23

до 31

преди 6 години

Даже не си го и поканил, смилил си се да си отвориш вратата, че ти е дожаляло...а то...кокарача

22

Анонимен

преди 6 години

До 26Както виждаш си ги прибират и все им е тая за твоето мнение от село България. Твой те приятели , роднини и познати които бягат на запад да живеят на гърба на същите тея държави ....Не са по различни. В техните очи са мангаалии от източна Европа. КомплексиранИ и леко глуповати.

21

ODESSA

преди 6 години

Ако се върне генерал Франко?

20

Анонимен

преди 6 години

Например поканиш някой на гости. Постои ден-два, и докара цялата си рода, защото му харесало. И то без да те пита. А после ще те кара да си подредиш дома си по неговите предпочитания. И ще ядеш това, което той харесва. Ами ето това е ситуацията в Европа.

19

Анонимен

преди 6 години

България е толкова обезлюдена и пуста.Трябва да приемаме бежанци, и семействата си да водят, и за моми да се женят, и деца да имат.Само така ще спасим прокженият си ген.

18

Анонимен

преди 6 години

Сега това либерализмът се проповядва в училищата. Църквата и тя си играя козовете със съзнанието на децата там от най-ранна възраст. Същото като русофилията в главата на нашите пенсионери. Това избиване от тези глави няма как да се случи. Там е, заковено..те реално са толкова промити, че утре и за масово изнасилване може да стачкуват, и безплатно го правят..армия от промити мозъци...

17

АТАКИСТ

преди 6 години

Да вървим към Обединена Омангалчена Европа! Нали, сорроси?

16

Неграмотност

преди 6 години

Коя цифра не е достигната? 0,1,2,3,4,5,6,7,8 или 9?

15

Анонимен

преди 6 години

Е такава идиотия не съм си представял в западна Европа! Без коментар!

14

Анонимен

преди 6 години

За това са големи страни и бивши империи. Умеят да уважават преди да бият. Тук по нашите ширини сме малки...Много малки..Много хора го казват в този форум. Ще станем големи, когато всички вие дребните не сте на този свят и бъди те заместени с умни и уважаващи хора.

13

Анонимен

преди 6 години

само прочетете от кого е организиран протеста и другото не го четете , аз четох до него ред само

12

Анонимен

преди 6 години

То пък от Испания да се оплакват дето е пълна с всякакви. Даже латинотата за две години и гражданство могат да вземат. Пълно с мароканци и какви ли не..Дайте една по-читава снимка да видим протестиращите - връзсмугли ми се струват. Не мога да разбера, как може разни непоканени дето си си отворил портата и се ги пуснал в дома си, протестират за още подобни да приемеш...с какво право....

11

Анонимен

преди 6 години

Абе тия техните "умни и красиви" протестъри съвсем са се изродили като гледам снимките.

10

Анонимен

преди 6 години

Ха, що тези соростии не протестират в Москва? Ще получат незабравими и незаличими спомени.И май така трябва, иначе няма да слязат от главите ни.

9

шматка

преди 6 години

Защо правителствата на евр.държави нямат куража да забранят всички тези "неправителствени" организации които открито се месят във вътр. политика .Кое ги плаши.

8

Циник

преди 6 години

Да се чете :"Шепа алаходупци - настояват за прием на бежанци"

7

Татяна Дончев

преди 6 години

"Никое човешко същество не е незаконно", скандираха протестиращите, които шестваха в горещината в центъра на испанската столица.Дори и тези, които са самовзривяват на пазарите и в метрото. И те са законни.

6

Анонимен

преди 6 години

Подкрепям.Призовавам нашите власти да качат на самолети всичко арабско дето се размотава в София и страната и да им ги прати на испанците да се успокоят.

5

Анонимен

преди 6 години

Като си ги приемат и напълнят тази хубава страна с брадатковците, да си купуват меченца и писъмца със сърчица, да учат песнички и да свикват, че ще изпращат в Отвъдното християни, абсолютно невинни и добронамерени. Да се учат да се хващат за ръце и правят маршове под наслов, "Единни сме", "Никой не може да ни уплаши", "Ние ще победим". Смешници на които е платено с много пари от муслимски организации.

4

Анонимен

преди 6 години

Имате грешка. Протестът не е "организиран" а "финансиран" от Амнестито ...