 408

преди 6 години

Като Карпов е леганда и познат в цял свят ,не е лошо да вземе да се образова,защото става за смях.

347

От Солун БЪлгари

преди 6 години

Много интересен е паметника на майка БЪлгария до събора Света София в Киев.ХАнство БЪлгария не допуска на своя територия Кирил И методии тръгнали да покоряват славяните като важни византииски пратеници.След смърта на двамата обаче родните им земи влизат в състава на Велико ни ХАнство.България се слави и досега като БЕЗ ДАНЪЧНА територия.Носената от техните ученици ГЛАГОЛИца доказано е увреждала съзнанието на ученици принудени да я рисуват и четат.

346

Анонимен

преди 6 години

Нашите деца ще латинизират писмеността.Няма лабово.Нашето поколение най много следващото ще устискат.Кирилицата е последната желязна завеса пред нас към света.На мнозина няма да им хареса,но просто няма няма как.Ние горе долу сме си хванали пътя...

345

Анонимен

преди 6 години

"Анатолий Карпов е легенда, позната в целия свят.Питам се тоя Тиквата кой беше?"Не знам кой наричаш "тиквaта". Иначе браво на Борисов, защитава българските интереси пред Русия и антибългарина Карпов.

344

Карпов

преди 6 години

Ми не трябваше да пия лосиона от хотела преди интервюто. Следващият път ще го пия след това.

343

Анонимен

преди 6 години

Сидеров е троянски кон на Путин. Борисов трябва да разбира това. Кирилицата беше създадена като обединяващ фактор в новата държавна формация на балканите, съдадена от протобългарите и славяните. Нито Византия нито Европа са успели да унищожат този обединение.

342

Анонимен

преди 6 години

Прости бълари, разбрахте ли че няма никаква кирилица има византийница и македоница. Следващият руски нахалник дошъл да осквернява Бълария ще твърди че има само русначица.

341

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 408Което не му пречи да е враг на България.

340

Анонимен

преди 6 години

Айде стига с тези глупости, че руснаците ни били освободили от турско робство! Такова нещо НЯМА! Руснаците са действали само и единствено следвайки собствените си интереси (не зачитайки българските такива) като тяхната цел е била заграбването на вече заграбени територии от Османската империя! Замяната на едно робство с друго не е никакво освобождение! Близо 50 годишно комунистическо/руско/болшевишко робство е в било пъти по-тежко и вредно за България, отколкото 600 години турско робство! Факт!

339

боклуци

преди 6 години

До Stefkaвсякъде другаде, но не и в българия!!!

338

Анонимен

преди 6 години

невежите управляващи искат да бутнат полуразрушеният паметник пред ндк

337

Анонимен

преди 6 години

До ЦИТИРАМ .386.....Ако някой се смята че не е българин само заради това че дедите му са живели 500 год в османска империя и 200 год във византийска, то аз се чувствам истински Българин независимо от цитати на чужди вражески автори не един път яли бой от българите.

336

Анонимен

преди 6 години

Типично великоруско поведение. Вместо отлагане на срещата с Карпов, трябваше да бъде изгонен от България както на времето глупакът Жириновски беше изгонен от Иван Костов и да му бъде забранено да стъпва в Европейския Съюз. Това най-добре лекува великоруският шовинизъм от който са болни 86% от руснаците включая и дребноразмерния им вожд.

335

МАТ с пешката

преди 6 години

абе Садат преговаря с тези дето му избиха толкоз много челядабе наследниците на Хитлеф преговарят с руснаците дето му навреха пикальото у акал*отоабе американците с жиетнамцитекубинците с американцитетуците с арменците...а нашиту Тиква нема смелост да застане зад един диказан и бивш шахматен шампион да си направят по снимка и айде кой от къде е!Тивету нал е чело книгата Пипонду а углавен герой Кратунту било имало спец диплоМАТически подходда ама МАТ-о му го изврте Анатолий

334

Анонимен

преди 6 години

Това е реалната руска политика към България - фалшифициране на историята и финансови измами и източване на икономиката ни.

333

До N 393

преди 6 години

Писано и казано е , че св. Климент Охридски създава кирилицата в Преславската Книжовна Школа !!!!!