309

Анонимен

преди 6 години

Русофилите имат пяна по устата. Усещат, че края на Рашка е близо. И какво ще направи Путин I Маленкий? Ще нареди на Кузя да прави десант в Ню Йорк ли? Путин е голям мъж пред малките и беззащитни страни, но когато турците му свалиха самальота се покри. Що така бе друзя?

308

Анонимен

преди 6 години

До До Освободим Русия................Като се замисля нищо нямат българите.............Ти руснак ли си? Или руски слуга, който се мисли за руснак?

307

Анонимен

преди 6 години

До РУСИЯ Е КОЧИНАРусофилите не ги интересува как живеят мужиците. Тях ги интересува бащицата Путин да се прави на мъж на Запада.

306

До Освободим Русия

преди 6 години

Какво ще освободиш като нямаш армия. Нямаш флот, авиация, ракети.Като се замисля нищо нямат българите.То вие себе си не може да освободите, какво остава за Русия.На гол корем чифте пищофи!Ще освобождавате, с китки и стихчета ще освобождавате.Смешковци!!!

305

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е и ние да освободим Русия поне веднъж. За да им натякваме 150 години, че сме ги освободили и трябва да пълзят в краката ни от благодарност. Да ги накараме да ни издигнат паметници, да направят Федерално движение "Българофили", което всяка година да се събира край Каспийско море и да говори против Русия и за присъединяване към България. Да пишат по форумите "Да живей България" и да си мечтаят как ще посрещат отново с цветя славната българска армия на Червения площад.

304

Ха, Германия

преди 6 години

Германците да благодарят на Русия, че й опрости милиарди репарации.Руснаците стигнаха до Берлин, факт. Благодарете на руснаците, че падна стената, подариха ви свободата. Къде е златния резерв на Германия в момента? В САЩ разбира се, и никога няма да й го върнат.След няколко години германците ще бягат от Германия, те вече бягат в скандинавските държави - висококвалифицираните, защото мюсюлманите бавно и сигурно превземат Европа.Предпочитам християнска Русия, пред мюсюлманска Германия - факт!

303

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен..............Дори пътят на Съветската армия към Берлин не е бил през Дрезден........Прочети, че бомбардировките над Източна Германия са били съгласувани с руското Главнокомандване, пък тогава пиши глупости.

302

Как говорят руские..

преди 6 години

Хорошо где нам нет !

301

do 598

преди 6 години

Глупости съгласувано... Британците сами казват , че е било показателна акция " "show the Russians when they arrive [at Dresden] what [the British] Bomber Command can do."Къде я четете тази история на Втората Световна Война , в американското посолство ли ги раздават тези новите истории?

300

Русия в изолация

преди 6 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже.

299

Анонимен

преди 6 години

Коментарите доказват, че по-големми *** и национални предатели от русофилите няма. Като не ви харесва ЕС какво правите тук? Отивайте в Руский мир и се редете пред цистерните за квас и се наливайте с тройной.

298

Анонимен

преди 6 години

Русофилията е израз на национален комплекс за малоценност, старателно култивиран и подхранван от руснаците и от петата им колона. Никъде по света няма такова явление, като организираната русофилия, чието кредо е:" *** на руски *** е върховна проява на патриотизъм."

297

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен............Дрезден е било ясно, че попада в територията за Сталин и съответно са решили да го изравнят със земята.................Бомбардировките над Дрезден са съгласувани с руснаците, отворко!

296

Анонимен

преди 6 години

До до К.М.Т.........Защото играта срещу Русия се играе и срещу Китай............Китай е съвсем друго нещо. Не намесвайте Китай в игричките на джуджето срещу САЩ, китайците никога няма да пожертват икономически интерес от 550 милиарда долара срещу 60 милиарда. първата цифра е стокооборота между Китай и САЩ а втората е с руската ***.

295

Анонимен

преди 6 години

Дрезден е било ясно, че попада в територията за Сталин и съответно са решили да го изравнят със земята. Ужасът е бил калкулиран, пожарите , вятърът от реката който засмуква като комин... Да ходят да се извиняват после е абсолютна наглост- това са си явни военни престъпления - но победителите не ги съдят. Напомпаха холокоста до невероятен вид и размер, а техните чудовищни актове са "ок"

294

Нфб

преди 6 години

интеграция с Китай и изхвърляне на Виза и Мастеркарт ....мак доналд....винаги има алтернатива...да се купуват и привличат умове от запада и сащ...да се крадат технологии...колко му е да се копират сирената...колбасите...Китай им е модела ...

293

Класация БВП 2015

преди 6 години

Брутен вътрешен продукт в USD :1 United States 17 419 000 000 0002 China 10 354 831 729 3403 Japan 4 601 461 206 8854 Germany 3868291231 8245 United Kingdom 2 988 893 283 5656 France 2 829 192 039 1727 Brazil 2 416 635 506 0768 Italy 2 141 161 325 3679 India 2 048 517 438 87410 Russian Federation 1 860 597 922763Коментарите са излишни !

292

до К.М.Т.

преди 6 години

Защото играта срещу Русия се играе и срещу Китай. Изолирай, обгради с врагове и военни бази. Постоянно дразнене и предизвикване на минимални дразнещи инциденти,които като цяло изнервят обстановката...Ако говориш английски си пусни "The coming war" на John Pilger, един истинкси и уважаван журналист, абсолютен световен авторитет и не е русофил или китайофил...ще ти е интересно да го видиш..препоръчвам авторът и документалите му на всички...

291

Русия е изостанала

преди 6 години

Русия е икономически като Нигерия, само че със сняг!

290

Анонимен

преди 6 години

Ценностната система на руснаците е по-скоро азиатска, отколкото европейска. Тази азиатска ценностна система се характеризира с обожествяването на лидера, с любовта към здравата ръка, с ненавистта към всеки, който е различен от тебе, с параноята, че си заобиколен от шпиони и врагове, с искането за най-тежки наказания за тези "врагове". И тези ценности, руските агенти имащи се за русофили искат да ни представят като алтернатива за развитието на България