43

Анонимен

преди 6 години

до 50 А, бе идиоте, българинът е гражданин на европейския съюз и може да си живее и работи без проблеми където и да е в Европа за разлика от тия *** от близкия изток. Усещаш ли разликата?

42

Циник до 50

преди 6 години

Българите не Е мигрират! Те Мигрират! Има тънка , но съществена разлика! Българите са членове на този прогнил съюз, И ИМАТ ПРАВОТО ДА РАБОТЯТ, И ЖИВЕЯТ В НЕГО! ПЛАЩАТ МИЛИАРДИ ЧЛЕНСКИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ...НЕ МАЧКАТ ХОРА ПО КОЛЕДНИТЕ БАЗАРИ...И ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ НА ДЪРЖАВИТЕ В КОИТО РАБОТЯТ!

41

Циник до 49

преди 6 години

Какво ще ни обясняваш бе хайван? Я виж кога се е създала една Германия като държава!Когато България е имала златен век - в Германия всеки свинар е бучвал знаме...и се е писал за херцог на най-близкото село!Или да цитирам др, Димитров на Лайпцигския процес - немския крал говорил на немски само с конете си - срамувал се е от варварското си минало .Обяснявай на козите си - овчар!

40

Анонимен

преди 6 години

Бай ***....Аз като бягам на вънка трябва да ме приемат ... Друг като бяга ... не е добре дошъл.Ти кой си да решаваш в чужди държави ? Имаш си тука държава ...И я виждаме на какво положение е ...Сега ще кажеш ТЕ политиците ...Ама те политиците са българи. ..дошли от кварталите и селата, като тебе. Не от космоса?Ако бяхте толкова умни вашето поколение , колкото се правите тук....Сега държавата нямаше да е най-бедната в ЕС и да бягате на запад ...И да си давате глуповатото мнение.

39

Професор

преди 6 години

И ние трябва да протестираме. Жените са много но мъжете не достигат. Трябват ни поне половин милион младежи от Афганистан да облагородят генома ни.

38

Анонимен

преди 6 години

Активно, платено мероприятие на кукловодите, защото схемата взе нещо да зацикля, и жертвената Европа да се усеща.Протестът е искрен колкото честната дума на някой ром.

37

Анонимен

преди 6 години

Мадрид каза все едно: Искаме още терористи! Малко са ни тия тук.

36

Анонимен

преди 6 години

Сега ще ви обесня селски момченца. Когато вашите дядовци и пра пра дядовци са спали и са говорили , като вас против големите империи....те са създавали и градили. Вие сега отивате на готово там ...Къде плюете до преди минути. Защо ходите там нали са с кофти разбирания за имигранти ? Вие какви сте същите имигранти ? Може да плащаш Данъци ама ти плащат Те заплата, Не ти на тях. Плащат ти с ТЕХНИТЕ пари създадени с мисъл и важни решения.

35

яснооо

преди 6 години

,,Протестът беше организиран от неправителствени организации,''-това обяснява всичко. Липсва информация обаче КОЙ ФИНАНСИРА тези неправителствени организации. Както се казва-следвай парите

34

Анонимен

преди 6 години

Много от сирийците конкретно, са качествени люде, христиени, с професии, защо да не идват и да се сливат с нас?Или сигурно повечето българи не сме пълен шит и бклук?

33

Анонимен

преди 6 години

като гледам снимките те половината със забрадки а другата половина чистокръвни римляни като нашите , даже на втората снимка му се виждат само устните но то ми е достатъчно да разбера че не е испанец

32

Циник до 37

преди 6 години

Нискочелите мекотели, които те обиждат...преливат от злоба , завист , и чиста пр остащина....вчера в подобна тема - изтриха над 20 мои коментара - по същата проблематика!В този карикатурен сайт истина - не се толерира!

31

Анонимен

преди 6 години

Гледам на снимките че има и бели хора с интелигентни физиономии и се чудя аз ли съм луд или ...?

30

!!!

преди 6 години

вън бежанците от България !!тук са нежелани това са терористи !!!

29

Циник

преди 6 години

Предния ми пост е до участника в прайда с коментар 35

28

:-):-):-)

преди 6 години

да го духат всички Н'ПО-таизхвьрлихме со'росоидите на *** едно голямо браво на президента Радев, който не се съобразява с тия па'разити и ги прави луди:-):-)това е само началото в България ги чака "Унгария" !!!ще изхвърлим от родината си ск'апаните неправителствени организации, които са врагове на България

27

Анонимен

преди 6 години

до 33 Кои наши роднини отишли да бачкат в западна Европа живеят на гърба на тамошното население, бе ***? Напротив, заплащат им като на втора ръка хора за същата работа, която свършва и техен съгражданин. Даже са облагодетелствани от нашия труд.

26

Анонимен

преди 6 години

"Твойте приятели , роднини и познати които бягат на запад да живеят на гърба на същите тея държави" Как точно паразитираме? На съпруга ми заплата му е 8800 бруто, около 6000 чисто, тези пари пак в тяхната държава отиват, ддс, социални, бензин. Децата ходят в частно училище, имаме частна здравна застраховка, плащаме ипотека, която се покрива с цялата моя заплата. Как точно паразитираме..повечето българи които познавам дават на държавата,а не влачат от нея за разлика от тъмните

25

Анонимен

преди 6 години

И аз съм ЗА заселване на бежанци, и колкото повече, по-добре.Стига да работят, да се иртегрират...

24

Анонимен

преди 6 години

до 33 Одеса, за к'во да се връща бай ти Франко? Перес добре се справя с подкупването на съдии.