12

:) :)

преди 6 години

"Днешната кирилица е дошла в Русия от Балканите. Трябва да направим отделно предаване за историята, тогава България е имала големи териотирии, днес е по-малка страна", обясни още руснакът." и кое не е вярно.

11

Анонимен

преди 6 години

Интересно защо не се дърпа така и на ЕС да отказва срещи,че ни налагат квоти за "горките мигранти" или заради двете скорости!?То заради вашата "национално отговорна" политика скоро и България няма да я има и тогава ще е без значение,че кирилицата е българска!

10

Анонимен

преди 6 години

Браво! Точно така. Да отидеш на гости и да обиждаш домакините. Това само руска *** може да го направи.

9

Анонимен

преди 6 години

До 10 точно обратното

8

Анонимен

преди 6 години

Руснаците тъй или иначе могат да си пишат както искат. Hикой не може да ги зaдлжи да признават нещо и какво ако преминат на латиница само ще спечелят.

7

Обединени Патриоти

преди 6 години

Ние сме много глупав и неблагодарен народ. Реално на Русия дължим единствената си държава в историята, без Русия още щяхме да бъдем клани от турците. Но много бързо забравихме този факт и сега се репчим на нашите благодетели за дреболии и глупости. Спокойно можем да простим на Русия тези дребни недоразумения.

6

сминдух енд чесън

преди 6 години

Аз съм неизвестен шампион по ,,Не се сърди човече".Президента Путин е длъжен да ми обърне внимание и някаква награда по избор.

5

Анонимен

преди 6 години

Дрмеме ми на у*** какво е казала Москва. Колкото повече глупости говорят по наш адрес толкова повече подкрепа ще губят, а мен това ме радва.

4

бай иван

преди 6 години

Кирилицата нали беше написана от Ленин ?!?

3

Анонимен

преди 6 години

*** продължават да се излагат.Браво на Борисов !

2

еха

преди 6 години

браво на тиквата, веднъж да има позиция в подкрепа на България и да я отстоява

1

Българин-Патриот

преди 6 години

най-добре е веднага да обявим руския посланик за персона нон-грата и да си отзовем Българската мисия от москва. Писна ми да сме задунайска губерния за впияндурчените ***!