63

Анонимен

преди 6 години

Ти ако живееше в Германия и си имигрант ...никога нямаше да говориш така :)) Щеше да си попил до сега малко акъл и да си по смирен . Явно си много ограничен.

62

Анонимен

преди 6 години

Или са платени или не могат да разсъждават трезво.

61

Валентин

преди 6 години

И каква е новината: 1000 платени имигранта, протестират за внасянето на още търтеи. Очаквам това да е водеща новина за лъжепресата. Като гледам коментите и тук има един двама дето повтарят опорни точки: харесваш пришълци - значи си млад, красив и успешен; не харесваш - значи си грозен българин, търкащ кенефите на запад. Жалки напъни на плиткоумници...

60

Анонимен

преди 6 години

***, тоя не може да е българин. По-скоро ми бие на потурчен ***!

59

Анонимен

преди 6 години

*** всеки знае разликата. Въпроса е че ти определяш децата си като имигранти , а сирийците като мигранти. Ама кой беше ти?Един *** от крайния квартал ...цял живот ходещи с 2 лв в джоба и издаващ присъди на хора бягащи от война в един сайт. Нищо повече.

58

Циник до 71

преди 6 години

Нали и аз това казвам бе ***!

57

Анонимен

преди 6 години

До 66Твоето статукво умря 89. Отдавна не си в играта.

56

Анонимен

преди 6 години

СНИМКА 4!! :D ЕДНА ИСПАНКА И 10 МУЛАТА ;D ТО Е ЯСНО, ЧЕ МУЛАТИТЕ ЩЕ ИСКАТ ОЩЕ МУЛАТИ!!!ТЪЙ, ЧЕ ТОЗИ ПРОТЕСТ НЕ СТАВА ;D

55

Анонимен

преди 6 години

Ами да им пратим и нашите вечно недоволни шведи. То и без това по-голямата част от Андалусия е населена с представители на същия етнос.

54

Анонимен

преди 6 години

До *** Ти няма какво да ми обесняваш за историята ...Никой не се храни от златния ти век. Гледай си там пенсията , която си създал в твоя век и това е. Явно не си ходил в Германия да видиш каква история има ...Да разбереш че и тогава си бил Никой и сега си никой.

53

Циник до Додо

преди 6 години

Пегида, и AFD събират по над 15 000 , но за тях няма "репортажи", няма журналистически анализ за събралите ги "причини" - те биват заклеймявани като неонацисти, макарче в редовете им има инженери, лекари, архитекти!Никой не показва плакатите им - на които пише:"Кой доведе убийците на нашите деца???!!!"И този кирлив сайт е от политкоректните!Трият се поголовно коментари на несъгласни със статуквото!

52

Анонимен

преди 6 години

Ааааааакаа браво ...почвате да поумнявате. Първите постове плюете Европа и решенията им ...после вече Българина бил европеец в съюза, не бил имигрант :)) Мишлета малко ви е акъла ..За това не си го показвайте много . Бачкайте си тихо там и не се бъркайте в политики , които очевидно не разбирате.Никва разлика няма между вас и вашите избягали жени и имигрантите от цял свят. Всеки бяга към хубавото това е.

51

Додо

преди 6 години

Толкоз информация от Fake News и разпространителите му! Сигурен съм, че тази платена и жалка гротеска, наричана "протест" ще бъде на първите страници и в първите секунди на новините на всичките подкастове и слугинажи на Fake News и аутлетите му! (Като Нова Тв, БиТиВи, и т.н.)!!! Обаче, ЕСТЕСТВЕНО, нито думица няма за огромните шествия и манифестации в Чехия и Полша, против насилствената Ислямизация на Европа, налагана от сатанистите в Брюксел! Типична левичарска ислямофашистка демагогия! Отврат!

50

Циник до 60

преди 6 години

Sea Watch - това са *** , които "неправителствено" спасяват макаците пред либийския бряг! Пита се кой ги финансира?Отговорете си сами!

49

Анонимен

преди 6 години

до е?Е, няма да ги разположи по села и паланки я, или на гара Керемида. Откри Хамерика

48

е?

преди 6 години

Интересното е че се протестира само в столицата а встраната не ? ,Много ми напомня платените протести срещу орешарски . Схемата е една и съща , Сорос е базирал платените си НПО протестъри и *** в столиците

47

Циник до 57

преди 6 години

В Италия броят на кюмюрените е около 1 000 000 вече! Скоро ще ни пратят и на нас!Бат Бойко се е договорил с Амуджа Мурксул...да имаме - от тъмносиньо, през виолетово, до антрацит!Демек - "цветна революция"!

46

до 47

преди 6 години

Не става въпрос за сирийци-бежанци, а за нелегални африканци и араби

45

Циник до 54

преди 6 години

Не..не я усеща! Той е поредният ***!

44

Анонимен

преди 6 години

Спасете бежанците, преди да се превърнат в такива! Спасете ги в родните им страни!